Nieuw

Trump capituleert – geeft toe aan internetcensuur

Donald Trump lijkt niet herkozen te willen worden. Het lijkt erop dat hij de strijd voor de vrijheid van meningsuiting heeft opgegeven.

Donald Trump lijkt het opgegeven te hebben. In een interview met het conservatieve Breitbart zegt de president dat hij niet zal strijden tegen de agressieve en steeds uitgebreidere censuur die in de sociale media gaande is tegen critici op de links-liberale vernietiging van de wereld.

– Je bestrijdt het [censuur] door gewoon goed te zijn. Je moet heel goed zijn. Het is veel moeilijker om als conservatieve republikein te winnen dan een liberale democraat, zegt Trump zwakjes.

In het interview geeft Trump toe dat de mensenmassa groeit die de wettelijke vrijheid van meningsuiting op het internet eist en dat Google onder andere openlijk zegt dat ze kandidaten als Trump in de toekomst zullen blijven bestrijden. Toch lijkt hij geen actie te ondernemen, iets wat hij eerder min of meer beloofd heeft.

Dat Donald Trump – die op de sociale media grote steun kreeg van veel aanhangers die daar nu geschorst zijn – een herverkiezing zou winnen met de huidige censuurmaatregelen intact lijkt zeer onwaarschijnlijk.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Trump capituleert – geeft toe aan internetcensuur

  1. trebor2110 // maart 17, 2019 om 21:45 //

    Recently a registered sex offender was caught performing at a story time with Drag Queens in Houston, TX. Tatiana Mala-Nina whose real name is Albert Garza was criminally charged for assaulting an 8 year old boy in 2008. Millennial Millie went undercover and exposed the exploitation of children at the Austin International Drag Festival which ended up going viral. It turns out that Tatiana Mala-Nina also happened to be a performer at the festival.

    Like

  2. Niks dan een oplichter is ‘t. Een stroman van de “bankiers”.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s