Nieuw

Christchurch – De ideologische oorlog is begonnen

Politici over de hele wereld lijden onder een groot gebrek aan inzicht in de samenleving die zij zelf hebben gecreëerd, evenals lijden ze aan een gebrek aan bescheidenheid en zelfinzicht. Daarom zijn ZIJ medeverantwoordelijk voor de ideologische oorlog die nu daadwerkelijk is begonnen met de terroristische aanslag in Christchurch.

Al zo lang hebben velen gewaarschuwd dat de relativering van het islamisme niet alleen de polarisatie in de maatschappij verhoogde, maar er ook toe leidt dat burgers aan hun eigen lot worden overgelaten. Het is echt niet genoeg om te volstaan met fraaie uitspraken als dat het enige wat we nodig hebben is meer inclusie en meer begrip, het was daarentegen absoluut cruciaal dat men eens in actie kwam.

Het hoge morele gezwam van politici in het beleren van burgers dat het islamisme op geen andere manier kan worden vermeden dan te worden opgenomen in de democratische samenleving is de basis voor wat we nu zien opkomen: een ideologische oorlog.

Islam hoort niet thuis in een geciviliseerde samenleving, maar hier hebben politici ervoor gekozen om het goed naar slecht om te draaien en het slecht naar goed, omdat ze banger zijn om als islamofoben te worden aangewezen dan voor iets anders. Als de rechtsstaat standvastig was geweest, vastgehouden aan de morele, ethische en politieke waarden dat de democratische samenleving beschermd moet worden, zelfs als het harde maatregelen vereist, had men kunnen voorkomen wat er in Christchurch is gebeurd.

Maar de socialisten en de liberalen doen al decennia lang precies het tegenovergestelde, men heeft de rechtsstaat uitgehold en ontkend dat er ethische waarden en tradities zijn die in westerse landen van toepassing zijn. Wat zijn bijvoorbeeld alle “papierloze” die illegaal in de Europese landen verblijven, ook al is hun het asielverzoek voor de rechter afgewezen, en het land moeten verlaten, zo niet een systematische minachting voor de rechtsstaat – met de steun van de socialisten en de liberalen?

Dit is hoe het gaat wanneer men cruciale kritische stemmen onderdrukt en de opponenten stigmatiseert als racisten, islamofoben en xenofoben – men zet de deur open voor krachten die precies dat zijn. Kritiek is altijd de moeite waard geweest om naar te luisteren, maar in plaats daarvan heeft men over zichzelf zulke hoge morele gedachten gehad dat zelfingenomenheid heeft geleid tot een openlijke minachting voor degenen die zij hun tegenstanders noemen. En ik wil u eraan herinneren dat deze tegenstanders, WIJ zijn, bloggers, schrijvers en reageerders – ook wel bekend onder de noemer “dissidenten”.

In plaats van de de kritiek inhoudelijke te benaderen, hebben ze hun zelfgenoegzaamheid tot zo’n diepe minachting voor hun tegenstanders laten uitgroeien dat ze zich hebben opengesteld voor haat als een wapen te gebruiken. Het is een van de gevaarlijkere dingen die je kunt doen. Een democratie kan niet overleven als ze gebaseerd is op haat en vervolging. Kritiek moet met respect bejegend worden. Vrijheid van meningsuiting mag er niet op neerkomen dat je degenen die je niet bevalt het zwijgen oplegt, maar dat je integendeel eist dat men wordt aangesproken.

Door hun openlijke minachting voor degenen die de democratie, de westerse waarden en gebruiken willen handhaven, heeft de politiek zich juist daartegen verzet. Daarmee hebben ze de deur opengezet voor degenen die wapens opnemen om hun haat te tonen.

Wat er in Christchurch is gebeurd, zal weer gebeuren, omdat de waarden die de politici zouden moet koesteren, dat niet doen. In plaats daarvan handelen ze totalitair ten opzichte van hun eigen bevolking. Ze gebruiken hun macht om een gevaarlijke inclusie af te dwingen. Nu hebben ze wat ze wilden, extreemrechts heeft laten zien dat het net zo gevaarlijk kan zijn als de islam. Het zou niet hoeven te gebeuren als ze alleen maar hadden geluisterd en de waarden die in feite zijn ingesteld om de democratische samenleving te beschermen niet hadden laten varen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Christchurch – De ideologische oorlog is begonnen

 1. Joey France // maart 16, 2019 om 21:47 //

  Niets aan toe te voegen, niet alleen de uitvoerder(s) van de aanslag zijn schuldig, maar de hele kliek van politieke angsthazen en jaknikkers die dit klimaat geschapen hebben.

