Nieuw

Links-liberalen klagen dat koolstof reinigende gezichtsmaskers “blackface” en “racistisch” zijn – eisen een ban

Links-liberalen bestormen de sociale media om hun verontwaardiging uit te drukken over zwarte koolstof gezichtsmaskers, want wanneer ze op de huid worden aangebracht, lijken ze op een “blackface” en zijn ze dus “racistisch”.

De reinigende gezichtsmaskers bevatten sterk absorberende kool, ook wel geactiveerde carbon genoemd, een speciaal behandelde koolstof die door adsorptie allerlei stoffen opneemt en daardoor een diep reinigende werking heeft op de poriën. Geactiveerde carbon heeft een diepe zwarte kleur en als gevolg daarvan zijn de gezichtsmaskers die een grote hoeveelheid van deze stof bevatten ook zwart.

Door de groeiende trend van hypergevoeligheid voor dingen die maar een beetje lijken op racistische symboliek, worden mensen die carbon-gezichtsmaskers gebruiken nu beschuldigd van het “promoten” van racisme door middel van een “blackface in vermomming”. Meerdere gebruikers werden op Twitter belaagd omdat het schoonheidsproduct “racistisch” zou zijn en op “blackface” leek. 

Iemand tweette: “Racisme is zo verraderlijk dat je blackface jarenlang ongehinderd kunt promoten onder het mom van porie-masker”. Terwijl een ander plaatste: “Carbon-gezichtsmaskers lijken op een ongemakkelijk manier op een blackface”.

“Ik voelde me raar en had me 8-10 minuten in de badkamer verstopt”.

“Witte vrouwen houden van zelfzorg en doen zonder probleem een blackface met carbon gezichtsmaskers”.

Een ander vroeg de volgelingen om advies: “Ernstige vraag van een onwetende gemoedstoestand: wordt het aanbrengen van gezichtsmaskers gebaseerd op koolstof beschouwd als een blackface?”

Bron:

Liberals Complain Charcoal Face Masks are ‘Blackface’ & ‘Racist’ – Call for Ban

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Links-liberalen klagen dat koolstof reinigende gezichtsmaskers “blackface” en “racistisch” zijn – eisen een ban

 1. vangie1206j // maart 18, 2019 om 03:31 //

  Laat al die links liberalen naar een andere planeet verhuizen en neem gelijk al die ziek zwak en misselijke zwarte meenemen zijn wij ik van dat gezeik af.
  Niet die zwarte maar de blanken worden gediscrimineerd.

  Like

 2. Jack vanderVeen // maart 18, 2019 om 06:04 //

  Ik zal zo eens buiten kijken, want volgens mij rijdt ik met negers om de wielen van mijn auto. Noodgedwongen dan wel, daar de wet dit voorschrijft.
  Maar dat vijfde wiel flikker ik toch mooi in de garage, stel dat dat zwarte ervan loskomt en de krik neemt of wielsleutel en …………
  Neen, ik bel de ANWB wel om alle risico te vermijden.

  Like

 3. Geronimo // maart 18, 2019 om 09:15 //

  Het “linkse” gen tast nu overduidelijk ook nog eens de weinige hersens van de linkse hufters aan. Hopelijk dodelijk. Dan zijn we van die losers meteen af.

  Like

 4. Witte maskers op een donkere huid mogen wel?

  Like

 5. Daniël // maart 18, 2019 om 09:53 //

  Veel zwarten willen graag op blanken lijken en bleken hun huid. Ik vind dat racistisch.

  Like

 6. Fransdo // maart 18, 2019 om 15:44 //

  Hoe debiel kun je worden en dan nog steeds vrij rondlopen zonder in een gesloten inrichting te zijn opgenomen. Ik rij in een geheel zwarte auto plus zwarte banden daar om heen. En dus verwacht ik vandaag of morgen wel vervolgd te worden voor racisme en blackcarXenofobie. En op social media kan ik natuurlijk helemaal niet meer terecht.

  Mijn vader zaliger had gelijk. Er lopen nog steeds meer debielen rond dan dat er vast zitten en daar hoef je geen blackface voor te hebben. Ben ook zeer benieuwd hoe Sylvana Simons tegen dit verwerpelijke verschijnsel aan kijkt.

  Like

 7. Mafketels,hebben zeker over het volgende niets te melden ; nikkers die hun muil wit kleuren.

  http://laagland.actieforum.com/t166-blanke-vrijwilligers-schminken-zich-zwart-en-roepen-oeleboele#1024

  Like

 8. Fransdo // maart 19, 2019 om 08:39 //

  Als de maskers groen zijn wie discrimineren ze dan? Marsmannetjes?

  Like

 9. Serieus? Ik lig in een deuk…wat heeft dit nou met racisme te maken? Gekker kan het bijna niet

  Like

 10. Fransdo // maart 19, 2019 om 19:05 //

  Ies Raciesmuh!

  Like

 11. Fransdo // maart 19, 2019 om 19:06 //

  Gratiesj!

  Like

 12. vangie1206j // maart 19, 2019 om 23:23 //

  Kunnen ze niet beter de kleur zwart in de ban doen en verbieden.
  Het lijkt wel of de mensheid aan het degeneren is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s