Nieuw

Noord-Afrikaan duwt na seksaanval vrouw van klip af

Sanremo © Pixabay.

Afgelopen juli duwde een illegale immigrant uit Noord-Afrika de Duitse toeriste Alena Sudokova in Sanremo van een 70 meter hoge klif aan de Riviera in Italië. De 21-jarige uit Kassel werd met ernstige verwondingen in het ziekenhuis opgenomen en bevond zich wekenlang in coma. Het onderzoek tegen haar aanvaller is nu afgerond. Hij moet zich nu verantwoorden voor ernstig seksueel geweld.

Volgens het Italiaanse dagblad Il Giornale heeft het Openbaar Ministerie na maanden van onderzoek zijn strafrechtelijk onderzoek afgesloten tegen de 32-jarige Zied Yakoubi, een illegale immigrant uit Maghreb. De aanklacht van poging tot moord werd in januari ingetrokken na ondervraging van het slachtoffer in Duitsland, schrijft Journalistenwatch.

In juli 2018 bracht de 21-jarige Alena met familievrienden een zorgeloze vakantie door in Sanremo, een klein kustplaatsje in het noordwesten van Italië. Op 31 juli, haar laatste vakantiedag, ging de studente uit Marburg na het diner nog eenmaal op pad. Uren later werd ze meer dood dan levend met haar blonde haar afgeknipt op een steile helling gevonden, meldde de HNA. Naast veel kleinere fracturen werden in het ziekenhuis ook ernstige fracturen van de halswervels, heupen, benen en voeten gevonden. De longen waren ingeklapt en Alena bevond zich drie weken in een kunstmatig coma. Later ontdekten de artsen ook hersenletsels, waar de in Kassel geboren jonge vrouw nog steeds last van heeft in de vorm van geheugenproblemen. De artsen konden ook niet zeggen of ze ooit weer goed zal kunnen lopen, meldt Breitbart.

Wat er in de nacht van 31 juli precies is gebeurd, is nog steeds niet definitief opgehelderd. Een getuige beweert de twee in Capo Nero gezien te hebben. Deze betoogde dat de man haar in het gezicht had geslagen. Haar dochter was niet vrijwillig met de man meegegaan – Alena is een open, vrolijk persoon, maar ze was “niet onzorgvuldig”, was haar moeder zeker van, schrijft de HNA.

In de vroege ochtenduren ontdekten de strandwachters de jonge, ernstig gewonde vrouw en alarmeerden reddingswerkers en politie. Ze vonden niet alleen Alena Sudokovain, maar ook de 32-jarige gewonde aanvaller in de directe omgeving. Hij werd gearresteerd en ontkent de misdaad nog steeds. Volgens de 32-jarige Noord-Afrikaan hadden ze de avond samen doorgebracht. Na een paar drankjes in een bar reden ze met de auto naar Capo Nero. Hij heeft nauwelijks herinneringen aan de avond, maar beweert haar niet van de klif te hebben geduwd, vertelde zijn advocaat Damiris Bellini aan het Italiaanse persbureau Ansa. Integendeel, de vermeende dader viel ook van de klif af in een poging om de jonge vrouw te helpen, waarbij hij zichzelf licht verwondde. Of de versie van de illegale immigrant geloofwaardig is, zal nu door de rechtbank moeten worden beslist.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Noord-Afrikaan duwt na seksaanval vrouw van klip af

  1. Jack vanderVeen // maart 18, 2019 om 00:22 //

    “geheugenproblemen” is toch wel HET gemene excuus anno 21ste eeuw.
    deze illegaal zal als straf straks vast verbannen worden naar Nederland, want hier hebben we wel (blonde) vrouwen, maar geen 70 meter hoge klifs.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s