Nieuw

Reeds twee personen gearresteerd voor het verspreiden filmmateriaal moskee-bloedbad

Een man en tiener in Nieuw-Zeeland zijn gearresteerd na het verspreiden van het filmmateriaal van de moskee-aanslag van vrijdag. Een 22-jarige man en een 18-jarige uit Nieuw-Zeeland zijn gearresteerd en lopen het risico in de gevangenis te belanden na het verspreiden van filmmateriaal van de moskee-aanval van vrijdag die werd begaan door Brenton Tarrant.

Volgens de wet, genaamd ‘Films, Video and Publications Classifications Act’ is het illegaal om materiaal te verspreiden of te bezitten dat als aanstootgevend wordt beschouwd, waarmee de live streaming van het bloedbad als zodanig is geclassificeerd.

Volgens de politie worden de mannen al op maandag voor de rechter gebracht.

Bron:

NZ man arrested, facing prison for allegedly spreading mosque shooting video Teenager, 18, who has been accused of sharing a live-stream of the Christchurch massacre and writing ‘target acquired’ next to a photo of a mosque faces 14 years behind bars

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8172 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Reeds twee personen gearresteerd voor het verspreiden filmmateriaal moskee-bloedbad

  1. Johan P // maart 18, 2019 om 20:11 //

    Zou dat ook gelden voor zo ongeveer ieder islamitisch programma, iedere islamitische baardaap in een jurk die aan het woord komt? Die vind ik namelijk aanstootgevend

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s