Nieuw

All Animals Are Equal – maar alle terreuraanslagen niet, want heel soms wordt er één door een blanke gepleegd

Maart is pas halverwege en dan zo’n vreselijke incident in Nieuw-Zeeland.

Heel de wereld in rep en roer. Alle kranten dagenlang vol. Burgemeesters die naar moskeeën kruipen. You-Tube dat zijn zoekfunctie gedeeltelijk uitschakelt opdat we die vreselijke beelden maar niet zien. Vlaggen die halfstok gaan, wat ook wit nationalisme is. Dat is verdomme een schot achteraf door die vuile blanken richting al die onschuldige moslims die hier niet naar toegekomen zijn om onze dochters met miljoenen tegelijk te verkrachten en te verkopen om ze de nieuwe beschaving van Frans Timmermans bij te brengen. Ondankbare honden zijn het, die blanken, zelfs als ze sorry zeggen voor iets dat ze zelf niet gedaan hebben.

Laten we eens naar de andere terreuraanslagen kijken deze maand. Want er vinden elke dag terreuraanslagen plaats. Alleen hoort u daar niets over.

En de enige reden dat u daar niets over hoort is dat die niet door blanken gepleegd worden en dan mag het wel. Ik heb de volgende lijst nog niet helemaal uitgeplozen, dat doe ik gaandeweg het stukje wel, maar ik geloof dat de aanvallen op blanke boeren in Zuid-Afrika niet eens meegenomen worden als terreur, wat ze natuurlijk wel zijn.

De NOS noemde het simpelweg een leugen, en de joodse ADL noemde het een white supremacistisch fabeltje toen Trump er over tweette. Trump hebben we er sindsdien niet meer over gehoord en hij was waarschijnlijk de enige die het zou kunnen stoppen. Hier. Als er nou een land is waar wel reden is om militair in te grijpen .. , maar het is niet in Israëls belang dus zal het niet gebeuren.

1 maart:

 • 23 Afghan soldiers were killed and 15 wounded, while 20 Taliban militants were killed when they launched a complex attack on the Shorab military base in the Helmand Province.

Moslims die moslims afmaken. Who fucking cares.

 • 15 security forces were killed and 15 others were wounded when the Taliban attacked security posts in Faryab’s Qaysar district.

We zitten op dag 1 al ongeveer aan het aantal moslimslachtoffers van Christchurch. Waarom is Femke Halsema toen niet in der blote kont naar een moskee gekropen ?

 • Eight people were killed, including six jihadists, and 22 were wounded when a suicide bomber detonated at a restaurant in the Syrian city of Idlib. (ISIS)

Wat een bloedbad. Waar was die wake op De Dam ?

 • Nine Malian soldiers were killed and a number of others wounded when a roadside bomb struck the vehicle that they were traveling on in Boulkessi in the Mopti region. (Al-Qaeda)

Het is nog steeds 1 maart, we zijn net begonnen. Ik sla een paar lullige aanslagjes over anders schiet het niet op.

2 maart:

 • Executions, bombing – Four members of the SDF were found killed by a sharp tool in a water lifting station near the city of Al-Busayrah. The SDF has blamed Islamic State of being behind the assassinations.

Ik sla wat schietpartijen en zelfmoordexplosie-experts over.

 • Five civilians and a soldier were killed by armed assailants in Goma city of North Kivu. (Ebola-Negers)

3 maart:

 • 27 Syrian soldiers were killed in an attack launched by the pro Al-Qaeda group Ansar al-Tawhid.

Jezus ! Mark Rutte ! Je moet iets tweeten over zoveel doden:

Oh nee. Mark Rutte financiert de moslimdaders in dit geval en dat is staatsgeheim. Beter niet tweeten dan. Bovendien was het een Al-Qaeda moskee, maar die zijn ook vreedzaam volgens Rutte en dubbel slachtoffer.

Waren blanken nu ook dubbel slachtoffer ? Na alle moslimterreur die ze al jaren ondergaan en hun landen, hun geboortegrond, van ze ontvreemd worden door deze geënsceneerde invasie-oorlog, en na deze immense bak stront die we over ons heen kregen na deze enkele daad ?

U begrijpt inmiddels welke kant dit uitgaat. Ik tel gemiddeld, grofweg, 5 aanslagen per dag.

En het zijn voor 90% moslims die anderen slachten, en de rest is ‘onbekend’. En niet één moslim in Nederland of waar dan ook loopt te janken. Niet één moskee krijgt extra bescherming. Nergens wordt er internetcensuur toegepast. Niemand vroeg om gun-control. Want dat moslims er op los moorden is doodnormaal.

Hier staat de hele lijst, en hij komt hier vandaan. En met dank aan.

Dat er nu zo heftig gereageerd wordt heeft maar één reden. Het is een -gratis- stok om blanken mee te slaan. En die oorlog is al tijden geleden in gang gezet en wordt op alle mogelijke fronten gevoerd.

Iedereen die deze aanslag veroordeelt heeft 5 kilo boter op zijn hoofd. Waar waren jullie bij al die andere aanslagen, hypocrieten ? Er zijn er minimaal vijf per dag. En die worden niet eens gemeld, niemand staat er bij stil. Nobody gives a fuck. Omdat de daders geen blanken zijn en het dan geaccepteerd is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on All Animals Are Equal – maar alle terreuraanslagen niet, want heel soms wordt er één door een blanke gepleegd

 1. KNETTERGEK // maart 17, 2019 om 09:56 //

  Kunnen we niet iemand gaan sponseren die hier dat even doet in de tweede kamer en dan vooral die gasten van vvd en D66( deze langzaam als het mogelijk is) groen links ( nog langzamer dan d66 please) cda en de PvdA, bij tijd over radom schieten voor zoveel mogelijk effect. Of is dit een utopie of wens.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. All Animals Are Equal – maar alle terreuraanslagen niet, want heel soms wordt er één door een blanke gepleegd | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s