Nieuw

Roemeense Jodin: ‘omvolking is een fabel’

De Telegraaf-columniste Nausicaa Marbe toonde haar ware aard in de nasleep van de aanslagen in Nieuw Zeeland: omvolking is een extreemrechtse complottheorie en uitdragers daarvan moeten het zwijgen worden opgelegd.

Door: N.Arcist

Wie is deze vrouw – met de exotisch klinkende naam – eigenlijk? Een oud artikel uit de Volkskrant geeft duidelijkheid.

“Zij is weliswaar Roemeense – in een Grieks-joods gezin te Boekarest opgegroeid – maar ze woont sinds 1982 in Nederland.”

En deze immigrant wil etnische Nederlanders vertellen wat wel en wat niet kan als het omvolking betreft:

Maar als het gaat om de etnostaat Israël, dan verdedigt Marbe die met hand en tand.

Haar hypocrisie is stuitend. Nederlanders mogen zich vooral geen zorgen maken om omvolking. Tegelijkertijd eist deze Roemeense Jodin – zelf een vreemdeling – dat een Nederlandse politieke partij een vreemde mogendheid onvoorwaardelijk steunt: Israël.

De arrogantie van de deze vrouw is weerzinwekkend. Nederland bood haar onderdak toen zij vluchtte voor de Roemeense communistische dictator Ceaucescu. Als dank moeten Nederlanders hun etnische zuivering gewillig ondergaan.

N.Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7743 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Roemeense Jodin: ‘omvolking is een fabel’

  1. Er zijn wel meer zaken een fabel,de grootste die ik ken gaat over een aanzienlijk aantal.Als men daar over bericht komt dezelfde joodse kliek in “opstand”,zelfs een grap erover doet ze al steigeren van “gespeelde” verontwaardiging.

    Like

  2. Alleen maar loze kreten en losse flodders lees ik van dit joodse snolletje,iets onderbouwen/bewijzen kan ze blijkbaar niet.Dit terwijl het fabeltje wat zij en haar soortgenoten zo graag in stand trachten te houden al menig keer keihard ontkracht is.

    Tien bewijzen tegen Zes Miljoen vermoorde joden in ‘de Holocaust’,Het definitieve eind van de Mythe!

    http://www.pateo.nl/Dutch/HolocaustMythe.htm

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s