Nieuw

Schietpartij in tram Utrecht – Drie doden en vijf gewonden bij aanslag, dader riep Allahoe Akbar

In een tram in Utrecht zijn meerdere mensen gewond geraakt door schoten. Onduidelijk is nog wat er precies is gebeurd, maar volgens de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid heeft het incident alle kenmerken van een terroristische aanslag.

Mogelijk is er een dode, zegt een woordvoerder van de politie. De dader is voortvluchtig.

NOS >>

NOS Live:

De dader kan ondertussen al in Groningen zijn …

Extra beveiliging op stations van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Politici zorgen altijd eerst voor zichzelf en dus ook extra beveiliging bij het Binnenhof.

Anti-terreureenheden zijn ingezet.

Ouders wordt aangeraden hun kinderen niet op te halen. Blijf binnen is het advies.

Update:

Politie valt woning binnen 100 meter van de schietpartij, die door de NOS nu schietincident wordt genoemd.

Nieuwe beelden van politieoptreden:

Update – Politie zegt dat hier niks is aangetroffen.

Update.

Een eerste arrestatie verricht, niet zeker of dit een dader is. (bleek een man te zijn die een afgesloten straat in wilde)

Politie zegt dat geruchten dat er op meerdere plaatsten geschoten is niet klopt.

Fatima wil graag ook slachtoffer zijn, maar dat gerucht was een hoax. Helaas Faat.

Politie meldt explosiegevaar Tichelaarslaan volgens de live-uitzending van de NOS en roept op geen beelden op sociale media te delen.

Update:

Alle partijen stoppen de verkiezingscampagne behalve de FvD.

Update:

Politie zoekt een Turk meldt de NOS. Gökman Tanis, 37.

Gejank van De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland heeft effect en sommige moskeeën krijgen extra bescherming; Venlo, Zaandam, Maastricht.

Update:

Update:

14.40: Persco Rutte – Zie liveuitzending NOS boven.

Update:

NOS meldt nu drie doden en negen gewonden.

Update:

Dader nog steeds voortvluchtig. Politie bij alle afritten en benzinestations A2.

De rode Renault die de verdachte gebruikt zou hebben zou eerder bij een carjacking zijn buitgemaakt.

Update:

Eén bron, voor wat het waard is dus:

Update:

Volgens NOS-Live (boven) heeft Gökmen een hele rits misdrijven op zijn kerfstok. Hier een paar op het Live-blog van de NOS: “Het zou hierbij gaan om poging tot doodslag, bedreiging en belediging van een vrouw, bedreiging en belediging van de politie en plassen in een politiecel.’

Allahoe Akbar !

Eerwraak:

De vraag waar het om gaat:

En daarmee sluit ik dit topic voor nu af, tenzij er nog schokkende aanvullingen voorbij komen.

5 gewonden geen 9.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

20 Comments on Schietpartij in tram Utrecht – Drie doden en vijf gewonden bij aanslag, dader riep Allahoe Akbar

 1. CurvedAir // maart 18, 2019 om 14:41 //

  Nooit, maar dan ook nooit had ik verwacht dat een Turk zoiets zou doen. Net als onze overheid ben ik dan ook verbijsterd.

  Doch wees niet ongerust, lieve lezer. De AIVD en de dikbetaalde nietsnut Aalbersberg waken over u.

  Komt wel ten goede aan de stemmenwerving van PVV en FVD, want het lemmingenvolk blijft nog wel een weekje wakker.

  Like

 2. Ben benieuwd hoe ze dit weer gaan gladstrijken.

  Like

 3. Dader zal wel getraumatiseerd zijn omdat hij binnenkort de bak in moet voor verkrachting.

  Like

 4. CurvedAir // maart 18, 2019 om 15:03 //

  Laatste nieuws: 3 doden en 9 gewonden.
  Valt gewoon onder de noemer: multiculturele verrijking.

  Like

 5. Bewegend beeld van de dader

  Like

 6. Jack vanderVeen // maart 18, 2019 om 15:40 //

  “Verdachte Gokman Tanis stond op 4 maart voor de rechter in Utrecht ivm een verkrachtingszaak. Hij stond toen geregistreerd als gedetineerd.”

