Nieuw

Orbán: “We hebben ons tegen het Rode Leger opgesteld, nu stellen we ons tegen de invasie van asielzoekers op”

Foto: De premier van Hongarije, Viktor Orban, houdt een toespraak. Bron: European People's Party / Flickr.

– De Hongaren waren degenen die in 1848 het langst vochten, waren ook degenen die zich in 1956 tegenover het grootste leger ter wereld opstelden en de Hongaren waren ook degenen die de migranteninvasie richting Europa aan de zuidgrens van het land tegenhielden, herinnerde Viktor Orbán zijn publiek eraan in zijn toespraak op vrijdag, ter gelegenheid van de 1848/49 Revolutie en Vrijheidsdag. De Hongaarse minister waarschuwde de Brusselse elite: “De EU-politici die hun schaduw ook op Midden-Europa willen werpen, moeten rekening houden met de Hongaars-Poolse band.

– Wij wensen dat de volkeren van Europa de ogen zouden openen om het te zien en te kunnen begrijpen: zonder de christelijke cultuur zal er geen vrij leven in Europa zijn, zonder de verdediging van onze Europese cultuur zullen wij Europa verliezen en zal Europa niet langer toebehoren aan Europeanen, aldus Orbán in de Museumtuin van Boedapest voor een groot publiek, waaronder veel Polen.

– Wij bereiden ons voor op een spectaculaire Centraal-Europese opkomst, op het herstel van onze grootsheid in die tijd, op een verpletterende renaissance, kondigde de Hongaarse regeringsleider bij de viering van de revolutie en de vrijheidsstrijd van 1848/49 aan. 

– De Polen zijn vandaag met ons zoals ze in 1848/49 en in de 20e eeuw tot heden waren, aldus Orbán en wees naar het duidelijk zichtbare wit-rode vlaggenwoud in de massa.

– Zonder de Polen zou Hongarije vandaag de dag niet vrij zijn en zou Europa niet verenigbaar zijn. Als Polen vanuit Brussel wordt aangevallen, valt Brussel heel Midden-Europa en ook ons Hongaren aan. Wij willen een sterk Europa, sterke natiestaten en nieuwe, sterke leiders aan het hoofd van Europa, die niet de nood brengen, maar de hulp brengen.

Orbán heeft het duidelijk gemaakt: we willen een nieuw begin om het verval van Europa een halt toe te roepen en eindelijk de koortsige dromen over de “Europese Verenigde Staten” te verdrijven, zodat Europa weer van de Europeanen is.

– Een tijdperk van vrede, veiligheid, veel kinderen, net als in 1848: een eigen huis, goede buren, begrip voor partners en werk dat zin heeft en vruchten afwerpt.

Gisteren werd Polen in Boedapest vertegenwoordigd door zijn premier Mateusz, Morawieczki. De Poolse premier noemde 15 maart een feest van solidariteit en in verband met Brussel volgde hij Viktor Orbán:

– Wij willen strijden voor een toekomst die de burgers dient, niet de elite. God zegene de Hongaren, God zegene de Polen, Hij geeft ons een beter Europa, zei Morawieczki.

Bron:

Orbán: „Wir haben uns gegen die Rote Armee gestellt, jetzt stellen wir uns gegen die Flüchtlingsinvasion“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Orbán: “We hebben ons tegen het Rode Leger opgesteld, nu stellen we ons tegen de invasie van asielzoekers op”

 1. En groot gelijk heeft hij, alles beter dan de islam. En de ongekozen dictators van de EU.
  Europa was mooi en rustig een voorbeeld voor de wereld.
  Nu is het bijna een slagveld met talloze aanslagen, geen plek meer voor joden scholen die veranderd zijn in bunkers ( Amsterdamse school voor joden). Wij brachten echte wetenschappers en konden de huren en andere rekeningen betalen.
  Als er een burgeroorlog uitbreekt is dat geheel en alleen te wijten aan megalomane idioten in Brussel.

  Like

 2. Dit is een man met karakter…in tegendeel tot die slappe linksen die buigen voor de moslims

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s