Nieuw

‘Situatie uitzetcentrum bij Rotterdam Airport soms onbeheersbaar’

De situatie in het detentiecentrum bij Rotterdam Airport is “soms onbeheersbaar”. Dat zegt burgemeester Ahmed Aboutaleb. Medewerkers van het centrum hebben dit jaar al 18 keer aangifte gedaan van intimidatie en geweld door opgesloten vreemdelingen. In de laatste zes maanden van 2018 waren er 12 aangiften door personeelsleden.

In het detentiecentrum bij Rotterdam Airport zitten alleen mannen in afwachting van hun uitzetting. Ze zijn opgesloten, maar er heerst wel een ander regime dan in een gevangenis.

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on ‘Situatie uitzetcentrum bij Rotterdam Airport soms onbeheersbaar’

 1. vangie1206j // maart 15, 2019 om 11:29 //

  Opsluiten en de sleutel weggooien en er geen woord meer aan vuil maken.

  Like

 2. Niet alleen dit hoor, maar ik woon in Rotterdam in het algemeen genomen vindt ik Rotterdam een rot fuck stad . waar rot fuck mensen ,denken dat ze alles zijn. Ratten. Brutaal stuk stront. Ik schijt op hun.

  Liked by 1 persoon

 3. Jack vanderVeen // maart 15, 2019 om 19:28 //

  laat men eens beginnen met al die apen hun baardharen te eplleren. kijken of hun wangedrag aanhoudt of dat men toch inschikkelijk wordt.

  Like

 4. Nel Meyer // maart 16, 2019 om 20:07 //

  Onbeheersbaar ???? dat is vreemd , Je laat die baardapen toch niet de dienst uitmaken . Op sluiten dat crapulje ,en niet eerder eruit dan de dag van uitzetting.

  Like

 5. Zo snel mogelijk uitzetten lijkt mij de beste oplossing

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. ‘Situatie uitzetcentrum bij Rotterdam Airport soms onbeheersbaar’ – Het gaat om Marokkanen, Algerijnen en Albaniërs. Ik begrijp dat ” onbeheersbaar” niet.  De bewaking heeft toch wapens ter beschikking of roepen ze “pang, pan

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s