Nieuw

Vrouw van 325 pond krijgt levenslang omdat ze op haar nichtje ging zitten en haar verstikte

Posey en Dericka (politiefoto)

Een vrouw van 325 pond werd veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf omdat ze vijf minuten op haar negenjarige nichtje had gezeten en haar had verstikt.

Veronica Green Posey, 66 wilde haar nichtje, Dericka Lindsay, disciplineren en straffen omdat ze “out of control” was, meldde het Pensacola News-Journal. Ze werd veroordeeld voor moord op 15 maart.

Posey vertelde de plaatsvervanger dat Dericka tijdens de straf tegen de volwassenen zei dat ze niet kon ademen. Toen stond Posey op en merkte dat het kind niet reageerde voordat ze 911 belde en reanimatie uitvoerde.

Het incident gebeurde in oktober 2017 en het kind stierf door gebrek aan zuurstof. Posey’s advocaat zei dat ze de ouders van Dericka probeerde te helpen en niet van plan was het kind pijn te doen.

“Aangezien het gezin een eerdere interactie heeft met het kinderwelzijnssysteem, zal een grondige kwaliteitsbeoordeling worden uitgevoerd om alle eerdere interacties die dit gezin heeft gehad met het kinderwelzijnssysteem, te herzien”, zei Mike Carroll, secretaris van het ministerie van Kinderen en Families in Florida na hun arrestatie gezegd, volgens The Associated Press.

Grace Smith belde Posey naar haar huis voor hulp om Dericka te straffen. Smith zei dat Posey het meisje met een liniaal en een metalen pijp sloeg voordat ze rende en in een leunstoel ging zitten. James Smith vertelde de ambtenaar dat Posey 10 minuten op het meisje in de fauteuil zat voordat ze klaagde over ademhalingsproblemen. Posey zat volgens James nog twee minuten op het meisje.

Grace Joan Smith, 69, en James Edmund Smith, 62, werden in het rapport genoemd als de ouders van Dericka, terwijl ze beweerden dat Posey hun nicht is, volgens the News-Journal.

James Smith werd eerder veroordeeld tot 10 jaar vanwege zijn rol in de dood van Dericka. Grace Smith wordt momenteel geconfronteerd met aanklachten, maar is ongeschikt om terecht te staan, aldus NBC Philadelphia.

Vrijdag verzamelden leraren, klasgenoten en vrienden zich bij Dericka’s graf voor een herdenking en zegenden en wijdden een permanent gedenkteken in Resthaven Gardens Cemetery in Pensacola.

Rhe Epoch Times >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Vrouw van 325 pond krijgt levenslang omdat ze op haar nichtje ging zitten en haar verstikte

  1. Jack vanderVeen // maart 18, 2019 om 15:34 //

    Tijdens het lezen komt er bij mij direct een vraag in gedachten, zonder racistisch te zijn en vooroordelen hebben.
    De vraag luidt: moet men echt zwart zijn om zulke acties uit te voeren of ligt zoiets aan de obesitas en derhalve vervetting van de hersencellen en vernauwing van de bloedtoevoer naar deze cellen?
    Of is het een combinatie van bovengenoemde factoren?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s