Nieuw

Missouri Bill Would Require ‘Every Resident’ Aged 18-34 To Possess An AR-15

Missouri State Rep. Andrew McDaniel (R) trying to prove a point about the “absurdity” of gun control laws has introduced legislation that would require every citizen between the ages of 18-34 to own a rifle based on the ArmaLite, Inc. AR-15 platform.

“Every resident of this state shall own at least one AR-15. Any person who qualifies as a resident on August 28, 2019, and who does not own an AR-15 shall have one year to purchase an AR-15,” reads the bill. “Any resident qualifies as a resident after August 28, 2019, and does not own an AR-15 shall purchase an AR-15 no later than one year after qualifying as a resident.”

According to Fox4KC, while McDaniel is aware that his bill has zero chance of passing, he hopes that it will “make a point on mandates in general.”

Zero Hedge >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s