Nieuw

Islamitische rugbyster van All Blacks over Christchurch schietpartij; “Jullie zijn allemaal in het paradijs”

Door Zeepertje via South China Morning Post

Christchurch: Een jankende Moslim van het Nieuw-Zeelandse All Blacks rugbyteam Sonny Bill Williams stuurt zijn gebeden – ‘jullie zijn allemaal in het paradijs’

De vrome moslim kan nauwelijks spreken in een Twitter-bericht dat hij uit zijn auto heeft gemaakt nadat hij het nieuws had gehoord ..

All Blacks rugbyster Sonny Bill Williams heeft een jankerig eerbetoon gebracht aan degenen die zijn gedood in de moskee-schietpartijen in Nieuw-Zeeland in Christchurch die resulteerden in “meerdere doden”.

Williams, een vrome moslim, was nauwelijks in staat om in de 64-seconden Twitter-post te spreken, terwijl hij de tranen tegenhield en families vertelde van degenen die werden gedood dat “jullie allemaal in het paradijs zijn“.

“Ik hoorde het nieuws. Ik kon het niet onder woorden brengen hoe ik me nu voel, ‘zei Williams terwijl hij in zijn auto zat. “Gewoon mijn dua’s [gebeden] naar de families sturen.

“Blijkbaar zijn er 50 mensen dood. Mijn dua’s uitzenden voor iedereen die vandaag in Christchurch is vermoord.

“De families kun je nemen… gewoon mijn dua’s sturen naar de geliefden. InshaAllah [Allah gewillig] zijn jullie allemaal in het paradijs. Ik ben diep en diep bedroefd dat dit in Nieuw-Zeeland moest gebeuren. ‘

Verslagen zeggen dat een zwaar bewapende schutter in militair aandoende uitrusting op vrijdag bij twee moskeeën in Christchurch het vuur heeft geopend en daarbij meerdere mensen heeft gedood. Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Arden noemde het “een van de donkerste dagen van Nieuw-Zeeland”.

Williams bekeerde zich tot de islam in 2009 terwijl hij in Frankrijk speelde voor Toulon en is de eerste moslim die speelt voor de All Blacks.

Hij heeft 51 caps voor Nieuw-Zeeland en vertegenwoordigde ook zijn land in Rugby Sevens tijdens de Olympische Spelen van 2016 in Rio.

Vorig jaar reisde hij naar Mekka, in Saoedi-Arabië, om de Hadj, Umrah-pelgrimstocht te verrichten.

Zeepertje) En ach, zijn die mohammedanen nu werkelijk naar hun Mohammed vertrokken? Het is niet te hopen voor ze want dat betekent “Hell” volgens een Zuid-Koreaanse pastor… Schokkend schelle schreeuwgeluiden van Mohammed in het hellevuur;

Dus mohammedanen, volg jullie Mohammed maar. Met groet van Zeepertje
Bron:SCMP

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 700 ALWAYS up-to-date links…

And some additional “good stuff”

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1535 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

6 Comments on Islamitische rugbyster van All Blacks over Christchurch schietpartij; “Jullie zijn allemaal in het paradijs”

 1. Geronimo // maart 16, 2019 om 10:30 //

  Nog iemand die aan de hersenziekte “islam” lijdt. De janker is bovendien treurig, omdat zijn lotgenoten nu in het paradijs zouden zijn. Hoe bestaat het? Bij al die maagden dan nog! Of is de man misschien jaloers? Zou ook kunnen. De vrouwen en kinderen, daar heb ik wel nog nooit iets over gehoord. Als dat van dat paradijs waar zou zijn, dan ben ik verdomme heel erg blij voor al die mensen. Gelukzakken, zeg ik maar. Het eeuwige geluk en de ultieme vrede voor hen, wie kan daar nu op tegen zijn? Een minimum aan religieuze vreugde om zo veel paradijselijk geluk is in dit geval toch de logica zelf en lijkt me dan ook zeer gepast, of toch weer niet?

  Like

 2. Aha hij is moslim. Dat wist ik niet.
  Als geïnteresseerde ex-rugbyier, verklaart dit zijn slechte gedrag op en naast het rugby veld voor mij.

  Like

 3. King Arthur // maart 16, 2019 om 14:24 //

  Niets is wat het lijkt en alles is anders dan men denkt. De hele wereld is weer eens in de maling genomen en alle booslims gaan meteen in de slachtofferrol.
  http://all4alarp.com/watch/shootinghoaxanalyzed-mp4_ayu2Ir99IzTgJrG.html?fbclid=IwAR2_tlRXJ4qHPsisCdskhtYrtRedTr9YnUXMx9xEqtlio8XVtKaxeX6vPv8

  Like

 4. antiislamnu // maart 16, 2019 om 21:12 //

  Jammer dat die lul niet in de moskee zat dan hij ook lekker in het paradijs kunnen genieten

  Liked by 1 persoon

 5. Het Zonnetje in huis. // maart 17, 2019 om 12:49 //

  Never ending story van Haat en geweld,gevolgt door wraak en weerwraak.Succes ermee !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s