Nieuw

De Staatsomroep over Orban

Orban's directe antwoord op de"Hongaarse fobie" belediging. De poster toont een Soros die achter Juncker staat. De tekst luidt: "Ook u hebt het recht om te weten wat Brussel van plan is".

Ze konden geen foto met een gestrekte hand van hem vinden, maar deze komt in de buurt:

Met democratie en vrijheid van meningsuiting neemt hij het niet nauw:

Orban is democratisch verkozen, maar dat is zeker niet doorgedrongen bij de NOS. Er worden geen mensen opgesloten om hun mening in Hongarije en ze worden ook niet voor hun flikker geschoten zoals held van de NOS Macron in Frankrijk laat doen. Daarover bericht de NOS niet eens en is dus niet langer een nieuwsorganisatie. Onafhankelijk waren ze al nooit.

Wat moeten EVP-zusterpartijen zoals het CDA met Orbán, die aan de Hongaarse grens hekken bouwde om migranten tegen te houden?

Ja, hekken bouwen, en doen wat Frontex niet doet. En wat Mark Rutte claimt dat bereikt is door zijn miljarden kostende Turkijedeal. Dát zint de opengrenzen-activisten van de NOS niet.

Als je de invasie stopt, begint de NOS over gestrekte rechterarmen.

Hij hamert op het belang van “christelijke waarden” en wordt toegejuicht, terwijl het volkslied klinkt.

Wat een gore nazi, die Orban. Christelijke waarden. Ik stel me voor dat het schuim bij de NOS correspondent uit zijn bek liep terwijl hij dit typte.

Naast hem staat zijn speciale gast, de Poolse premier Mateusz Morawiecki. Ook Polen ligt overhoop met ‘Brussel’. Volgens de Europese Commissie staat de onafhankelijkheid van de Poolse rechtstaat onder druk.

De Europese commissie is niet eens gekozen. En dat Poolse hooggerechtshof, waar het om draait, zit nog vol met communisten, omdat er geen pensioenleeftijd is voor die rechters. En daar wilde Polen wat aan doen door een pensioenleeftijd in te voeren en te verlagen. Wij hebben niet eens een hooggerechtshof, wat er bij in de buurt komt is De Raad van State en die wordt benoemd door de koning. Dat is zekere wel democratisch ?

Vorige week deed de fractieleider van de EVP, de Duitser Manfred Weber, nog een laatste lijmpoging in Boedapest. Webers belangrijkste eis: Orbán moet onmiddellijk stoppen met zijn billboardcampagne tegen Juncker.

Want je mag een dronken ongekozen gek die 17 jaar een belastingparadijs runde geen dronken ongekozen gek noemen die 17 jaar lang een belastingparadijs runde.

 bla bla bla

“De EVP zal Orbán aanstaande woensdag minimaal moeten schorsen”, zegt András Bozoki, voormalig Hongaars minister van cultuur en nu professor aan de door Soros opgerichte Central European University (CEU) in Boedapest. “Of ze ook het lef hebben om hem eruit te smijten durf ik niet te zeggen.”

Het zou prachtig zijn. Als Orban zich vervolgens aansluit bij het blok van Salvini wordt dat nog groter.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s