Nieuw

Stefan Molyneux verklaart waarom immigratie noodzakelijk is voor banken en het grootbedrijf

Het is niet voor niks dat de VVD (vastgoed en NCO-NCW) de grootste immigratiepartij van Nederland is.

Dat Mark Rutte iets anders zegt, doet er niet toe. De cijfers spreken voor zich. Er kwamen nog nooit zoveel immigranten binnen als onder de kabinetten Rutte.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Stefan Molyneux verklaart waarom immigratie noodzakelijk is voor banken en het grootbedrijf

  1. Alphons Mantel // maart 19, 2019 om 08:45 //

    dit is onjuist: de immigratie kost jaarlijks 7 miljard euro en dit gaat af van winsten van bedrijven en van de koopkracht van burgers; bankiers zijn nog dommer dan ik al dacht

    Like

  2. Ron Long // maart 22, 2019 om 13:16 //

    Zeker niet onjuist! Zij het korte termijn denken. De huizenprijzen stijgen als nooit tevoren omdat er zoveel meer schaarste is. Al die kansenparels krijgen gratis geld (door de bank bijgedrukt) dat geeft een geweldige boost in de economie. Helaas niet voor lang en de rekening krijgen we binnenkort ZEER binnenkort!! Koop maar alvast goud, zilver en een beetje litecoin in om je te beschermen tegen de krachten van de hyperinflatie.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s