Nieuw

Socialistische premier New-Zeeland trekt zielig snoetje met kopvod op en belooft de wapenwetten te veranderen

Premier Jacinda Ardern. Faksimil Twitter.

Op zaterdag ontmoette de sociaal-democratische premier van Nieuw-Zeeland, Jacinda Ardern, leiders van moslimorganisaties in de stad Christchurch. Tijdens de bijeenkomst bedekte ze zichzelf met een sluier en herhaalde ze dat de terroristische daden het land of de stad niet vertegenwoordigden.

De belangrijkste hoofdverdachte die 50 mensen doodde had een wapenvergunning en gebruikte vijf verschillende wapens tijdens de aanval. Er zijn discussies begonnen over de wapenwetgeving in het land. Op een persconferentie kondigde Ardern aan dat er reeds op maandag veranderingen in de wapenwetgeving zijn doorgevoerd en een verbod op semi-automatische wapens in overweging te nemen. meldt The Guardian.

Op sociale media reageren velen op de keuze van de premier om de door moslims vrouwenonderdrukkende islamitische sluier te dragen. Een vrouw schrijft op Twitter dat het “onzin is en de verschillen verergert”. Een ander persoon wijst erop dat Ardern de premier is van Nieuw-Zeeland geen moslimland bezoekt en vraagt ​​zich af Ardern zich tot de islam heeft bekeerd.

Andere mensen zijn mening dat door het aankleden van de controversiële sluier, ze geen steun toont voor vrijheidslievende vrouwen in de moslimwereld die strijden voor gelijkheid. Een ander zegt dat Ardern een andere ruimte voor de vergadering had moeten kiezen als het zo was dat de sluier een vereiste was in de kamer in kwestie, schrijft Samhälssnytt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

23 Comments on Socialistische premier New-Zeeland trekt zielig snoetje met kopvod op en belooft de wapenwetten te veranderen

 1. antiislamnu // maart 17, 2019 om 17:28 //

  Om je voor te schamen deze premier wat een dom wijf dit is totale overgave aan de islam waarom zou zij een kopvode op moeten doen.

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // maart 17, 2019 om 17:49 //

  ” De belangrijkste hoofdverdachte die 50 mensen doodde had een wapenvergunning en gebruikte vijf verschillende wapens ” Dat zal vast resulteren in een wapenvergunning voor elke moslim die dat aanvraagt zonder enige controle. mogelijk als bijzondere actie gratis Smith and Wesson 9mm om zichzelf te beschermen tegen blanken.

  Wat werd ik misselijk toen ik dat teringkreng met dito kop gewikkeld in een kopvod op de frontvagina van de krant zag staan.

  Liked by 1 persoon

 3. Muts is lid van de Labour en dat is vlot vertaald de evenknie van #GroenLinks in een bedje van #D66 en een sausje van de PvdA afd. DENK, dus ja, wat moet ze anders?

  Liked by 2 people

 4. Die dwazen dwepen met de islam ze doen het in hun broek voor ze
  Schijtlijster om een doek om je kop te doen in Iran geloof ik demonstreren de vrouwen dat ze het niet willen en deze mevrouw doet het vrijwillig stom stom !!

  Liked by 1 persoon

 5. Ongelofelijk. Er zijn nog steeds mensen die niks van de islam weten, terwijl ze wèl internet hebben. Onbegrijpelijk dat ze denken dat de islam een vredige religie is. De islam staat voor 1400 jaar onverdraagzaamheid, haat, onderdrukking, moord en doodslag.

  Liked by 2 people

 6. En weer een socialistische premier die door de knieën gaat voor de islam. Ik blijf het zeggen, Socialisme is het kwaad van deze tijd en zal altijd ten koste gaan van hun bevolking, hun welvaart en hun veiligheid. Socialisme moet eigenlijk uitgeroeid worden wil je kunnen overleven in een pure democratie. Met uitroeien bedoel ik natuurlijk weggestemd worden voordat er weer één of andere linkse flapdrol hoog gaat.

  Liked by 3 people

 7. skeeter // maart 17, 2019 om 20:56 //

  Don’t judge all Muslims by the actions of a few lunatics but judge all gun owners by the actions of a few lunatics gaat weer 100% op.

  Liked by 2 people

 8. edwin vissers // maart 17, 2019 om 21:23 //

  Men voedt de krokodil ,in de hoop het laatst opgegeten te worden ,kikker in de pan verhaal ,O heilige Vader mag ik op een eiland wonen ,ik kan het niet meer aanzien .

