Nieuw

Vijftigtal moslims gedood in “Breivik-geïnspireerde” terroristische aanslag in Nieuw-Zeeland

De terrorist in Nieuw-Zeeland heeft zijn misdaad live uitgezonden.

Ongeveer 50 mensen zijn gedood in wat wordt omschreven als een weldoordachte geplande terroristische aanslag op twee moskeeën in Christchurch, Nieuw-Zeeland. De terroristische aanslag vond plaats tijdens het vrijdaggebed.

De terroristische aanslag in Nieuw-Zeeland wordt extreem-rechts genoemd en zou geïnspireerd zijn door de Noorse terrorist Anders Behring Breivik.

Het zou live via het internet uitgezonden zijn en gericht op twee moskeeën in Christchurch, Nieuw-Zeeland.

In totaal zijn er minstens 49 mensen gedood en 48 gewond geraakt.

De verdachte Brenton Tarrant.

De dader, gearresteerd door de politie, wordt aangeduid als de 28-jarige Brenton Tarrant. Naar verluidt heeft hij online een 73 pagina’s lang manifest gepubliceerd.

De man verwijst onder andere naar de terroristische aanslag op de Drottningginggatan in Stockholm en had onder andere de dood van de 11-jarige Ebba Åkerlund willen wreken.

De 28-jarige heeft verschillende automatische wapens gebruikt en, met witte tekst, verschillende dingen op de wapens geschreven, waaronder de naam van Ebba.

In totaal zijn er drie mensen gearresteerd voor de aanval.

De premier van Nieuw-Zeeland, Jacinda Ardern, zegt dat het “een van de donkerste dagen van Nieuw-Zeeland” is.

De politie zou ook een paar explosieve ladingen moeten hebben gevonden in een voertuig in de stad.

– Dit is een zeer weldoordachte geplande gebeurtenis, zei politiechef Mike Bush tijdens een persconferentie.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Vijftigtal moslims gedood in “Breivik-geïnspireerde” terroristische aanslag in Nieuw-Zeeland

 1. vangie1206j // maart 15, 2019 om 15:15 //

  Wat een hijsa nu er is een keer een paar moskeeën worden aangevallen Nu spreekt de hele wereld er schande van.
  Maar als die moslim terroristen een christelijke kerk aan vallen en vernielen zoals laatst in Jolo Mindenao Filipijnen hoor je praktisch niemand ach en wee blèren.
  Die moslims krijgen nu eens een koekje van eigen deeg.

  Liked by 5 people

 2. “Naar verluidt heeft hij online een 73 pagina’s lang manifest gepubliceerd.”

  Hier te lezen uiteraard in het Engels ; https://vnnforum.com/showpost.php?p=2270129&postcount=1

  Liked by 1 persoon

 3. Elk mensenleven die wordt vermoord is 1 teveel, nu staan al die regeringsleiders te treuren terwijl ze meer van deze lieve moslims willen, hoeveel onschuldige mensen zijn door die mensen vermoord, Nice Parijs, Barcelona, Londen, Madrid en 11 september en nog meer?
  Ik juich dit niet toe, want deze daad escaleert en dan volgen weer aanslagen op niet gelovigen

  Liked by 2 people

 4. MGTOW91 // maart 15, 2019 om 16:03 //

  Moeten wereldleiders maar geen wereldvolkeren als vijanden tegen op elkaar zetten, je kon erop wachten dat er iemand zou doordraaien.

  Liked by 1 persoon

 5. Yvonne // maart 15, 2019 om 15:45 //

  “nu staan al die regeringsleiders te treuren terwijl ze meer van deze lieve moslims willen”

  De echte veroorzakers van de moslim instroom in Blanke landen zullen zich nu geheid lachend aan hun neus krabben,en zullen dit voorvalletje uiteraard gebruiken voor eigen gewin.

  Voor wie wil de video van het geknal is hier te zien ; https://kiwifarms.net/data/video/694/694847-518a3baf6096388726e4e9ac7ca0336f.mp4

  EDIT ROMMEL: Mijn beveiligingssoftwareprogramma geeft aan dat de onderstaande download onveilig is, dus bezint eer ge begint.

