Nieuw

Gökmen Tanis aangehouden

De NOS heeft het over ‘hoofdverdachte’ wat er op duidt dat er nog meer verdachten vrij rond lopen.

Dat komt overeen met eerdere berichtgeving in het Parool dat er vier mannen bij betrokken geweest zouden zijn. Volgens een getuige vluchtten Gökmen en een andere man in de Renault en gingen twee anderen er te voet vandoor.

De zware crimineel Gökmen, met onder andere schietpartijen en verkrachting op zijn palmares kon al die tijd vrij rondbanjeren in dit land van D66 rechters en daarom nu een driedubbele moord begaan.

Zie ook:

Je halve kont staat open – Gökmen Tanis en vriend (2011 Utrecht)

Dit is hem – Politie zoekt Gökmen Tanis, 37

Schietpartij in tram Utrecht – Drie doden en vijf gewonden bij aanslag, dader riep Allahoe Akbar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Gökmen Tanis aangehouden

 1. Al die tijd heeft dit uitschot gewoon zijn gang kunnen gaan dankzij foute rechters.

  Like

 2. Jack vanderVeen // maart 18, 2019 om 22:57 //

  Ooooohhhhh, gelukkig blijkt het niets met terrorisme te maken te hebben. Schijnt in de relationele sfeer een probleempje te zijn geweest. Helaas schijnt het tapijtje te klein te zijn om er voldoende onder te vegen.

  Like

 3. Ondanks dat hij: “Allahu akbar” riep heeft het ècht niks met de islam te maken.
  Het was gewoon een verwarde man.
  Nee, de Duitsers die “Sieg Heil” en “Heil Hitler” riepen hadden toch ook niks met Nazi-Duitsland van doen?
  Sjonge, jonge nog aan toe……

  Like

 4. vangie1206j // maart 19, 2019 om 04:29 //

  Wat hebben wij toch een achterbakse en gluiperige justitie apparaat vooral wanneer het moslims betreft. Maar als ik 1 km boven 130 rij ben ik een zware milieu terrorist en dan kan de straf cq boete niet hoog genoeg zijn.
  Maar wat wil met zo,n regering kan niets goeds uit komen. Dat stel gajes heeft nu weer de dood van 3 onschuldige reizigers op hun geweten als ze die al hebben.

  Like

 5. Jeanette K // maart 19, 2019 om 10:05 //

  Noem mij één allahschreeuwer die vrouwen respecteert.

  Like

 6. Horatius // maart 19, 2019 om 11:09 //

  Was het nu een terroristische aanslag of een wanhoopsdaad van een verwarde crimineel die nog een rekening had te vereffenen in de privésfeer, een eerwraak dus?

  Het was in ieder geval een individu die nooit op vrije voeten had mogen lopen met zijn strafblad van hier tot Mekka.

  Voor de zoveelste keer wordt afdoende bewezen dat ons rechtssysteem volledig faalt t.a.v. de moslimpopulatie in ons land, want het handhaven van de rechtsstaat voor criminele Turken en Marokkanen zou wel eens tot grote maatschappelijke onrust kunnen leiden.
  Het zou tevens het ultieme bewijs opleveren dat de integratie volledig is mislukt en de populisten in het gelijk stellen als al die tikkende tijdbommen in preventieve hechtenis zouden worden genomen.
  Dan hebben we het niet slechts over enkele tientallen jongeren van moslimsignatuur maar minimaal enkele tienduizenden zware criminelen en potentiële terroristen.

  Voorheen werd een terreuraanslag nadrukkelijk opgeëist door de IS en aanverwante organisaties. Maar de IS heeft zijn kalifaat verloren in het Midden-Oosten en is nu te druk bezig om nieuwe cellen te vormen in West-Europa om zich te bemoeien met slordig uitgevoerde aanslagen waarbij de daders vergeten om zichzelf om het leven te brengen en zodoende geen recht hebben als martelaar op die 72 maagden.

  Onze minister van Justitie heeft heel wat uit te leggen: waarom was dit sujet niet in preventieve hechtenis genomen om een vlucht naar het buitenland te voorkomen? Welke signalen heeft de AIVD afgegeven over deze Gökmen Tanis of stond hij helemaal niet op de radar?

  Is het bewust ontzien van jonge criminele en radicale moslims een beleid om grootschalige rellen te voorkomen of spelen er wellicht andere factoren een cruciale rol?

  Waarom werden er uitsluitend moskeeën geadviseerd om hun deuren te sluiten en niet de christelijke kerken en de synagogen?

  Wordt het gevaar van het rechts-extremisme op één lijn gesteld met het moslimfundamentalisme en zo ja kan de minister dit met cijfers onderbouwen?

  In een normaal functionerende rechtsstaat zouden er in dit land geen tienduizend dakloze jongeren rondzwerven zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hoe groot is het percentage uitgeprocedeerde asielzoekers onder deze groep en heeft de minister een plan van aanpak om hier een einde aan te maken?

  De minister zal zich er wel weer uitpraten met het bekende excuus dat hij de betreffende dossiers nog moet bestuderen.

  Morgen weer met frisse moed naar de stembus.
  In het landsbelang raden wij u aan te gaan stemmen op een populistische partij.

  Anders loopt die Gökmen Tanis binnenkort op proefverlof weer op vrije voeten.

  Like

 7. Hoelang blijven ze dit nog in de doofpot stoppen? Als het niet zo ernstig was, dan zou ik erom lachen…wat een overdreven ‘politieke correctheid’…en het is wel degelijk een terroristische aanslag, anders had hij niet ‘Allah Akbar’ geschreeuwd…de linksen gaan dus ook nog liegen om het ‘passend’ te maken…

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s