Nieuw

Zuid-Afrika: reeds 4.000 blanke boerderijen onteigend

Marble Hall, Zuid-Afrika, 18 november 2016: Diederich Beyers en zijn vrouw Dolla en een van hun drie kinderen zijn te zien in een van hun velden op hun boerderij in Marble Hall, Zuid-Afrika. Beyers is een week nadat zijn boerderij werd binnengevallen door 6 mannen die hem en zijn vrouw vastbonden en hun huis hebben geplunderd op zijn veld te zien. De aanvallers vertelden hem dat ze hem zouden vermoorden en ze dreigden zijn vrouw te verkrachten. Terwijl de aanvallers zich voorbereidden om te vertrekken, vertelden ze hem zodra ze de auto’s hadden volgeladen ze zouden terugkomen om hem en zijn familie te vermoorden. Tijdelijk alleen en zonder pistool tegen zijn hoofd, slaagde Beyers erin om zich te bevrijden van de kabelbinders, een verborgen geweer te pakken en één aanvaller te doden en twee anderen te verwonden. Zijn vrouw was nog steeds bezig de kabelbinders door te snijden die zijn benen vastbonden terwijl hij zijn eerste schot nam. Hij zegt dat de gebeurtenis angstaanjagend was en geeft God de verdienste dat hij hun levens heeft gered. Hij zegt de gedachte aan zijn slapende kinderen en zijn vrouw hem de kracht om gaf dit gebeuren te overleven. Beyer voelt zich slecht over het doden van de man en zegt dat hij de zwarte man geen kwaad toedraagt. Beyers zegt dat hij weet dat boeren geen andere keuze hebben dan hun bescherming in eigen hand te nemen. Hij zegt dat hij weet dat hij niet op de regering of de politie kan vertrouwen, maar hij blijft positief over Zuid-Afrika en is bereid om met iedereen aan een toekomst te werken. Volgens de officiële cijfers van de regering zijn er sinds 1994 in Zuid-Afrika bijna 4000 blanke boeren vermoord. Landbouw- en boerenorganisaties zeggen dat het aantal veel hoger ligt en geloven dat de aanvallen op boeren niet alleen over crimineel opportunisme gaan, maar dat er ook een politiek motief is. Het aantal boeren in Zuid-Afrika is gestaag gedaald van ongeveer 105.000 in 1994 tot ongeveer 35.000 nu. De boeren in deze geïsoleerde gebieden hebben zeer weinig steun gekregen van de regering en de politie.

In de afgelopen jaren heeft het zwarte apartheidsregime in Zuid-Afrika al meer dan 4000 blanke boerderijen onteigend, geconfisqueerd of onder dreiging van geweld van hun vorige eigenaars tegen miniprijzen afgeperst. De huidige verkiezingscampagne, waarin het regerende door marxisten gedomineerde African National Congress (ANC) onder president Cyril Ramaphosa verdere landbezettingen heeft aangekondigd, ten koste van de blanken en ten gunste van de zwarten, en voor de komende jaren als programmapunt op de agenda heeft gezet, biedt nieuwe conflictstof aan.

Naast de landbouwgrond die momenteel in het bezit is van blanke boeren en de voedselvoorziening van het land in stand houdt, zijn radicale communistische kringen in het ANC in het hele land al op zoek naar privé-eigendom van industriële ondernemingen om ze te “socialiseren”.

De nationalisering drijft de economie naar de afgrond

Eigenlijk zouden de machthebbers van het ANC in Pretoria het voorbeeld van Venezuela moeten aanschouwen, waar het toeleidt, wanneer men door nationalisatie en onteigening de economie ruïneert en daarmee een hele samenleving in economisch verval brengt. Door zwarte terreur en bloedige aanslagen verlaten steeds meer blanken het ooit florerende land bij Kaap de Goede Hoop en emigreren.

In 2018 werd bijvoorbeeld een project opgestart om tot 15.000 blanke boeren en hun gezinnen in Rusland te vestigen. In de voormalige communistische wereldmachtstaat zijn de nieuwe kolonisten verzekerd van privé-eigendom, terwijl de marxisten in Zuid-Afrika het hun ontnemen.

Bron:

Südafrika: ANC-Regime hat bereits 4.000 weiße Farmen enteignet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zuid-Afrika: reeds 4.000 blanke boerderijen onteigend

 1. Het keert zich vanzelf tegen de Zulu’s. iedere boer produceert voor 20.000 mensen. 4 000 boeren= voor 80.000.000 mensen. Eind van dit jaar/volgend jaar zitten de Zulu’s–de nazi’s van Afrika– op hun knietjes te bedelen dat de blanken terug komen. Net als in Zinbabwe. Zonder blanken zijn het boomapen. Is niet anders. Samen met tekort aan drinkwater, het ten onder gaan van infra structuur betekent dat complete chaos en massale honger.

  Like

 2. Hefzibah Yahudah // maart 18, 2019 om 12:02 //

  FAKE NEWS. Khazarians (FAKE YEWS) willen alleen de zwarte grondstoffen (DIAMANT) en meer ZWARTE rijkdom beschermen. 👺👹👺👹

  Like

 3. Hefzibah Yahudah // maart 18, 2019 om 12:06 //

  @Pierre Haycintus. De tijd van oo de knieltjes voor dem massa (Master) is over. The echte MASTER is on HIS way.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zuid-Afrika: reeds 4.000 blanke boerderijen onteigend – Hopelijk krijgen ze geen honger… | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s