  Liked by 2 people

 2. Fransdo // maart 16, 2019 om 21:57 //

  Wilders zei het ooit zo: ‘Mocht het ooit tot rellen komen, wat ik dus echt niet wil, dan hoeft daarvan niet bij voorbaat een negatieve werking uit te gaan. Met die rellen schudt de samenleving de politiek wakker en dwingt haar alsnog daadkrachtig in te grijpen, voordat het echt te laat is.’

  Sorry Wilders, het is al te laat en deze overheid snurkt rustig verder want ze snappen het nog steeds niet. De bevolking ook niet want het nieuws over de Gele Hesjes in Frankrijk wordt ver van ons gehouden omdat de NOS en de Politiek bepaalt wat goed voor ons is om te zien. De Stazi’s zijn weer helemaal terug.

  Voor de rest ben ik een beetje lui vandaag. Ik volsta zodoende maar met een kopie van een post die ik een uur geleden op YouTube heb gepost. Welterusten!!

  ‘De enige link die er wordt gelegd naar Wilders en Baudet wordt gelegd door verwerpelijk Links. Zij weigeren kennelijk in te zien dat zij zelf degenen zijn geweest die dat hebben veroorzaakt. Ik citeer maar eens even een zin die (niet door mij) ooit is neergeschreven maar waarmee ik het wel hartstochtelijk eens ben: ‘ ‘Het Nederlandse volk wordt niet verdeeld door kritiek op de islam. Het Nederlandse volk is verdeeld door de komst van de islam en het feit dat een deel van de bevolking beseft dat de islamitische cultuur onverenigbaar is met de westerse cultuur en een ander deel van de bevolking nog vasthoudt aan een illusie. Dát is de tweedeling.’

  Natuurlijk is het begrijpelijk dat Links de afschuwelijke gevolgen van hun eigen politiek niet wil inzien. En dat is nog eens heel menselijk ook. En wat kan je dan beter doen dan een zondebok zoeken, de schuld NIET bij je zelf zoeken maar bij een ander leggen en Wilders de schuld te geven van de polarisatie in Nederland zoals we, toevallig vandaag, ook weer in Urk zien. Het is ‘Geertje’ Wilders die zogenaamd de polarisatie heeft veroorzaakt. Hij verwoordt niet alleen de gevoelens van Nederlanders nee, hij veroorzaakt het helemaal zelf, aldus krankzinnig Links in Nederland. Het spijt me echter lefties, Urk is helemaal jullie eigen schuld.

  En inderdaad, grappig, Wierd Duk zegt het goed, als het een moslim is die een aanslag pleegt dan is hij verward of een Lone Wolf of een eenling of een extremist maar oh wee als een blanke dat doet dan is het opeens een vertegenwoordiger van een extreem Rechtse beweging even los van de wilde fantasie dat Geertje dat volgens sommigen allemaal aanstuurt.’

  Einde citaat YT

  Liked by 2 people

 3. King Arthur // maart 16, 2019 om 22:52 //

  Like

 4. vangie1206j // maart 17, 2019 om 00:04 //

  Mijn mening de schuld ligt in eerste plaats bij de regeringen van de westerse landen zij hebben door hun vernietigende minachting voor het eigen volk deze ramp willens en wetens gecreëerd. Het enige waar de regeringen goed in zijn de bevolking financiël plunderen en ze tot wanhoop brengen. De bevolking de mond snoeren desnoods met geweld ze minachten vernederen. Maar wanneer we reageren op de ellende veroorzaakt door al die moslims welke wij ook door de extreem hoog opgelegde belastingen moeten onderhouden ten strengste verboden iets negatief over te vertellen of schrijven dan breekt de hel los en worden de reacties desnoods met geweld verbannen. Voorbeelden A.Merkel Macron en Rutte zij dulden geen kritiek dan creëren zij situaties zoals in Christchurch Nw Zeeland.