  Voor wie de video wil downloaden kan hier terecht ; https://anonfile.com/K0p4Zbwbbe/10000000_776384872734713_506695528340258816_n_mp4?fbclid=IwAR1HLnprcZhowjdYN1wXBWb_YBhyXuugy0IgebJkEUxhpf0eB_gX5okG0iM

  Like

 6. “EDIT ROMMEL: Mijn beveiligingssoftwareprogramma geeft aan dat de onderstaande download onveilig is, dus bezint eer ge begint.”

  @

  Ik heb de original 440kbs uitvoering binnen gehaald en vervolgens de scan van Bitdefender erover laten lopen.Het geheel is schoon en de video van goede kwaliteit zonder enige reclame toestanden of wat dan ook erin.

  Met alle respect (ik weet niet wat voor scanner u gebruikt) echter soms is het raadzaam om zaken door meerdere te laten controleren.Net zoals er browsers zijn die VNN standaard blokkeren,zijn er ook scanners die bepaalde zaken van huis uit tegenhouden.

  Like

 7. vonpuffelen // maart 15, 2019 om 18:04 //

  False flag factor: unmeasurable.

  Like

 8. Ik verafschuw de islam maar ik walg van deze daad en de beelden. Zieke en lafhartige actie.

  Like

 9. Francois Van Mol // maart 15, 2019 om 18:32 //

  Kijk dit krijg je nu ,als je systematisch ,het volk alles blijft in de strot duwen. Hen beliegt en bedriegt en hun minacht. Wanneer je ondemocratisch alles en iedereen uitsluit wat niet in uw kraam past . Wanneer men de stem van het volk vol minachting en denigrerend populisme noemt ,en die straal negeert .Wanneer je een arrogante klootzak bent die zijn kiezers verraad . Wanneer je kippen en vossen in 1 hok opsluit .Wel dan krijg je dit.
  Ik spreek mij niet uit over die aanslag , maar wel over het feit dat de framing door de MSM er onmiddellijk was . Het was een witte rechtse man , Genoemd met naam en toenaam, men wist onmiddellijk het was een terroristische aanslag en iedereen veroordeelde direct openlijk het geweld . Direct betuigde men medeleven met die arme moslims .We wisten direct alles over de witte dader behalve zijn laatste belastingaangifte.
  Mocht het voor de zoveelste keer een moslim zijn geweest zou men niet onmiddellijk kunnen zeggen hebben of het een terroristische aanslag was en moest men dit onderzoeken , men zou geen namen en geen info vrijgeven. En daarna zou men hem misschien een verwarde man noemen . En uit de Moslim gemeenschap geen openlijke afkeuring van de aanslag en ook geen medeleven voor de slachtoffers betuigen.
  Moet ik nu huilen mensen ?? Moet ik dat eerlijk gezegd nu echt erg vinden ?? Tien tallen jaren hebben wij “ de witten ,de ongelovige kuffars “”af te rekenen met een continue stroom van terreur van hun kant. Men heeft zelfs onze nationale luchthaven opgeblazen. En wij mogen dat blijven slikken , en vooral niet morren want dan ben je een racist . Moet ik nu echt medelijden hebben ? , omdat er nu uiteindelijk weerwerk wordt geboden van uit de andere hoek . De enigste manier die hen misschien doet inzien ?
  Zou je niet beter de politiek aanspreken over die georkestreerde mistoestanden die door hen worden gecreëerd . Want het is de politiek die steeds de voedingsbodem creëert voor conflict en oorlog. Het is de politiek die mensen polariseert. De politiek die zogezegd onwetend de vossen bij de kippen zet in 1 hok en dan toekijkt op het bloedbad , en vooral niets onderneemt.
  Ik wil diegenen niet te eten geven die vandaag heimelijk in hun binnenste lachen en genoegdoening vinden in wat vandaag heeft plaats gevonden . Velen onder ons die niet laf wegkijken zijn het beu ,en blij dat vandaag de rollen eens omgekeerd zijn . Maar weinigen zullen dat openlijk toegeven .
  Wanneer politiek en justitie opzettelijk faalt om rechtvaardig te functioneren . Wel dan zal het volk zelf oordelen ,vonnissen en berechten . Terecht vind ik dat .

