Nieuw

De ondraaglijke stank van hypocrisie walmt door dit land – Burgemeesters huilen om aanslag Christchurch

Burgemeesters van de grote steden hebben moskeeën bezocht en verschillende gemeenten hangen de vlag halfstok, meldt de NOS.

Want gut o gut wat is het erg en wat zijn die moslims zielig omdat er aan de andere kant van de wereld iets gebeurd is. Maar waar was het medeleven met christenen toen moslims een kathedraal op de Filipijnen opbliezen met 20 doden tot gevolg ? Moskeeën krijgen extra beveiliging. Waar bleef de extra beveiliging voor kerken toen vorige week de monumentale kathedraal in moslimstadsdeel Saint-Denis in Parijs vernield werd ? In 2013 werden er tientallen koptische kerken verwoest in Egypte, er was geen verontwaardiging, geen medeleven, geen extra beveiliging en laat staan spijtbetuigingen van moslims.

Vorige maand kregen Nederlandse moskeeën al extra beveiliging nadat er in Frankrijk negen (9) kerken aangevallen waren in elf (11) dagen:

Sinds de door de EU georganiseerde invasie van Europa door barbaarse horden is het aantal aanvallen op kerken en priesters explosief toegenomen. Vorige maand vielen buitenlanders een Oostenrijkse kerk aan en gijzelden en verwonden 5 priesters.

Vorig jaar werd in Duitsland een Turk gearresteerd die een bomaanslag op een kerk had voorbereid en in dezelfde maand vielen ‘vluchtelingen’ een kerk in Berlijn aan. In juli vorig jaar werd in Orleans, Frankrijk, op de verjaardag van de onthoofding van pater Jacques Hameleen kerk in brand gestoken en werd er ‘allah akbar’ met graffiti op de muren gespoten. In april viel een Pakistaan een kerk in Chemnitz, Duitsland, aan.

In een zeldzaam openhartig moment berichtten Duitse media vorig jaar november dat elk jaar minstens 200 kerken beschadigd worden in de regio BeierenBovendien nemen de aanvallen op kruisen op bergtoppen ook toe in de regio. Kruisen op verschillende bergtoppen zijn omvergeworpen en vernietigd met bijlen en zagen. En zo gaat het maar door, in deze geplande aanval op het Christendom.

Een dag nadat vader Jacques Hamel, wiens keel doorgesneden was door twee jihadisten, ten ruste gelegd was in de kathedraal van Rouen, kregen Franse kerken geen extra beveiliging, maar werd er een kerk ontruimd om gesloopt te kunnen worden. In 2015 werden er 2425 kerken beschadigd of vernietigd door voornamelijk moslims, maar kerken kregen hier geen extra bescherming. Moskeeën kregen wel extra bescherming twee jaar geleden na een piepklein aanslagje aan de andere kant van de wereld in Canada op een moskee.

Niet één keer ging er een vlag halfstok, niet één keer bezochten burgemeesters kerken om hun medeleven te uiten. Ook na de genocide op christenen in het Midden-Oosten de afgelopen tien jaar bleef het stil. De voortdurende genocide in Nigeria ? Stilte !

Na alle islamitische aanslagen wordt altijd van alle kanten bezworen dat het niks met islam te maken heeft, al is jihad verplicht voor elke moslim en staan de islamitische geschriften vol met oproepen tot geweld, maar nu wordt gelijk van verschillende kanten meer of minder openlijk de schuld bij Geert Wilders en Thierry Baudet gelegd.

Vanavond is er een wake op De Dam. Na 9-11 stonden moslims te juichen op het Mercatorplein en in Ede en in Veenendaal en in, en in … Christenen en blanken huilen mee met de moslims die ons uitlachen als het andersom is.

Na de 34720 islamitische aanslagen sinds 9-11 is dit de tweede keer dat er van de kant van de slachtoffers iets terug gedaan wordt. Het is van een zeldzame terughoudendheid als je beschouwt welk een dood en verderf islam zaait.

De ondraaglijke stank van hypocrisie walmt door dit land. De politici zullen krokodillentranen huilen en de nog verse lijken gebruiken voor politiek gewin met verkiezingen in aantocht. Ze zullen nog meer islam binnenlaten en het niks in de weg leggen. En als dan op de dag die onvermijdelijk komen zal hier een gek losgaat zullen ze nog harder huilen. En vooral niet toegeven dat zij de echte schuldigen zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

22 Comments on De ondraaglijke stank van hypocrisie walmt door dit land – Burgemeesters huilen om aanslag Christchurch

 1. Keep on laughing my friends. Justice is coming.

  Like

 2. Dit prima artikel wordt op alle 6000 kerkelijke websites en alle 50 synagoges overgenomen, toch?
  Vergeet het maar, daar zijn christen-lijken en nep-joden te laf voor. Er zijn nog wel een paar mensen over her en der, die staat voor Bijbels geloof, die kunnen natuurlijk hier of bij
  tora-yeshua.nl reageren.
  Ik neem het graag over , met dank, als link onder
  https://tora-yeshua.nl/2019/03/moordaanslag-op-2-moskeeen-nw-zeeland/
  Shalom
  Ben Kok joods-chr. pastor

  Liked by 3 people

 3. Jack vanderVeen // maart 15, 2019 om 21:25 //

  Dus sedert decennia had de vlag maandelijks tenminste één keer om dezelfde reden half stok gehangen dienen te worden.
  Want moslims zijn sedert heugenis elkaar aan het afslachten d.m.v. terroristische aanslagen.
  Nu is het een bleekscheet (zijn het bleekscheten) als oorzaak van doden van moslims. En derhalve zijn deze moslims nu plotseling zielig. Hypocrisie ten top.

