Nieuw

Moslims vermoordden 120 christenen in drie weken

Het recente dodental bij christenen in Nigeria is deze week door een slachting van islamieten opgelopen tot 120.

De Fulani-moslims, die een grotere bedreiging voor Nigeriaanse christenen zijn geworden dan de islamistische Boko Haram, bestormden afgelopen maandag de dorpen Inkirimi, Dogonnoma en Ungwan Gora in het Kajuru provinciegebied, waarbij 143 huizen werden verwoest, 52 mensen werden gedood en tientallen anderen gewond raakten, schrijft Breitbart.

De aanvallers verdeelden zich naar verluidt in drie groepen, waarvan de eerste de mensen in brand staken, de tweede de gebouwen, en de derde achtervolgde de mensen die de slachting wilden ontvluchten. Slachtoffers van de aanslag waren onder meer vrouwen en kinderen.

Het bloedbad op maandag volgde op een aanval van de dag ervoor in het dorp Ungwan Barde in Kajuru, waar 17 christenen werden gedood en tientallen huizen werden verbrand.

In de eerste week van maart hebben moslims in het dorp Karamar meer dan 30 christenen afgeslacht en verschillende huizen en een kerk in brand gestoken. De islamieten schoten naar verluidt op families die aan de brand probeerden te ontsnappen, waarbij 32 doden vielen.

De golf van recente aanvallen op christelijke gemeenschappen heeft plaatsgevonden binnen het overwegend christelijke Adara gebied van Zuid-Kaduna.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Moslims vermoordden 120 christenen in drie weken

 1. marijke // maart 17, 2019 om 01:17 //

  tja…..en d a t hebben we natuuuuuurlijkkkk oook uitgebreid in het nieuws gezien, he ?????

  Liked by 1 persoon

 2. Hier wordt dus niet over gepraat…alsof deze christenen minder belangrijk zouden zijn dan die moslims in Nieuw-Zeeland…

  Liked by 1 persoon

 3. Jack vanderVeen // maart 17, 2019 om 02:22 //

  Dagelijkse kost is niet interessant als nieuws.
  Moslims die moslims of christenen afslachten is elke dag aan de orde.
  Een niet-moslims die …….., Dat is nieuws, gebeurt nog maar zelden.

  Liked by 1 persoon

 4. De meesten van jullie zullen deze site ongetwijfeld kennen, maar voor de nieuwkomers en de passanten deze link:
  https://www.thereligionofpeace.com/
  Dus, het aantal doden in februari 2019 ligt beduidend hoger, n.l. 150 dodelijke aanslagen in naam van allah waarbij 883 mensen het leven lieten.

  Liked by 1 persoon

 5. Sinds 9-11 (de aanslagen op de twin-towers op 11 sept 2001) hebben moslims wereldwijd 34731 dodelijke aanslagen gepleegd. Dat zijn er gemiddeld 5 tot 6 per dag.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Moslims vermoordden 120 christenen in drie weken | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s