Nieuw

Het Franse regime wil de Gele Hesjes illegaliseren

Het globalistische regime grijpt nu naar verbodsmaatregelen om de revolutionaire Gele Hesjes-beweging te bedwingen.

De hardnekkige straatprotesten van de Gele Hesjes zijn niet gestopt door de brute politiemacht of de conspiraties van het globalistische regime. Dit heeft Emmanuel Macron en zijn ministers er nu toe aangezet om de volksbeweging te verbieden.

Vandaag kondigde premier Edouard Philippe aan dat het regime een einde aan de demonstraties zal maken in de “voorheen getroffen gebieden” zoals het Champs-Élysée, in het geval de demonstranten als “radicale groeperingen” worden beschouwd die geweld willen gebruiken. Ook het hoofd van de politie van de stad wordt vervangen.

Philippe zei bovendien dat “iedereen op sociale media die de demonstraties aanmoedigt of verheerlijkt, medeplichtig is en verantwoordelijkheid zal moeten nemen”.

Sinds het begin van de protesten in november zijn meer dan 2.000 mensen gewond en minstens 150 mensen ernstig gewond geraakt.

De Gele Hesjes-beweging bekritiseert met name het economisch beleid van Macron, omdat ze van mening is dat het voor gewone Fransen moeilijk is om waardig te leven. Het is echter gebleken dat veel demonstranten ook kritiek hebben op de agenda van journalisten, de invloed van de joodse macht, de vrijmetselarij en het banksysteem.

Bron:

France to ban Yellow Vest protests in ‘worst hit’ areas if radicals spotted – French PM

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Het Franse regime wil de Gele Hesjes illegaliseren

  1. Ja,
    en het Franse regime wil echte barbaarse illegalen welke aanslagen plegen een legaal statuut geven.
    Migratiepact enzo…

    Like

  2. Leuk als je met autopech langs de weg staat…dan is zo’n geel hesje toch verplicht? Of moeten we ons nu laten doodrijden omdat de linkse politiek dat zo graag wil?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s