  Liked by 3 people

 4. Het is toch weer opmerkelijk hoe snel de politieke kopstukken zich weer eigenaar maken
  van het (overigens afschuwelijke) gebeuren in Nieuw Zeeland. Daar is uiteraard
  geen rechtvaardiging voor.
  De Nederlandse moslimraad maakt zich zorgen dat het hier ook wel eens zou kunnen gebeuren.
  Is er in al die jaren in Nederland wel eens een moskee op een dergelijke manier aangevallen?

  De regering zet onmiddellijk politieauto’s gereed in de straat voor eventualiteiten.

  Wat mij tegenstaat is dat de politieke kopstukken en de leden van de moslimraad en alle
  andere moslims in Nederland achteloos voorbijgaan aan de (ook) gruwelijke feiten in de moslimlanden,waar mensen van de ene richting in de Islam zonder gewetenswroeging mensen die de andere richtingin de Islam aanhangen aanvallen en afslachten. Ook Christenen worden achteloos meegenomen in die heksenketel.
  Vallen hier mensen van de ene Christelijke richting ook Christenen van een andere richting op een dergelijke manier aan?
  Blijkbaar hebben wij in de afgelopen 1.500 jaar wel wat geleerd over verdraagzaamheid.

  Liked by 3 people

 5. Als kerken worden beklad, vernield of aan gevallen dan hoor je ze niet. Nee nu gaan we de moskeeën beveiligen. Kerken niet, waarom zouden we. En extreem rechts nog meer in de gaten gehouden. Extreem links niet, want die leggen nooit bommen en vermoorden ook geen politicus zoals Pim. Dat zien we verkeerd.

  Liked by 1 persoon

 6. Jack vanderVeen // maart 16, 2019 om 06:17 //

  Stef, je hebt volkomen gelijk.
  De kans dat gestoorde moslims nu kerken gaan aanvallen is vele malen groter en realistischer dan dat nog meer niet-moslims moskeeën gaan aanvallen.
  Er zijn 4 keiharde feiten daarvoor:
  1. Aanvallen op kerken en kerkgangers door moslims is gemeengoed sedert heel lang;
  2. Er lopen meer gestoorde moslims rond op onze aardkloot dan andere gestoorden die achteloos mensen kunnen doden;
  3. Een islamitische wraakactie op kerken/christenen ligt zeer voor de hand.
  4. Zelfs hun eigen moslims kunnen ze in moskeeën en erbuiten afslachten, terwijl er geen aanslag op hen gepleegd is, alsof mensen het leven niet waardig zijn.

  Waar was ook alweer de laatstelijk gepleegde grote aanslag waarbij meer dan doden waren te betreuren? Nairobi, Kenia? Hier ging de vlag half stok?
  Aanslag in deelstaat Kasjmir (India) met bijna 50 doden.
  Hier ging de vlag half stok? Aanslag Jolo op de Filipijnen met bijna 25 doden ten gevolge. Hier ging de vlag half stok?
  Dit is een kleine greep uit alleen 2019.

  Like

 7. LONGREAD: Wat ons te wachten staat als we de islam niet stoppen
  Geplaatst op 21 maart 2018door E.J. Bron

  (Door: Barbara Köster – Vertaling: E.J. Bron)
  Iedereen praat over islamisering en of de islam bij Duitsland zou horen. Er gaat geen dagelijks nieuws voorbij, waarbij niet uiterlijk op de tweede plaats de islam opduikt. U denkt dat dit het hoogtepunt zou zijn? Helemaal mis. Lees hier wat er allemaal nog komt, zo concreet als u nog nooit hebt gelezen: van uw hond via uw wijnvoorraad tot aan uw homofiele buurman. Barbara Köster toont het in alle duidelijkheid aan en verbuigt tot in het detail wat ons te wachten staat als we de islam niet stoppen.

  Woord vooraf
  Een woord aan u, geëerde lezers, voor het geval u in de islam geen probleem voor uzelf ziet. Ik wil proberen aan te tonen welke mogelijkheden zich voordoen en wat u stimuleert wanneer u diegenen ondersteunt die islamisering accepteren of er zelfs opzettelijk voor zorgen. U moet beslissen of u zo wilt leven.

  Aan alle huis- en woningbezitters en huurders
  U bezit uw onroerend goed onrechtmatig. Rechtmatig behoort het toe aan de moslims. Dit geldt ook voor roerend goed, dat u tot nu toe als uw eigendom beschouwde. Alleen is de tijd nog niet rijp voor de praktische overhandiging van uw vermeende eigendom aan de ware eigenaren.

  Aan alle vrouwelijke vrijgezellen
  U zou zo snel mogelijk moeten trouwen, of u zult bij uw ouders, ooms of broers en zusters moeten gaan wonen. Een alleenstaande vrouw is een prostitué. Verhuurders mogen niet aan zulke vrouwen verhuren. Woongemeenschappen van vrouwen en mannen, die geen familie van elkaar zijn, zijn in de islamitische cultuur eveneens niet mogelijk. Ook hier geldt het vermoeden van ontucht.

  Aan alle mannelijke vrijgezellen
  U zult eveneens zo snel mogelijk trouwen. Ongetrouwde mannen worden in de islamitische samenleving niet graag gezien. Het huwelijk is quasi religieuze plicht.
  Aan alle homoseksuelen
  Zij zouden het moeten weten. Voor hen geldt de doodstraf.

  Aan alle getrouwde mensen
  Volgens islamitisch recht is alleen een huwelijk tussen man en vrouw mogelijk, waarbij de man tot vier vrouwen mag hebben. Het islamitisch huwelijk is een vruchtgebruiker-verdrag. De man verwerft het recht op het gebruik van de geslachtsorganen van zijn vrouw(en). Het strafbaar feit van verkrachting binnen het huwelijk bestaat daarom vanzelfsprekend niet. Voor de echtgenoten geldt het voorbeeld van de profeet Mohammed; zij zijn in de verbinding met hun vrouw de profeet. Hier gaat het om gezag.

