Nieuw

Etnische diversiteitsrellen in Westerpark – omdat diversiteit vrede brengt volgens Timmermans

Alleen vóór diversiteit hadden we vrede, minder criminaliteit, hoefde de politie de cijfers niet te vervalsen en was diezelfde politie nog te vertrouwen, hadden we een hoger netto besteedbaar inkomen, betaalbaardere huisvesting, hoefde niet de laatste restjes natuur in dit postzegellandje volgebouwd te worden, was het onderwijs beter, de gezondheidszorg betaalbaarder, hadden we geen loverboys, massaverkrachtingen, no-go-zones, etnische rellen of racisme-gejank om het minste of geringste.

Het beveiligingsbedrijf van de exploitant van de kermis in  het Westerpark:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s