  Liked by 1 persoon

 5. @Fransdo niet alleen links geeft Wilders de schuld. Kijk naar het filmpje van Salaheddine. Die rat en een moskeebezoeker geven Wilders de schuld. Werkelijk gestoord. En ze halen pegida erbij die een pop bij een moskee heeft gelegd. Maar die smerige hypocrieten verzwijgen dat in den haag en Utrecht pegida met geweld is weggejaagd door hordes woedende moslims en ze geen gebruik konden maken van het grondwettelijke recht van demonstratie.

  Liked by 1 persoon

 6. Als mensen de mond gesnoerd wordt dan krijg je dit soort dingen; het had makkelijk voorkomen kunnen worden als die linkse politiek niet steeds haar zin zou doordrijven zonder te luisteren naar het eigen volk

  Liked by 1 persoon

 7. skeeter // maart 17, 2019 om 05:30 //

  Aussie Breivik wist dat New Zealand softer is met de straffen dan Australie. En zo kon ie ze de jump naar Oz ontnemen.

  Like

 8. Hebben jullie de premier van NZ gezien met een kopvod op? Daar gaat je bloed van koken. Verraadster.

  Liked by 1 persoon

 9. edwin vissers // maart 17, 2019 om 10:07 //

  Ordo ab Chao. Het beroemde Latijnse motto van de vrijmetselarij. Orde uit Chaos. Daarmee bedoelen ze dan uiteraard de Nieuwe Wereld Orde (NWO).
  de elite gaan in bunkers zitten ,leuk he

  Liked by 1 persoon

 10. Horatius // maart 17, 2019 om 11:55 //

  Inderdaad: als de normen en waarden van de rechtsstaat waren gehandhaafd zaten we nu niet in een sterk verdeelde samenleving.

  In Nederland zijn er tienduizend dakloze jongeren die op straat leven zonder vaste woon of verblijfsplaats. Het moge overduidelijk zijn dat het merendeel bestaat uit uitgeprocedeerde asielzoekers die op termijn een gevaar vormen voor de veiligheid van ons land.

  Als men de wet zonder pardon had toegepast waren ze allang uitgezet naar de landen van herkomst. Maar de Goedmensen-mentaliteit heeft dat verhinderd en nu zitten we opgescheept met een aantal tikkende tijdbommen, criminelen en ander illegaal gespuis.

  Al vele decennia lang wordt de bevolking gehersenspoeld met begrippen als Tolerantie en Verdraagzaamheid met als resultaat het ontstaan van vele moslimenclaves en getto’s met eigen normen en waarden die volkomen haaks staan op onze westerse samenleving en de principes van onze rechtsstaat.

  Door de politieke correctheid is die rechtsstaat volledig uitgehold en de Mensenrechten gelden uitsluitend voor de nepvluchtelingen en de terugkerende IS-strijders die hier hooguit een symbolische straf krijgen en daarna een woning en een levenslange uitkering.

  In een dergelijk krom rechtssysteem kan het gebeuren dat bepaalde personen totaal gaan doordraaien en het recht in eigen handen gaan nemen. Dat zij zichzelf dan verlagen tot het mensonterende niveau van jihad-strijders zoals de IS en aanverwante organisaties geeft aan dat zij volledig de weg kwijt zijn.

  Het drama in Christchurch zal worden misbruikt door de politieke elite om het populisme (lees: realisme) met alle mogelijke en onmogelijke middelen te bestrijden en desnoods per decreet of via de grondwet de betreffende partijen te verbieden.
  In landen zoals Zweden en Duitsland is dit scenario zeker niet denkbeeldig.

  Veiligheidsdiensten zijn bijzonder vindingrijk om personen in te huren die voor de goede zaak bereid zijn om aanslagen te plegen en zodoende bepaalde politieke partijen in een kwaad daglicht te stellen of hun leider te elimineren.
  De geschiedenis laat ons zien dat de machthebbers tot letterlijk alles in staat zijn om hun positie te kunnen behouden.

  Met de komende verkiezingen voor het Europees Parlement in het vooruitzicht kan men zeer ver gaan om het populisme de nek om te draaien via het demoniseren, aanslagen op moskeeën door ingehuurde radicale linkse activisten tot grootschalige verkiezingsfraude.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s