  Voor echtgenotes is niet het voorbeeld van Mohammed maatgevend, maar dat van diens vrouwen. Hier gaat het om gehoorzaamheid. De man-vrouw-relatie is er eentje van macht en ondergeschiktheid. Familiebinding gaat voor huwelijksbinding. Met familie wordt in de islam niet het geïsoleerde kleine gezin bedoeld, dat als westers decadent verschijnsel geldt, maar de uitgebreidere grote familie. Terwijl de familie als sociale eenheid in de islam onaantastbaar is, is de paarrelatie altijd kwetsbaar door het gemak waarmee de mannen de scheiding kunnen doordrukken, door gemaskeerde prostitutie zoals het tijdelijke huwelijk en door het toestaan van het concubinaat.

  Aan alle vaders
  De kinderjaren worden in de islamitische cultuur niet gewaardeerd. Kinderen hebben geen rechten, zij behoren tot het bezit. Als u zich verantwoordelijk voelt voor een kind, uw eigen welzijn ten gunste van hem opzij zet, wellicht zelfs regelmatig een spelletje met hem doet, bent u net zomin serieus te nemen als het kind. Alleen aan u, de vader, is respect verschuldigd en u moet dit afdwingen. U kunt naar eigen goeddunken over het kind beschikken, het moet u blind gehoorzamen, zoals Allah blind gehoorzaamd moet worden. Kinderen moeten alle ouderen en sterkeren gehoorzamen. Ook een volwassen man blijft altijd de zoon van zijn vader en kan alleen maar eigen autoriteit verwerven door de heerschappij over vrouwen en kinderen.

  Aan alle moeders
  Kinderopvoeding is een taak van de familie en dus die van u als vrouw en moeder. U hebt echter desondanks slechts een beperkt recht op uw kinderen. In geval van een scheiding kan uw ex-man een zoon tot de leeftijd van zeven jaar, een dochter tot de puberteit, onder uw hoede laten, daarna komen ze bij hem. De wettelijke vertegenwoordiger is altijd alleen maar de vader. Organisaties om families te ontlasten, zoals crèches en kleuterscholen, zijn niet noodzakelijk. Ze zijn zelfs schadelijk, want ze vernietigen het familiaire relatienetwerk. Familie is een norm die vervuld moet worden en niet alleen maar een begrip dat familielidmaatschap omschrijft.

  Aan alle zorg behoevende familieleden
  De verzorging komt eveneens aan de familie toe. Een islamitische gemeenschap beschouwt zichzelf in principe niet verplicht om taken uit handen te nemen van de familie. Het zou voorstelbaar zijn de vermogens van liefdadigheidsinstellingen, die tot nu toe bejaarden- en verzorgingshuizen exploiteren, over te hevelen naar islamitische stichtingen, die daarna armenzorg in hun zin uitoefenen.
  Aan alle meisjes en vrouwen die graag fietsen
  Kijk eens naar dit filmpje van het meisje Wajda!
  Aan alle hondenbezitters en diegenen die graag een hond willen
  Honden zijn onrein en mogen niet in huis gehouden worden. Zwarte honden moeten gedood worden.

  Aan alle wijnboeren, bierbrouwers, jeneverstokers en iedereen die een lekker glaasje weet te waarderen
  Alcohol is verboden. Dit omvat het verbod hem te produceren, te verkopen en te consumeren. Wijnkelders, bierbrouwerijen, stokerijen, slijterijen zouden bezoek van de Kalasjnikov kunnen krijgen, die de bestanden vernietigt en de eigenaar ruïneert. Zo gaat dat in islamitische landen. De consumptie van wijn wordt met stokslagen bestraft. In Iran kan bij de derde veroordeling wegens het drinken van alcohol de doodstraf opgelegd worden. De verwoesting van complete cultuurlandschappen aan de Rijn en de Moezel, in de Pfalz, in Baden en Franken, om alleen maar de grotere in Duitsland te noemen, zou slechts een kwestie van tijd zijn. Steile hellingen kunnen verwilderen, terrassen en de vlakte zouden geschikte bouwgrond zijn voor nieuwe nederzettingen.

  Aan alle varkensmesters en ham-makers
  Er bestaat in de islamitische eetcultuur geen Parma- of San-Daniele-ham, geen Serrano, Aragon en Pata Negra, geen Westfaalse, Schwarzwälder, Tiroler ham, geen Lardo, bacon of gewoon spek, geen reuzel, geen spare-ribs of varkens-schenkel, geen schnitzel, geen salami of andere varkensworst. Deze spijzen zijn onrein. Aan deze opvatting zal nauwelijks iets veranderen. Uw bedrijf heeft weinig toekomst.

  Aan alle vegetariërs en veganisten
  Uw manier van leven wordt niet graag gezien in de islamitische cultuur. De profeet heeft gezegd: “Wie veertig dagen lang geen vlees eet, diens karakter wordt slecht.” Het cijfer “veertig” moet niet letterlijk genomen worden, het staat voor een langere periode, mar niet voor een heel lange tijd, anders zou er “veertig jaar” staan.
  Aan alle lottospelers en andere gokkers en hun organisaties
  Kansspelen zijn verboden.

  Aan alle werknemers van verzekeringsmaatschappijen
  Verzekeringen gelden als kansspel en zijn zodoende verboden.
  Aan alle werknemers van banken
  U zult zich moeten verdiepen in islamitische bankzaken.

  Aan alle vrouwelijke artsen en verpleegsters
  U mag alleen nog meisjes en vrouwen behandelen en verzorgen. Vrouwen zijn mensen die er als vrouw uitzien en niet die zich als vrouw voelen.

  Aan alle mannelijke artsen en verplegers
  U mag zich alleen nog maar bezighouden met jongens en mannen. Beslissend is ook hier het uiterlijk.

