Nieuw

Christenen in moslimlanden 143 keer meer risico dat ze worden vermoord

Pixabay

De conservatieve scribent Srdja Trifkovic bekritiseert de massale media-aandacht voor de moskeeaanval op vrijdag in Nieuw-Zeeland. Hij onderstreept de enorme ongelijkheid met de manier waarop christenen in moslimlanden worden behandeld tegenover de manier waarop moslims in christelijke landen worden behandeld.

In een column in de Chronicles Magazine zegt Trifkovic dat elk “perspectief” het feit zou moeten omvatten dat er vandaag de dag zo’n 30 miljoen moslims uit vrije wil in de westerse wereld verblijven, waarbij de kans dat één van hen het slachtoffer wordt van een betreurenswaardige aanslag in een bepaald jaar ongeveer één op de tien miljoen is.

“Dit risico kan dan hoger zijn dan de kans dat ze door een grote witte haai worden opgegeten, maar is vrij gunstig vergeleken met de kans dat een Fransman door een moslimfanaat wordt gedood”, legt hij uit.

Trifkovic selecteerde de 261 vermoorde en nog veel meer gewonden in aanvallen van moslims op niet-moslims, in minder dan vier jaar tijd, in Frankrijk. Het aantal doden bedraagt gemiddeld 66 per jaar, wat erop wijst dat bij Franse mensen de kans precies tien keer zo groot is om door een moslim te worden vermoord dan andersom.

“De score is onvergelijkbaar slechter als we kijken naar de situatie van christenen in de moslimwereld. Het is het meest flagrante voorbeeld van mensenrechtenschendingen in de wereld van vandaag: volgens Open Doors zijn er in 2018 minstens 4 305 christenen die bij naam bekend zijn vanwege hun geloof door moslims vermoord”, voegt hij eraan toe.

Een Religious Freedom Report waarschuwt dat 300 miljoen christenen, met een overweldigende meerderheid in de moslimlanden, worden blootgesteld aan geweld, waardoor het “de meest vervolgde religie in de wereld is”.

De kans dat een christen in landen met een moslimmeerderheid wordt vermoord door een moslim, is ongeveer één op de 70.000, wat er op wijst dat christenen 143 keer meer kans hebben om door een moslim te worden vermoord.

Trifkovic zegt dat, hoewel de slachtoffers en hun families in Nieuw-Zeeland sympathie verdienen, ook de slachtoffers van het islamisme niet buiten beschouwing mogen worden gelaten.

Links reageerden vrijdag op de massale schietpartij in Nieuw-Zeeland door anti-immigratiesupporters de schuld te geven. Maar er zijn enkele vreemde anomalieën in het officiële verhaal over het massaschietpartij waarin Brenton Tarrant op een anti-moslim rampage ging, gericht tegen twee moskeeën in de stad Christ Church in Nieuw Zeeland.

De schutter beweert in zijn “manifest” dat hij tussen april 2017 en eind mei 2017 geradicaliseerd was na kennis te hebben genomen van de moord op de 11-jarige Ebba Akerland in Stockholm, Zweden, door de handen van asielzoeker Rakhmat Akilov, die nog vier anderen vermoordde, waaronder haar in een vrachtwagenaanval.

Tarrant zegt in zijn manifest dat hij “als toerist op reis was in West-Europa in die tijd, Frankrijk, Spanje, Portugal en andere landen”. Maar hij veronachtzaamde om een reis aan Pakistan in oktober 2018 te vermelden, nadat hij zich naar verluidt van het moslim “probleem” bewust was geworden. Zijn laatste bestemming – een strikt islamitisch land – heeft de wenkbrauwen doen fronsen.

Bron:

Christians living in Muslim country ‘143 times more likely’ to be killed

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Christenen in moslimlanden 143 keer meer risico dat ze worden vermoord

 1. skeeter // maart 18, 2019 om 02:24 //

  Nee daar hebben we het niet over we gillen alleen als er een moskee wordt aangevallen

  Like

 2. vangie1206j // maart 18, 2019 om 05:06 //

  Was dat maar omgekeerd zo.

  Like

 3. Jack vanderVeen // maart 18, 2019 om 06:22 //

  Toch goed dat ie vooraf een manifest heeft geschreven i.p.v. nadien.
  Al dat lynxe achterlijke gedoe dat nu weer zich de kop op steekt met iets van de strekking van “het is de schuld van Wilders” blijkt DUS helemaal niet op te gaan.
  Het is de schuld van het eigen deeg, zoals blijkt uit zijn manifest.
  Wat wel blijft is, dat het een enorme tragedie is voor alle nabestaanden.
  50 moslims gedood door een blanke, aangespoord door het onheil dat vrij grote groepen immigranten over hun gastlanden uitspreiden, niet verstrooide man in Nieuw-Zeeland. Vreselijk, walgelijk.
  1.500 Jezidi’s gedood, die nog geen hond kwaad deden, alleen waren zij niet islamitisch, door een groep niet verstrooide moslims, ook dat was vreselijk en walgelijk.
  Toen waren wereldwijd, dus ook in Europa, net alle vlaggen en vlaggenstokken uitverkocht.
  En Facebook wilde er ook niets van weten blijkbaar

  Liked by 1 persoon

 4. In plaats van al die moslims binnen te laten kunnen we beter de christenen helpen; zij zijn degenen die het grootste gevaar lopen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s