  Liked by 1 persoon

 10. Jack vanderVeen // maart 15, 2019 om 19:32 //

  Afschuwelijk hetgeen in Christchurch is gebeurd. Mogelijk realiseren we ons dat maandelijks, in het bijzonder op vrijdag want dan zijn de moskeeen het dichtsbevolkt, diverse aanslagen door moslims worden gepleegd.

  Die benoemt men dan eigenlijk niet. even een nieuwsnotities in de krant en op de buis en we leven vrolijk verder. zelfs indien zo een aanslag “om de hoek” gebeurt. Moslims slachten elkaar af.

  Worden er aanslagen gepleegd, wekelijs, door alone wolfs, dan noemen we die maar snel “verstrooide of verwarde individuen”. Niet over lullen, doorlopen.

  Wat nu is gebeurd is, evenals de hiervoor algemeen beschreven incidenten, zo verwerpelijk.
  MAAR het grote verschil is nu dat niet een moslim moslims vermoordt of moslims blanken vermoorden.
  Ook al die moorden van christenen door moslims: niet over lullen en snel doorlopen.

  Neen, nu is het wel super de super heel erg erg, want een “rechtse” of ” extreem rechtste” blanke is nu gaan moorden. Deze jongen is uiteraard niet verward, deze jongen is extreem rechts!

  DUS heel de wereld is nu plots in rep en roer. En owee indien iemand een link durft te maken met immigratie, die wordt direct gelyncht door al dat lynx gespuis.

  Tevens vergeet al dat lynx gespuis hoe gevaarlijk en kwaadaardig zij zijn jegens alles hetgeen hen niet bevalt. Met regelmatig ook de dood als resultaat om hun ongerief te tonen. Maar ja, RECHTS dat zijn de slechterikken.

  Nogmaals: heel erg hetgeen gebeurd is, maar behoud het binnen de lijnen van het normale. En de dader(s)? Levenslang opsluiten.

  Like

 11. vangie1206j // maart 16, 2019 om 10:43 //

  Ik wil dit nog even kwijt het lijkt wel of de meeste wereld leiders huichelaars zijn nu de islam is een keer te grazen genomen wordt evenals een aantal gluiperige artiesten die zonodig moeten reageren op die aanslag in Nw Zeeland.
  Ik kots op dat soort figuren al die jankende griezels.
  Wat hebben moslims te zoeken in een stad met de naam Christchurch.
  Dat hier wordt gereageerd op onschuldige slachtoffers en al die onschuldige christelijke slachtoffers dan tellen die niet.
  Ik noem dit voorval oog en tand om tand. Die islamitisch moord machines en monsters hebben met hun terreur er zelf om gevraagd.

  Like

 12. vangie1206j // maart 16, 2019 om 12:45 //

  Ik woon zelf in de Filipijnen en heb deze ellende en ravage van nabij meegemaakt.
  En nu moeten wij of gezegd ik medeleiden hebben met de stachtoffers en hun nabestaande.
  Waarom eigenlijk want die islam terroristen hebben dat ook niet met de door hun gemaakte slachtoffers. Abu sajafen dat IS schorem is het meest verachtelijke wat de mensheid heeft voortgebracht.

  Like

 13. Nou en? Er werden vanaf januari meer dan 6000 christenen vermoord in Nigeria; aanslag op katholieke kerk in Filipijnen:20 doden; elders 32 doden. Alle aanslagen gepleegd door moslims.

  Typisch: werd stilgezwegen in de massa media.Als ik het goed begrijp is dus het leven van EEN enkele mohammedaan meer waard dan ruim 140 christenen??????????????

  Krijgen christenen en kerken nu ook extra bewaking? En waarom mag door die paar lijken in NZ de herdenking an 6 millioen joden en Christenen in Amsterdam niet doorgaan morgen?

  Halsema, het stomste en meest corrupte gleufdier ooit, en schoolvoorbeeld waarom vrouwen echt geen burgemeester moeten zijn, trapt op de zielen van alle nabestaanden tgv slijmen bij Soros en consorten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s