  Aan alle kappers en kapsters, masseurs en masseuses, fysiotherapeuten en fysiotherapeutes
  U mag alleen nog mensen van uw eigen geslacht behandelen.

  Aan alle psychotherapeuten
  Uw beroep is in de islamitische cultuur tamelijk exotisch. De psychoanalyse werd niet door een moslim uitgevonden. De islam spoort niet aan tot introspectie, maar laat uitkijken naar de uiterlijke vijand. Een zien of het hen lukt stand te houden.
  Aan al diegenen die bij de kerken werken
  Er wordt van u verwacht dat u zich nog veel onopvallender gedraagt dan nu al het geval is.

  Aan alle monniken en nonnen
  Uw stand is verboden in de islam. Kloosters zijn niet de moeite waard om beschermd te worden. Het vermogen, inclusief het goed onderhouden onroerend goed, zou vast en zeker ook welkom zijn in een islamitische stichting.
  Aan alle vrouwelijke rechters
  In de islam is het niet toegestaan dat vrouwen rechtspreken. U wordt ontslagen.

  Aan alle rechters
  De huidige rechterlijke organisatie zal verder onder druk komen te staan. Recht en Justitie zijn wezenlijke terreinen van de islam, die hij ook wil bezetten. Het doel, de sharia en een islamitisch rechtswezen, eerst voor moslims, daarna voor iedereen, invoeren raakt nooit uit het gezicht.
  Aan alle leraren/leraressen mannelijke en vrouwelijke leerlingen en studerenden
  Bij de onderwijsmanifestaties is sprake van seksescheiding. De leerplannen worden geïslamiseerd. Het leerplan van ISIS ziet er bijvoorbeeld zo uit: van buiten leren van de koran, lezen, schrijven en de basisvaardigheden rekenen. Voor jongens komt daar militaire opvoeding bij. Om tot het hoger onderwijs te worden toegelaten, is het noodzakelijk de koran uit het hoofd te kennen.

  Aan alle curatoren en bezoekers van kunstmusea
  Er zal niet meer zoveel ten toon te stellen en te zien zijn. Standbeelden zijn verboden, afbeeldingen van mensen eveneens.
  Aan alle galeriehouders en kunsthandelaren
  Wellicht helpt een overstap naar islamitische kunst.

  Aan alle musici, zangers concertbezoekers en muziekhandelaren
  Componisten zoals Bach, Händel, Haydn, Beethoven, Mozart, Mahler, Schönberg zijn in de islamitische cultuur onbekend. Opera´s en symfonieorkesten, instrumenten zoals orgel en piano behoren eveneens niet tot het cultuurgoed. Het vernietigen van muziekinstrumenten is gerechtvaardigd. De vrouwelijke zangstem bedreigt de moraal. Muziek en zang worden slechts in zoverre geduld als ze de zintuigen niet prikkelen. Als hoogste kunstvorm in de islam geldt het reciteren van de koran. Zij is in zekere zin de “muziek” van de islam.
  Aan alle dansers en mensen die van dansen houden
  Ballet is onislamitisch. Dans is verboden. Dat blijkt alleen al uit de seksevermenging in het openbaar en bovendien uit het verbod op opwindende prikkels, die uitgaan van muziek en beweging. Er zal dus geen gedoe meer zijn rondom welk opera-bal dan ook, dat behoort tot het verleden.

  Aan alle sporters en sportfans
  Sport is heidens. Olympische Spelen zijn afgoderij. (dat vond bijvoorbeeld ook de kerkvader Tertullianus, opnieuw een voorbeeld voor het voortleven van het vroege christendom in de islam. De Olympische Spelen waren inderdaad een feest ter ere van de Antieke goden).
  Aan alle dichters, schrijvers, dramaturgen en lezers
  Lyriek wordt zeer gewaardeerd in de islamitische cultuur, echter alleen in gebonden taal. Het drama heeft in de islamitische traditie geen plaats. De roman is ondanks de Egyptische winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur, Nagîb Mahfûz, altijd nog vreemd en wordt door veel religieuze autoriteiten afgewezen, omdat hij kunstmatige werelden creëert, die afleiden van Allah. Vooral Science Fiction is een aanmatiging en godslastering, omdat alleen Allah de toekomst kent. In plaats van romans te schrijven en te lezen, wordt aangeraden dat men zich bezighoudt met de koran.

  Aan alle modemakers
  Mode voor vrouwen op de voormalige westerse manier zal alleen nog maar gedragen kunnen worden in het familiaire kader of in puur vrouwelijk gezelschap. Zijn ontwerp en zijn aanbod zou u daar op moeten afstemmen. Ook de mannenkleding zal veranderen. Stropdassen zullen verdwijnen (alleen al vanwege de kruisvorm), en vooral die van zijde, omdat zijde voor mannen verboden is.

  Aan alle parfummakers
  Alcohol wordt als grondstof voor parfums afgewezen. U zou moeten leren om parfums op oliebasis te produceren.

  En tot slot aan alle mannen…
  De decadentie van de ontbrekende wil om macht over vrouwen uit te oefenen, is afgelopen.
  …en aan alle vrouwen
  Omdat een geëmancipeerde vrouw in de hel komt, is het de plicht van de gemeenschap haar voor emancipatie te behoeden. De ware emancipatie is kuisheid. Kuisheid is bevrijding. Ook verboden en betutteling zijn echte emancipatie. Gevangenschap is verlening van bescherming. Ongehoorzame vrouwen zijn geen vrouwen.
  Ik dank u voor uw aandacht!
  Bron:
  https://juergenfritz.com

  Liked by 2 people

 8. DINSDAG 16 OKTOBER 2007
  Het Moslim Broederschap Project
  door Patrick Poole,11 mei, 2006

  Stelt u zich eens voor: internationale politiemachten en Westerse geheime diensten ontdekken een twintig jaar oud document, opgesteld door de oudste islamistische organisatie ter wereld met één van de grootste terreurnetwerken; een document dat een uiterst geheim plan onthult om een “culturele invasie”en uiteindelijke verovering van het Westen op gang te brengen dat een vrijwel exacte afspiegeling is van de tactieken die meer dan twintig jaar lang door de islamisten zijn gebruikt. Men zou toch denken dat zulk nieuws in vette koppen op de voorpagina’s van de New York Times, Washington Post, London Times, Le Monde, Bild, en La Republica zou worden gepubliceerd .
  Als u dat had gedacht, had u het goed mis.

