Nieuw

OPNIEUW ONTPLOFFING IN ANTWERPEN-NOORD

In de De Pretstraat, vlak bij het Sint-Jansplein in Antwerpen-Noord, is een bom onder een auto ontploft. 5 auto’s raakten beschadigd. Nadien is er nog een tweede gevonden.

Ontmijningsdienst DOVO kwam ter plaatse en heeft de bom onschadelijk gemaakt. De mensen die in de straat wonen zijn allemaal verwittigd en moeten achterin hun huis blijven tot Dovo helemaal klaar is. De politiepatrouilles in de buurt zijn ook extra waakzaam.

VTM >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s