Nieuw

Luchtvaartmaatschappij Thomas Cook begonnen met de sharia tijdens vakantiereizen

© Emily O'Connor Twitter.

Emily O’Connor zou vliegen van Birmingham, Verenigd Koninkrijk, naar Tenerife, toen Thomas Cook, een van ’s werelds grootste vakantiereis organisatoren, dreigde Emily O’Connor van de vlucht te verwijderen als ze zichzelf en haar “ongeschikte” kleding niet bedekten. Vier personeelsleden omringden Emily en gaven haar de keuze, een jas aandoen of uitstappen. Emily koos voor de jas, schrijft ze op Twitter.

O’Connor was zonder probleem de veiligheids- en paspoortcontrole gepasseerd waar niemand protesteerde, geen van de andere passagiers leek zich aan haar kleding te ergeren.

“Vliegen van Bham naar Tenerife, Thomas Cook vertelde me dat ze me van de vlucht zouden verwijderen als ik me niet zou “bedekken”, want ik was “aanstootgevend” en “ongepast”. Ze hadden 4 cabinepersoneelsleden om me heen om mijn bagage uit het vliegtuig te halen.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Luchtvaartmaatschappij Thomas Cook begonnen met de sharia tijdens vakantiereizen

 1. trebor2110 // maart 17, 2019 om 01:58 //

  hij is grappig

  Like

 2. Jack vanderVeen // maart 17, 2019 om 02:19 //

  Beter inderdaad dat ze dit 1,5 zaakje bedekte

  Like

 3. Tsja, dit is toevallig een appetijtelijk exemplaar, maar vaak dragen bepaalde mensen kleding die niet past bij hun lichaam en dat kan zeer onappetijtelijk zijn voor de omgeving.
  Een vliegtuig is niet het strand.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s