  Zijn advocaat heeft vast een goed woordje voor hem gedaan of de rechter zelf vond hem zo aardig!

  Even afwachten wat het resultaat is van deze vermoedelijke KOERD.

  Like

 7. Het nieuws is nu ook in de Zweedse mainstream media beland. Uiteraard zonder identificatie of achtergrond van de dader, behalve dat het een een man blijkt te zijn.

  Like

 8. LoL

  Op de linkse Joop pleiten ze nu dat deze terroristische aanslag vooral niet naar moslims gepolariseerd mag worden. Terwijl ze gisteren allemaal nog loeiden dat ‘rechts’ verantwoordelijk is voor de aanslag in Christchurch.

  Like

 9. Iemand al geroepen dat moskeeën nu bescherming moeten krijgen wegens de te verwachten backlash tegen moslims ?

  Liked by 1 persoon

 10. Ja Rommel, het is ‘een man’ van Turkse afkomst. (maar kan nooit een moslim zijn)

  Like

 11. Hypocrieten zijn het Fubar.

  Like

 12. 3 doden? Weer door een namaaknederlander ? Hier kon je op wachten tot zijn ex landgenoten ook paf paf gaan doen maar in Nederland heet dit geen terroristische aanslag het heet hier verwarde man gaat los gaat in het openbaar vervoer vooral VVD stemmen hoor !!!! Dus niet !
  Ik krijg steeds meer de pest aan dit land aan heel Europa eigenlijk
  Weer 3 gezinnen die verdriet hebben door iemand die in de gevangenis hoort

  Like

 13. Ach Merkel betuigd weer haar medeleven vuil goor rotmens met je krokodillen tranen

  Like

 14. Gladiator // maart 18, 2019 om 18:55 //

  Tja beste mensen,

  Weet niet wat de meerderheid hier denkt van dat geweldige theaterstuk daar in het Utrechtse echter ik denk dat dit dus idd een heel erg slecht THEATERSTUK is, niets meer en niets minder!!

  Waarom……om ons tegen elkaar op te zetten.
  Enkele dagen geleden zo’n nog veel achterlijker verhaaltje uit 1001 nacht in NZ waar bleek dat de “dader” een “blanke boze rechtse man” was…….TOTALE BULLSHIT….en dan nu in ons eigen verachterlijkte Neanderland dit vuile door de elite geregisseerde spelletje verdeel en heers!!!

  In NZ heb ik meer dan genoeg gezien echter het pronkstuk werd geleverd door iemand die onverbiddelijk aantoonde dat de zgnd “livestream van de schutter” duidelijk liet zien dat bijvoorbeeld de hulzen van het zgnd “schietding” in het NIETS verdwenen wat hij duidelijk aantoonde en deze hulzen werden ook nog eens uitgeworpen bij het wapending op een plek waar deze geen afsluiter had dus maw……zullen we zo doorgaan of …..,.wie heeft er een voorstel.

  Klagen helpt niet, laat dat duidelijk zijn en geloof mij maar…..de massa slikt dit weer als zoete koek op weg naar een keiharde dictatuur echter wel met 1 grote opmerking namelijk dat een groot gedeelte van de werkslaven (WIJ) het veld zullen moeten ruimen…..en waarom WIJ…..nou, heel simpel, wij zijn massaal aan het ontwaken (hoewel ik me wel afvraag hoeveel dit er nu eigenlijk echt zijn want als ik nog sommigen hoor over op wie men moet gaan stemmen dan krullen mijn tenen!!!) en wij hebben toch ietwat veel IQ….en dat is gevaarlijk, en o.a. daarvoor de massale bevolkingsomruil hier in ONS LAND….!!

  Maar oké, ik weet het, ik draaf door en ik wil beslist nergens toe oproepen, en al helemaal niet iemand achter zijn toetsenbord vandaan halen.

  Welterusten allemaal, slaap zacht en droom lekker, premier Rutte met zijn 40 Rovers waken over u!!!

