Nieuw

Geert Wilders: Iedere buitenlander mag in Nederland blijven

Als ie maar niet van de sharia is. Ja joh. Chinezen, Indiërs, Afrikaanse kannibalen, als ze maar even een papiertje ondertekenen dat ze onze waarden onderschrijven.

En dat na je buitenlanderknuffelparodie op de Haagse Markt. Het wordt met de dag gekker. Multiculturalist.

Ze moeten er allemaal uit, (niet schelden Fub, niet schelden). Iedereen die na 1950 (1492 zou beter zijn) Nederland binnengekomen is moet geretourneerd worden.

Dit is ons land, en niet van een stelletje buitenlanders.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Geert Wilders: Iedere buitenlander mag in Nederland blijven

 1. Republikein // maart 15, 2019 om 10:45 //

  Mee eens, mijn dure hospita kwam, gedwongen, in 1949, dus mag blijven, hoihoihoi.

  Liked by 2 people

 2. Fransdo // maart 15, 2019 om 10:49 //

  Ik snap de nieuwswaarde hier niet zo van. Dit zegt Geert Wilders al jaren. Hij kan ook niet anders want als hij nu wat anders zou zeggen zou hij uitgemaakt worden voor racist en dat zou voor die ene keer dan wel eens terecht kunnen zijn. Nu niet!

  Zo ik het zie zegt Geert Wilders het volgende: Er zijn en er worden nog steeds grove fouten gemaakt, door mensen die hier niet horen zo maar binnen te laten lopen. Helaas moeten we die gemaakte fouten nu honoreren omdat je mensen die zich normaal gedragen niet zo maar weer het land uit kunt zetten. Dat kun je wel doen maar dan alleen als die afwijkend gedrag vertonen. En wat is dan dat afwijkende gedrag? Dat afwijkende gedrag is gedrag waarbij men met woord en daad te kennen geeft zich niets aan te trekken van Nederlandse wetten, normen en waarden dus eigenlijk om dezelfde redenen dat de PvdA’ers Eberhard vd Laan en Aboutaleb Feyenoord en Ajax supporters weigerden in hun stad bij wedstrijden van die clubs tegen elkaar. En dat is ook nog eens in overeenstemming met de Nederlandse Grondwet die met zo veel woorden zegt dat je mensen in gelijke gevallen gelijk moet behandelen hetgeen impliceert dat je mensen met afwijkend gedrag ook afwijkend mag behandelen.

  Dat de PvdA in vergelijkbare zaken de ene keer het ene standpunt inneemt en in een vergelijkbare situatie precies 180 graden andersom gaat zitten zegt iets over de PvdA, niet over Geert Wilders.

  Liked by 2 people

 3. Lars030 // maart 15, 2019 om 10:55 //

  Wilders heeft alle gelijk van de wereld: #Start met het hard aanpakken van het alle andere issues overschaduwende (en meest verzwegen) probleem van West-EU-ropa incl. Nederland: #islam(isering). Dat zou PRIO-1 moeten zijn, daarna zien we wel verder. Punt.

  Visionair Pim schreeuwde dit 17 jaar geleden al van de daken: “C’EST CA!!”

  #HollandFirst #BanIslam #StemPVV

  Like

 4. Hiermee is Wilders door het ijs gezakt, ik haak af.

  Liked by 3 people

 5. vangie1206j // maart 15, 2019 om 11:37 //

  Als ze nu eens beginnen met al die illegalen zoals we are here het land uit meppen want zelf vertrekken verdomme ze. Dan heb je een begin daarna de touwtjes steeds verder aan trekken tot dat het hier weer een normaal en veilig land is.

  Liked by 3 people

 6. Fransdo // maart 15, 2019 om 23:05 //

  @Adriaan W. Wat jij door het ijs zakken noemt noem ik consequentheid bij het handhaven van je politieke standpunten.

  Liked by 1 persoon

 7. Wilders heeft volkomen gelijk; je moet het kaf van het koren scheiden

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Geert Wilders: Iedere buitenlander mag in Nederland blijven | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s