  De Zwitserse autoriteiten hebben bij een inval op november 2001, twee maanden na de verschrikkelijke gebeurtenissen van 11 september inderdaad de hand gelegd op zo’n document. Sindsdien is informatie over dit document, in contraterrorisme-kringen bekend als “Het Project” en elke discussie omtrent de inhoud beperkt gebleven tot de uiterst geheime wereld van de Westerse geheime diensten. Alleen door het werk van een moedige Zwitserse journalist, Sylvain Besson van Le Temps, en zijn in oktober 2005 gepubliceerde boek, La conquête de l’Occident: Le projet secret des Islamistes (De Verovering van het Westen: Het geheime project van de islamisten) is informatie over Het Project eindelijk openbaar geworden. Een door Besson geciteerde Westerse functionaris heeft Het Project omschreven als “een totalitaire ideologie van infiltratie die uiteindelijk het grootste gevaar vormt voor de Europese maatschappijen.”

  Wat Westerse inlichtingendiensten over Het Project weten begint met de inval in een luxueuze villa in Campione, Zwitserland, op 7 november, 2001. Het doelwit van de inval was Youssef Nada, directeur van de Al-Taqwa Bank van Lugano, die meer dan 50 jaar lang actief met de Moslim Broederschap heeft samengewerkt en die toegaf een van de internationale leiders van de organisatie te zijn. De Moslim Broederschap, die als de oudste en één van de belangrijkste islamistische bewegingen in de wereld wordt beschouwd, werd in 1928 gesticht door Hasan al-Banna met als motto: “Allah is ons doel, de Profeet onze leider, de Koran is onze wet, jihad is ons pad, sterven in de naam van Allah is ons hoogste streven.”

  De inval werd uitgevoerd door Zwitserse ordediensten op verzoek van het Witte Huis in het begin van de campagne tegen de financiering van het terrorisme in de onmiddellijke nasleep van 11 september. De VS en Zwitserland hadden onderzoek gedaan naar de betrokkenheid van Al-Taqwa bij het witwassen van geld en het financieren van een lange reeks islamitische terroristische groeperingen waaronder Al-Qaeda, HAMAS (de Palestijnse tak van de Moslim Broederschap), de Algerijnse GIA en de Tunesische Ennahdah.

  In de documenten die tijdens de inval in Nada’s Zwitserse villa in beslag werden genomen was een in Arabisch geschreven plan van veertien bladzijden, gedateerd op 1 december, 1982, dat een strategie van 12 punten schetst om “een islamitische regering op aarde te vestigen” – genaamd Het Project. Volgens een verklaring van Nada tegenover de Zwitserse autoriteiten was het ongetekende document opgesteld door “islamitische onderzoekers” die betrokken waren bij de Moslim Broederschap.

  Wat Het Project zo anders maakt dan de standaard islamistische retoriek van “Dood aan Amerika! Dood aan Israël!” en “Sticht een wereldwijd kalifaat!” is de flexibele benadering van de “culturele invasie” van het Westen in meerdere fasen en op lange termijn. Het Project roept op om gebruik te maken van diverse tactieken, van immigratie, infiltratie, surveillance, propaganda, protesten, bedrog, politieke legitimiteit en terrorisme, heeft langer dan twee decennia dienst gedaan als “blauwdruk” voor de Moslim Broederschap. Zoals een aantal voorbeelden uit heel Europa laten zien – inclusief de politieke erkenning van parallelle islamistische overheidsorganisaties in Zweden, de recente “cartoon” jihad in Denemarken, het in de brand steken van auto’s gedurende de Parijse intifada vorige november, en de terroristische aanslag van 7/7 in Londen – is het in Het Project geschetste plan een overweldigend succes.

