Nieuw

Oostenrijkse Minister van BiZa Kickl: IS-terugkeerders zijn “moordenaars, koppensnellers en verkrachters”

Op de persconferentie voor de FPÖ-partijconferentie van vandaag in de Stiermarkense hoofdstad sprak Herbert Kickl zich uit voor beperkende maatregelen tegen moslims.

Meer politieagenten op straat
Aan het begin van de persconferentie prees Herbert Kickl de FPÖ-voorman in Graz, Mario Eustacchio, die de veiligheidsbehoeften van de bevolking serieus neemt. Hij doet dat met alle middelen die hem ter beschikking stonden. Kickl wil “het criminaliteitspercentage verder omlaag brengen en het oplossingspercentage verder verhogen”.

In Stiermarken is men “op de goede weg”. Voor hem betekent dit ook “dat we meer politieagenten op straat moeten hebben en het betekent dat we omissies van vele jaren, om niet te zeggen decennia, op het gebied van politie-uitrusting moeten inhalen en compenseren”.

Graz beschermingszones “een succesproject”
Ook de nieuw opgerichte Graz-beschermingsgebieden werden aangekaart. Kickl noemde dit een geslaagd project. “Ik denk dat we met de huidige maatregelen ook in verband met drugsgerelateerde criminaliteit een stap in de goede richting gaan, dat is ook iets dat de bevolking van ons verwacht en heeft een positieve reactie gekregen”, aldus Kickl.

Meer dan elke tweede moskee staat vijandig tegenover de grondwet
Op vrijdag heeft de minister van Binnenlandse Zaken ook twaalf van de 19 moskeeën in Graz als ongrondwettelijk geclassificeerd. Kickl wil een wet tegen de islam voorbereiden om tegen de politieke islam actie te ondernemen, om deze moskeeën bijvoorbeeld te kunnen sluiten. Hij wil ook de diskwalificatie van het staatsburgerschap uitbreiden. Hij wil behalve de dubbele nationaliteiten die deelnemen aan de IS-gevechtsacties ook de aanhangers het Oostenrijkse staatsburgerschap ontnemen.

Kickl wil ook zorgen voor een “informatievoorziening” van de BAT aan de autoriteiten in de deelstaten, “zodat zij ook weten wie als een bedreiging wordt geclassificeerd”. Alleen de deelstaten zouden weten wie een dubbele nationaliteit-burger is.

IS-terugkeerders zijn “tikkende tijdbommen
Hij noemde de term ‘IS-terugkeerders’ bagatelliserend. “Dit zijn moordenaars, koppensnellers en verkrachters”, zegt Kickl. Hij zal geen cent uitgeven en “geen vinger uitsteken” om deze mensen moordenaars, koppensnellers en verkrachters naar Oostenrijk terug te brengen; het zijn “tikkende tijdbommen”, en men moet “met domheid gestraft zijn” om ze naar Oostenrijk terug te halen. Hij wilde de consulaire wetgeving [opmaken van burgerlijke akten, visa’s, paspoorten, etc.] aanscherpen om “zichzelf uit de consulaire verplichtingen voor een dergelijk publiek te halen”.

Tribunalen in oorlogsgebieden
Hij sprak zich ook uit voor tribunalen in oorlogsgebieden. Naar zijn mening heeft dit alleen maar voordelen: “We brengen de Oostenrijkse bevolking niet in gevaar, we besparen ons alle moeilijkheden om het bewijs te leveren dat wij hier in het land hebben – bijvoorbeeld om getuigen te brengen”.

Bovendien zou men de hoge kosten besparen die verbonden zijn aan de overlegging van bewijsmateriaal. “Het zou veel gemakkelijker zijn als de landen die zijn getroffen – met de medewerking van de Europese Unie en de Verenigde Naties – ter plaatse een tribunaal zouden organiseren en de daders ter plaatse voor de rechter brengen”, aldus de minister van Binnenlandse Zaken.

Bron:

Innenminister Kickl: IS‐Rückkehrer sind „Mörder, Kopfabschneider und Vergewaltiger”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Oostenrijkse Minister van BiZa Kickl: IS-terugkeerders zijn “moordenaars, koppensnellers en verkrachters”

 1. Hij heeft volkomen gelijk; wie dit soort mensen terug haalt, brengt de eigen bevolking in gevaar

  Like

 2. Kannibalen zijn het ook.

  Like

 3. Het Zonnetje in huis. // maart 17, 2019 om 13:08 //

  Kikker heeft gelijk,dat is de oplossing,de oorlogsmisdadigers die in Syrië en Irak moorden hebben gepleegd,horen in die twee landen volgens het recht dat daar geld,berecht worden !Net zoals de Oostenrijkse en Duitse nazi,s in Frankrijk,België en Nederland werden veroordeeld en terechtgesteld werden !

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Oostenrijkse Minister van BiZa Kickl: IS-terugkeerders zijn “moordenaars, koppensnellers en verkrachters” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s