  Liked by 2 people

 9. Daar trut! Je zo begeerlijke ‘multiculturaliteit!’

  Like

 10. In het spamfilter zit een verborgen boodschap…

  Like

 11. Ha, het is er al. Thx!

  Like

 12. Jacinda // maart 17, 2019 om 21:51 //

  Jullie motte niet extreem rechts racistisch lullen! Mens zijn heet dat ,achterlijk figuren die er op wereld bestaan .Waarom zou hoofddoek een onderdrukking zijn ,mongolen.Hier op forum motte niet lullen jullie.Mensen zijn 1 wereld is 1 en je leeft maar 1 keer .Wees gegroet.

  Liked by 2 people

 13. Staat je goed dat lelijke kopvod. Het is om van te kotsen.

  Liked by 1 persoon

 14. skeeter // maart 18, 2019 om 02:22 //

  Jacinda // maart 17, 2019 om 21:51
  Bij mij heet het “zelfmoord neigingen” en extreem rechts bestaat niet. Extreem vrij wezen hoe doe je dat

  Liked by 2 people

 15. Dan maar meteen nieuw zeeland islamitische staat verklaren, scheelt een hoop jaren en gedoe

  Like

 16. Jack vanderVeen // maart 18, 2019 om 05:59 //

  Jacinda, niet dat ik het met je eens ben als westerse moslim, maar om je aandacht te vragen, heb ik je opmerking geliked.
  1. Een kopvod is zeker ook een teken van onderdrukking OF doordat men de islam streng belijdt OF doordat de echtgenoot het eist (soms zelfs de familie van de man). Soms uit vrije wil (zegt men).
  Dat echtgenoot dat wenst (eist) heeft alles te maken met hoe hij in de wereld staat met de islam aan zijn zijde. WEL behoort zijn vrouw hem toe, want hij heeft er dik voor betaald (in goud en andere materialistische zaken).
  Derhalve is jouw comment geheel ten onrechte.
  Dat men hier zich soms te heftig uit is weer een andere zaak.
  Overigens zag ik dat deze premier Jacinda, mannen omsloot in haar armen met haar gezicht tegen het zijne. Wist je dat zelfs een hoor dat niet mag doen?
  Zo verkeerd deze handelswijze om als niet zijnde echtgenote een andere man anders dan eigen echtgenoot of vader/broers aan te raken. Omhelzen is louter voor echtgenoot tot echtgenote vice versa.

  Like

 17. Tja, Z had een bloedig verleden. Op de eerste plaats werd de hele oorspronkelijke bevolking uitrgemoord en vervangen door Maori’s. Die maakten traditioneel van hun gezicht een schilderij met tatoo’s. Hun hobby was; met een groep op roof/moord/slaven jagen gaan. Vaak werden gevangenen als slaaf gehouden; maar ook vermoord. Dan werd het hoofd geprepareerd.

  In 1810 kwam er een engels schip. De Maori’s lieten hun slaven zien. De engelsen selecteerden. De geselecteerden werden afgamaakt, koppen gesneld, en geprepareerd. De engelsen betaalden 2 pond per kop.

  Like

 18. Daniël // maart 18, 2019 om 08:00 //

  Ideological subversion in Evakostuum. Verraders.

  Like

 19. koddebeier // maart 18, 2019 om 09:35 //

  Zie deze linkse landverraadster staan, walgelijk !

  Like

 20. Jeanette K // maart 18, 2019 om 14:06 //

  Iedereen die de aanbidders van de verzonnen maangod allah en zijn pedofiele schoenpoetser
  mohammed een handje toesteekt, wordt door die aanbidders als nuttige idioot beschouwd.
  J.Ardern hoort dus ook in die categorie thuis.
  In dit land is de Nieuwe NSB qua ledental groter dan de NSB van 35-45.!!!
  https://www.telegraph.co.uk/news/2019/03/15/new-zealand-mosque-shooting-australian-senator-blames-terror/
  Vandaag in bijna alle kranten: politieagenten, lees: de Nieuwe NSB* die bij moskeeën vragen wat de “gelovigen” vinden van de gebeurtenissen in Christchurch. Zum Kotzen.
  *berucht filmpje direct hierna.

  Like

 21. Jeanette K // maart 18, 2019 om 14:08 //

  Hier is het beloofde filmpje: denk daar eens aan als je zo’n geuniformeerd moslim-knechtje
  bij een moskee ziet staan, op wacht… (nb, Nederland telt meer dan 600 moskeeën.!!!)

  Like

 22. Like

 23. Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Socialistische premier New-Zeeland trekt zielig snoetje met kopvod op en belooft de wapenwetten te veranderen | toodlessss
 2. Socialistische premier New-Zeeland trekt zielig snoetje met kopvod op en belooft de wapenwetten te veranderen – Oh ja, goed idee. Misschien kan ze overleggen met die Khan uit London voor een verandering van de MESSEN WETTEN.  Stom wijf.  Bange mut

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s