  In plaats van zich te concentreren op terrorisme als de enige methode om actie te voeren voor de groep, zoals het geval is met Al-Qaeda, valt het gebruik van terreur op perfect postmoderne wijze in een veelvoud aan beschikbare opties om in toenemende mate te infiltreren, confronteren en uiteindelijk de islamitische heerschappij over het Westen te vestigen. Onder de vele aanbevelingen die in Het Project worden gedaan vallen de volgende tactieken en technieken:
  • Netwerken met en het coördineren van acties met gelijkgestemde islamistische organisaties.
  • Het vermijden van open allianties met bekende terroristische organisaties en individuen om de schijn van “gematigdheid” op te houden.
  • Infiltreren in en overname van bestaande moslimorganisaties om ze op één lijn te stellen met de collectieve doelstellingen van de Moslim Broederschap.
  • Gebruik maken van misleiding om de voorgenomen bedoelingen van islamistische acties te maskeren, zolang dit niet tegenstrijdig is met de wetten van de sharia.
  • Het vermijden van lokale, nationale en globale conflicten met Westerlingen die op de lange termijn het vermogen om de islamistische machtsbasis in het Westen uit te breiden schade zouden kunnen berokkenen of die een negatieve reactie tegen moslims zouden kunnen veroorzaken.
  • Het opzetten van financiële netwerken om de bekering van het Westen te financieren, inclusief de ondersteuning door fulltime bestuurders en medewerkers;
  Verkennen, gegevens verzamelen, en het opbouwen van capaciteit om gegevens te verzamelen en op te slaan.
  • Het opzetten van een controlesysteem om toe te zien op de Westerse media om moslims te waarschuwen voor “tegen moslims gerichte internationale samenzweringen”.
  • Het ontwikkelen van een islamistische intellectuele gemeenschap, inclusief het opzetten van studiecentra en belangenorganisaties, het publiceren van “academische” studies om de islamistische positie te legitimeren en de geschiedenis van de islamistische bewegingen te boek te stellen.
  • De ontwikkeling van een allesomvattend honderd-jaren-plan om de islamistische ideologie over de hele wereld te bevorderen.
  • Internationale doelstellingen afwegen tegen plaatselijke flexibiliteit.
  • Het creëren van uitgebreide sociale netwerken van scholen, ziekenhuizen en liefdadigheidsinstellingen die de islamitische idealen zijn toegedaan, zodat moslims in het Westen constant in contact staan met de beweging.
  • Het betrekken van moslims die onze ideologie trouw zijn bij democratisch gekozen instellingen op alle niveaus in het Westen, inclusief overheid, NGO’s, particuliere instellingen en vakbonden.
  • Gebruik maken van bestaande Westerse instellingen tot ze kunnen worden overgenomen in dienst van de islam.
  • Het opstellen van islamitische grondwetten, wetten en beleid voor uiteindelijke ten uitvoerlegging.
  • Conflicten binnen de islamistische bewegingen op alle niveaus vermijden, inclusief de ontwikkeling van processen om conflicten op te lossen.
  • Allianties sluiten met Westerse “progressieve” organisaties met vergelijkbare doelstellingen.
  • Autonome “veiligheidstroepen” organiseren om moslims in het Westen te beschermen.
  • Geweld ontketenen om de moslims die in het Westen wonen “in de stemming te houden voor jihad”.
  • Jihad-bewegingen in de hele islamitische wereld ondersteunen door preken, propaganda en financiële, personele en operationele steun.
  • Zorgen dat de Palestijnse kwestie wereldwijd een wig drijft tussen moslims en het Westen.
  • De bevrijding van heel Palestina uit handen van Israel en de oprichting daar van een islamitische staat tot een hoeksteen maken van het plan voor globale islamitische overheersing.
  • Een doorlopende campagne op touw zetten om onder de moslims haat tegen de joden op te wekken en elke discussie over verzoening of co-existentie met hen af te wijzen.
  • Het actief oprichten van jihad-terreurcellen in Palestina.
  • De terroristische activiteiten in Palestina verbinden met de wereldwijde terreurbeweging.
  • Voldoende geld inzamelen om de jihad wereldwijd voor onbepaalde tijd voort te zetten en te ondersteunen.
  Bij het lezen van Het Project moet men in gedachten houden dat het document in 1982 werd opgesteld, toen de huidige spanningen en terroristische activiteiten in het Midden Oosten nog in de kinderschoenen stonden. In veel opzichten loopt Het Project uitermate duidelijk vooruit op het leeuwendeel van de islamistische activiteiten gedurende de afgelopen twee decennia, zowel van “gematigde” islamistische organisaties als van uitgesproken terroristische groepen.

  Het grootste deel van wat tegenwoordig openbaar is gemaakt over Het Project is het resultaat van onderzoek door Sylvain Besson, inclusief zijn boek en een artikel daarover in het Zwitserse dagblad, Le Temps, “L’islamisme à la conquête du monde” (Het islamisme en de verovering van de wereld), waarin zijn boek, dat alleen in een Franstalige uitgave beschikbaar is, wordt geschetst. Minstens één Egyptische krant, Al-Mussawar, publiceerde de Arabische tekst van Het Project vorige november in zijn geheel.

  In de Engelstalige pers is bijna geen aandacht geschonken aan Bessons onthullingen betreffende Het Project. De enige vermelding in de oude media in de VS is te vinden in een artikel in de Weekly Standard (20 februari, 2006) van Olivier Guitta, The Cartoon Jihad. Het meest uitgebreide commentaar op Het Project is geschreven door een in Londen woonachtige Amerikaanse onderzoeker en journalist, Scott Burgess, die zijn analyse van het document op zijn blog, The Daily Ablution heeft gepubliceerd. Een Engelse vertaling van de Franse tekst van Het Project werd samen met zijn commentaar in december 2006 in een reeks afleveringen gepubliceerd (delen I, II, III, IV, V, Conclusion). De volledige Engelse vertaling van dhr. Burgess wordt daar met zijn toestemming in zijn geheel aangeboden.

  Niettegenstaande het ontbreken van een openbare discussie over Het Project zijn het document en het daarin geschetste plan onderwerp geweest van aanzienlijke discussies onder de Westerse inlichtingendiensten. Eén antiterrorisme-functionaris die met Besson over Het Project heeft gesproken en die in Guitta’s artikel in de Weekly Standard wordt genoemd is de huidige autoriteit op het gebied van terrorisme, Juan Zarate. Hij noemde Het Project een blauwdruk van de Moslim Broederschap voor “het verspreiden van hun politieke ideologie” en uitte zijn bezorgdheid omdat “de Moslim Broederschap een groep is die ons zorgen baart, niet omdat ze zich bezighoudt met filosofische of ideologische ideeën, maar omdat ze het gebruik van geweld tegen burgers verdedigen.”

  Eén befaamde internationale geleerde en kenner van Islamistische bewegingen die ook met Besson heeft gesproken, Reuven Paz, sprak over Het Project in zijn historische context:

  Het Project maakte deel uit van het handvest van de internationale organisatie van de Moslim Broederschap die officieel werd opgericht op 29 juli 1982. Het is een weergave van een uitgebreid plan dat in de jaren 60 nieuw leven werd ingeblazen door de immigratie van hoofdzakelijk Syrische en Egyptische intellectuelen van de Broederschap naar Europa.