  Gladiator

  Like

 15. @Gladiator // maart 18, 2019 om 18:55
  “onverbiddelijk aantoonde”

  Lul niet zo lijp.
  De betreffende versie van de video die op het cartoonblog wordt vertoond, is een inferieure, vage, waarschijnlijk opzettelijk zodanig gemanipuleerde uitvoering van het origineel.
  Houd toch eens op met het gezwam van Bron te repeteren. Je idiote suggesties brengen Fenixx als ongeloofwaardig over. Ga op Bron sensatie zaaien. Daar wordt het gewaardeerd, hier niet.

  Like

 16. shlomoshe // maart 18, 2019 om 21:14 //

  Brenton Tarrant:
  ‘If you were to kill sixty armed invaders having shown the will and the intent to bring harm to your nation and people, you would be hailed a hero, given your nations highest civilian honours, paraded before the media and the adoring public. But kill sixty unarmed invaders having shown the will and the intent to bring harm to your nation and people, and you will be considered a monster, dragged through the streets, ridiculed, attacked,your character assassinated in every way it can be and finally tried in court and imprisoned for the rest of your life.
  But here’s the real kicker, the unarmed invader is far more dangerous to our people than the armed invader. We can fight the armed invader, we know how, we have the ability, we have the soldiers and arms to do so. But the unarmed invader, we have no real idea on how to deal with them, we are unable to attack them or fend them off in any meaningful way.’

  ‘Who is truly to blame?
  The people who are to blame most are ourselves, european men. Strong men do not get ethnically replaced, strong men do not allow their culture to degrade, strong men do not allow their people to die. Weak men have created this situation and strong men are needed to fix it.’

  Ik vond een aantal zaken wel opvallend aan de schietpartij in NZ, zal er niet teveel over uitweiden maar, met echte ‘kogels’ en slachtoffers. Daarbij. Rechts hulzen uitwerpen is vrijwel standaard.
  De NZ schutter -die uitgaat van een wij-zij situatie- heeft bijv. een manifest en een actie (met toeters en bellen) neergezet die eerder het establisment en media in de hand speelt en daarbij de spits hoog hoopt op te drijven. De zaak dienen met een kronkel. Dat is een fijne medestander.

  Wat een lang kut weekend met genadeloos veel slachtoffers.

  (Is een disclaimer nodig? Werkelijk? Dan voor jou: Neem het maar aan en verslik je erin.)

  Like

 17. germaans Roosje // maart 18, 2019 om 23:56 //

  Kort na de arrestatie van de schietende idioot zei een een van zijn buren, “Oh, dat is eerwraak”.
  Een loslopende crimineel maakt een boel “collateral damage” bij het uitvoeren, terwijl hij allang óf in de bajes had moeten zitten óf het land uitgetrapt had moeten worden. Vervolgens danst gansch het veiligheidsapparaat er met veel toeters en bellen omheen teneinde ons burgers een gevoel van veiligheid op de mouw te spelden. Hier wordt ten koste van een aantal onschuldige trampassagiers op grove wijze het falen van ons justitieel systeem geëtaleerd.
  Dit was geen terroristische aanslag maar wordt wel als zodanig uitgemolken, om onze vrijheden verder te beperken.
  Wat hebben we veel bereikt in dit land, grenzen weg en gevangenissen gesloten… Terwijl dit echt niet de enige criminele gek is die vrij rondliep. De minister van justitie zou moeten aftreden!

  Like

 18. skeeter // maart 19, 2019 om 02:28 //

  Yvonne // maart 18, 2019 om 17:10 //
  Denk je nu echt dat stemmen ook maar 1 klein ietsjepietsje verandering gaat brengen?

  Like

 19. MGTOW91 // maart 19, 2019 om 12:27 //

  Ik heb gisteren op Twitter op verschillende plekken mensen wakker proberen te schudden. Eerst werden mijn tweets weg gecensureerd. Maar ik weigerde op te houden en ging door. Niet veel later ging mijn account op slot.
  Dit verstuurde ik in mijn tweetberichten.

  #QAnon #TheGreatAwakening #ExpandYourThinking

  Like

 20. nepnieuws dom volk, sterf gewoon.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s