Nieuw

De aanval op Urk is begonnen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on De aanval op Urk is begonnen

  1. andreanovits // maart 16, 2019 om 10:59 //

    zet ze het land uit voor het erger wordt.waar zit tTmmermans nu met zijn diverstijd is vrede.en de vreedzame multiculturele maatschappij.nu zouden ze beter een cordon sanitaire spannen rond die partijen die er voor waren en die het niet willen toe geven en zelfs in Vlaanderen het cordon samen met de linkse media nog aanhouden er komt een bloedige burgeroorlog van voort of wij moeten ons overgeven aan de Islam.erg met onze volksverraders en de mensen snappen het nog niet

    Like

  2. Fransdo // maart 16, 2019 om 15:10 //

    Alarm!!! De belastingen (vliegtax en BPM) gaan binnenkort weer omhoog want die waanzin zal toch ergens uit betaald moeten worden. Of zouden de Linkse globalisten die deze ellende veroorzaakt hebben ergens een ANBI hebben opgericht zodat deze waanzin alleen voor hun rekening komt en niet voor rekening van de belastingbetalers?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s