  Zoals Paz opmerkt werd Het Project in 1982 opgesteld door de Moslim Broederschap als onderdeel van hun handvest, een periode die wordt gekenmerkt door een opleving van zijn organisatorische uitbreiding op internationaal niveau, evenals door een keerpunt in de afwisselende periodes van repressie en tolerantie door de Egyptische regering. In 1952 speelde de organisatie een cruciale ondersteunende rol voor de Vrije Officieren, een beweging geleid door Gamal Abdul Nasser, die koning Faroek van de troon stootte maar die al snel uit de gunst raakte bij het nieuwe revolutionaire regime omdat Nasser weigerde gehoor te geven aan de roep van de Moslim Broederschap om een op de Islamitische ideologie gestoelde staat op te richten. Sinds de Juli Revolutie in 1952 is de Broederschap regelmatig in de ban gedaan en zijn de leiders door de Egyptische autoriteiten ter dood gebracht en gevangen gezet.

  Sinds 1982 heeft de Moslim Broederschap zijn netwerk over het Midden-Oosten, Europa en zelfs Amerika uitgebreid. In eigen land in Egypte won de Moslim Broederschap 20 procent van de beschikbare wetgevende zetels in de parlementaire verkiezingen van 2005, zodat ze het grootste oppositieblok vormen. De Palestijnse afdeling, in de hele wereld bekend als HAMAS, kreeg onlangs de macht in handen in de Palestijnse Autoriteit nadat ze bij de verkiezingen 74 van de 132 zetels in de Palestinian Legislative Council wonnen. De Syrische tak is historisch gezien de grootste georganiseerde oppositiegroep tegen het regiem van Assad, en de organisatie heeft afdelingen in Jordanië, Soedan, en Irak. In de VS wordt de Moslim Broederschap voornamelijk vertegenwoordigd door de Muslim American Society (MAS).

  De Moslim Broederschap heeft vanaf haar oprichting gepleit voor het toepassen van terrorisme als een middel om haar agenda van islamitische wereldoverheersing te bevorderen. Maar als de grootste radicale volksbeweging in de islamitische wereld heeft ze veel leidende islamitische intellectuelen aangetrokken. Onder deze groep van Moslim Broederschap-intellectuelen bevindt zich Youssef Qaradawi, een in Egypte geboren islamistische geestelijke, die in Qatar zijn hoofdkwartier heeft.

  Qaradawi, een van de leidende spirituele figuren binnen de Moslim Broederschap en onder de islamitische predikers (hij heeft zijn eigen wekelijkse programma op Al-Jazeera), is een van de belangrijkste apologeten geweest wat betreft zelfmoordaanslagen in Israel en terrorisme tegen Westerse belangen in het Midden Oosten. Zowel Sylvain Besson en Scott Burgess leveren uitgebreide vergelijkingen tussen Qaradawi’s publicatie Priorities of the Islamic Movement in the Coming Phase, gepubliceerd in 1990, en Het Project, dat acht jaar voor Qaradawi’s Priorities verscheen. Ze vestigen de aandacht op de opvallende overeenkomsten in het taalgebruik en de plannen en methoden die de beide documenten aanbevelen. Men speculeert dat Het Project door Qaradawi werd gebruikt als een sjabloon voor zijn eigen werk, of dat hij betrokken was geweest bij het opstellen ervan in 1982. Het is misschien toeval dat Qaradawi de op drie na grootste aandeelhouder was in de Al-Taqwa Bank van Lugano, waarvan de directeur, Youssef Nada, de persoon was bij wie Het Project werd aangetroffen. Sinds 1999 is Qaradawi de toegang tot de VS verboden als gevolg van zijn connecties met terroristische organisaties en zijn openlijk pleiten voor terrorisme.

  Voor degenen die Het Project hebben gelezen, is het meest zorgwekkende niet dat islamisten een plan hebben ontwikkeld om de wereld te overheersen; door experts werd al aangenomen dat islamistische organisaties en terroristische groeperingen vanuit een overeengekomen reeks algemene principes, netwerken en methodologiën hebben geopereerd. Het verrassende is hoe effectief het islamistische veroveringsplan dat in Het Project wordt geschetst gedurende twee decennia door moslims in het Westen is geïmplementeerd. Even zorgwekkend is de achterliggende ideologie van het plan: haat en geweld ontketenen tegen joodse bevolkingsgroepen over de hele wereld; het welbewust overnemen en ondermijnen van Westerse publieke en particuliere instellingen; de aanbeveling van een tactiek van doelbewust escalerende confrontatie van in het Westen wonende moslims tegen hun buren en medeburgers; het accepteren van terrorisme als een legitieme optie om hun doel te bereiken en de onvermijdelijke realiteit van jihad tegen non-moslims; en het uiteindelijke doel om met geweld de islamitische heerschappij van het kalifaat door sharia in het Westen, en uiteindelijk over de hele wereld, in te voeren.

  Als de praktijk die we de laatste kwart eeuw in Europa en de VS hebben gezien een indicatie is, dan moeten de “islamitische onderzoekers” die Het Project meer dan twee decennia geleden opstelden, ingenomen zijn dat hun lange-termijnplan om het Westen te veroveren en de groene vlag van de islam over zijn burgers te hijsen zo snel, efficiënt en volledig verwezenlijkt wordt.. Als de islamisten in de komende jaren net zo succesvol blijken, dan kunnen de westerlingen maar beter van hun persoonlijke en politieke vrijheden genieten zolang het duurt.

  Zie ook:
  De islam als veroveringsideologie

  en:

  Die vreedzame meerderheid doet er niet toe

  Om de oorspronkelijke Engelse versie van Het Project te lezen, klik hier:
  GEPLAATST DOOR ANTIVENIN OP 6:18 P.M.
  LABELS: FUNDAMENTALISME, HET PROJECT, INFILTRATIE, ISLAM, MOSLIM BROEDERSCHAP,TERRORISME

  Liked by 2 people

 9. Beste rageerders:
  Het zijn een paar lange documenten (enkele van de zeer vele), betekend dat ik zeer goed weet wat er aan de hand is.
  Wat nu gebeurd is dat wij als blanke Europese bevolking uitgeroeid worden, verworden tot bastaards. (Simpel door het ontvolkings project, genoemd Volks vervanging).
  Straks zie je bijv geen mooie blanke blondines meer, die worden natuurlijk een fortuin waard!
  Die mogen dan dienen als sex slaven, in Moslims harems, evenals mooie Roodharige het zelfde verhaal, let wel ik weet de reactie,s hierop, maar wil even aangeven wat hier gebeurd.
  En het volgende, er moet een grote Europese volks partij komen die haaks staat op het huidige linkse fascistische genocide beleid wat nu gebeurd in Europa, links om of rechts om het gebeurd. En het mag een centje kosten, de Miljarden hangen aan de bomen, weet je nog de crisis 2008, …….en toen waren er ineens die grote aantallen Molims vluchtelingen toen kwam het opgang het is sindsdien nog niet gestopt en zie wat er gebeurd…..moet ik verdergaan?

  Liked by 1 persoon

 10. CITAAT Albert Einstein . . .
  Geplaatst op 15 maart 2019 door E.J. Bron
  Screenshot_74

  “De wereld zal niet vernietigd worden door diegenen die kwaad aanrichten, maar door diegenen die toekijken zonder iets te doen.”

  Liked by 1 persoon

 11. peterkijn // maart 16, 2019 om 10:28 //

  Het zou me niet eens meer verwonderen dat dit een false flag-operatie is.

  Liked by 1 persoon

 12. Die ‘linkse burgemeesters,’ zijn tijdens de 8-jarige regeringsperiode van Obama globaal op strategische plaatsen neergezet.

  Liked by 1 persoon

 13. @Peterkijn,
  wanneer dit een False Flag-operatie is, dan willen ze het geweld uitlokken.
  De Groenen zijn immers hopeloos op zoek naar verkiezingsthema’s.

  Nu niet verbaast zijn ‘vredelievende moslims.’
  Het werkt twee richtingen op.
  Wat een hypocriet Europa dat wij hebben.

  Like

 14. @GT // maart 16, 2019 om 09:25 /

  Die blauwe pil hebben we hier al een jaartje of 15 geleden geslikt.

  Pak maar eens een rooie:

  https://fenixx.org/category/immigratie/

  Like

 15. Like

 16. Ik kende deze documenten niet, maar gezien mijn huwelijk met een Algerijn lang geleden zijn mijn ogen open gegaan ik heb de hiërarchie meegemaakt en moeten ondergaan.
  Ik werd als een dienstmeid gezien.
  Ik ben onder het huwelijk uitgekomen met veel ellende en dreiging.
  Ik heb de documenten gelezen en weet voor 90% dat het klopt met de denkwijze van moslims.
  Het grote gevaar is niet alleen de moslim maar de medewerking van de EU en de meeste leiders van Europa.
  En daarmee kom ik op links, deze stroming is levensgevaarlijk en zal niets nalaten de ideologie te dienen.
  Zeker groen links en de PVDA zijn hier grote spelers in.
  Er zullen mensen zijn die aan een complot denken maar geloof mij, als dit zo doorgaat zoals het de laatste 5 jaren gaat zal het steeds sneller gaan en is 2030 het jaartal waarop er of een grote oorlog zal zijn, of een massale onderwerping.
  Ik denk het laatste.

  Like

 17. Like

 18. ach ja die moslims worden op alle manieren beschermd onbegrijpelijk.. ik heb ook al ruzie met verschillende vrienden om mn eigen mening die niet gezegd mag worden en toch de waarheid is.. dat zal blijken.. gelukkig ben ik al over de helft van mn leventje heen dus ….bekijk het dan maar jeugd van het westen zal mijn tijd wel duren als jullie zo goedgelovig zijn ..bekijk het dan maar!IK zeg niks meer basta!Ben het beu!!!!!!!!!

  Like

 19. @Fubar // maart 16, 2019 om 15:01 //

  Doe mij toch maar die blauwe, heb ik meer plezier aan!

  Like

 20. skeeter // maart 17, 2019 om 20:21 //

  kan niet anders dan c/p want van facefuck en niet in krant ofzo Reactie van MAx Bernier op Christchurch waar alle apologeten fijn van door het dak kunnen gaan.
  Maxime Bernier
  21 hrs ·
  There is a massacre somewhere in the world every week, some reported on and most ignored. I decided almost 2 years ago to stop commenting on only the tragedies abroad that make headlines in Canada. I condemn ALL violence against innocents, from WHICHEVER side.

  We’ve now come to a point where some journalists want to assess politicians’ fitness for office on the basis of the timing and precise wording of tweets sent after some of these foreign tragedies. This is absurd. I won’t play this game.

  I won’t utter platitudes about situations over which I have zero influence, nor send my “thoughts and prayers” to people abroad who have never heard of me, just to score political points. My job is to focus on Canada and serve Canadians.

  Like

 21. ruud steunassen // maart 17, 2019 om 22:38 //

  Onze burgemeesters vergissen zich deerlijk.
  Zo’n aanslag hoort nu eenmaal bij het leven in een grote stad. Klaag toch niet zo. Neem een voorbeeld aan de burgemeester van Londen. Die klaagt toch ook niet.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. De ondraaglijke stank van hypocrisie walmt door dit land – Burgemeesters huilen om aanslag Christchurch | toodlessss
 2. Moordaanslag op 2 moskeeën, Nw.Zeeland | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s