Nieuw

Australische politicus: massale immigratie oorzaak aanslag in Nieuw-Zeeland

Fraser Anning is lid van de Australische Senaat waar hij de staat Queensland vertegenwoordigt.

De Australische senator Fraser Anning becommentarieert in een verklaring de moskee-aanval van vandaag in het buurland Nieuw-Zeeland. “De echte oorzaak van het bloedvergieten op de straten van Nieuw Zeeland vandaag is in de eerste plaats het immigratiebeleid dat moslim-fanatici toestond om naar Nieuw Zeeland te migreren”, zegt hij.

Na de moskee-aanvallen van vandaag in Nieuw-Zeeland kwamen de veroordelingen van de politici van de wereld. Zo verklaarde de PVV-voorman Geert Wilders dat Nederlandse moskeeën potentieel beveiligd moeten worden als ook zij aanslagen riskeren, terwijl we dit nooit hoorden als christenen in kerken in het Midden-Oosten door moslims worden afgeslacht, maar vandaag koos hij ervoor om wegens een gebeurtenis aan de andere van de aardbol om persoonlijk voor de bescherming van moslims in Nederland te pleitte.

Een politicus die er echter voor gekozen heeft om het incident vanuit een ander perspectief te becommentariëren is de Australische senator Fraser Anning, die in een schriftelijke verklaring het immigratiebeleid van Australië en Nieuw-Zeeland aanvalt.

“Ik ben volledig gekant tegen alle vormen van geweld in onze samenleving en ik veroordeel ten volle het gedrag van de dader”, citeerde Anning in de verklaring, die doorgaat:

“Dit gezegd hebbende, hoewel dit soort gewelddadigheid nooit kan worden gerechtvaardigd, wijst het op de groeiende angst in onze samenleving, zowel in Australië als in Nieuw-Zeeland, voor de groeiende aanwezigheid van moslims.

Zoals altijd zullen linkse politici en de media in allerijl beweren dat de oorzaken van de schietpartijen van vandaag de dag liggen bij de wapenwetten of bij degenen die nationalistische opvattingen hebben, maar dit is allemaal clichématige nonsens.

De echte oorzaak van het bloedvergieten op de straten van Nieuw-Zeeland vandaag is in de eerste plaats het immigratiebeleid dat moslim-fanatici toestond om naar Nieuw-Zeeland te migreren.”

De verklaring van Fraser Anning werd al snel door de Australische premier Scott Morrison veroordeeld:

– De uitspraken van senator Fraser Anning die de moorddadige aanvallen van een gewelddadige, extreemrechtse terrorist in Nieuw-Zeeland aan de immigratie de schuld geeft, zijn walgelijk, zei ze.

– Deze meningen hebben geen plaats in Australië of in het Australische parlement.

Het is niet de eerste keer dat senator Annings in zwaar weer belandt. In augustus vorig jaar riep hij op tot een referendum over de vraag of moslims naar Australië mogen immigreren. Zelf omschreef hij het als “een definitieve oplossing voor het migratieprobleem”, waardoor zijn politiek correcte collega’s door het dak gingen.

– In feite was alles wat ik zei dat de uiteindelijke oplossing voor het migratieprobleem een Australische volksstemming is. Ik betreur niets. Ik zal me niet verontschuldigen of iets terugnemen wat ik heb gezegd, zei hij toen.

De verklaring van senator Anning over de aanslag in Nieuw-Zeeland in zijn geheel:

Bron:

New Zealand mosque shooting: Australian senator Fraser Anning blames terror attack on ‘increasing Muslim presence’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on Australische politicus: massale immigratie oorzaak aanslag in Nieuw-Zeeland

 1. Jack vanderVeen // maart 15, 2019 om 21:20 //

  Fraser Anning heeft gelijk. Heel Europa zit ook te wachten op een soortgelijke vonk.

  Liked by 2 people

 2. Geronimo // maart 15, 2019 om 21:37 //

  Compleet met deze man eens. Het doet goed om de waarheid eens uit de mond van een politicus te horen. Een witte merel onder de krijsende kraaien.

  Liked by 4 people

 3. antiislamnu // maart 15, 2019 om 22:10 //

  Reactie wilders was inderdaad erg slap

  Liked by 2 people

 4. Liked by 2 people

 5. Liked by 1 persoon

 6. Indeed, wat hadden ze gedacht dat er zou gebeuren toen ze het Westen met terroristen overspoelde en hen vrijwel zonder probleem onze mensen laten afslachten. Dat niemand zou doordraaien?

  Liked by 3 people

 7. Deze senator heeft wel gelijk; als iedereen in zijn eigen gebied zou blijven (Westerse mensen in Westerse landen, niet-Westerse mensen in niet-Westerse landen) dan zouden deze problemen er niet zijn

  Liked by 4 people

 8. Kan ik volgende week op deze senator stemmen? Dan zou stemmen écht zin hebben.

  Enne Wilders … echt?

  Liked by 2 people

 9. Ons Europeanen is veel leed en onrecht aangedaan. En we hebben geen tefallaag zodat alles van ons af glibbert, Nee, tijdens de moeilijke verwerkingsprocessen brandt er soms iets gigantisch aan. Ik denk ook nog wel eens aan Ebba Akerlund, haar grafje laten ze niet eens met rust

  Liked by 2 people

 10. Liked by 2 people

 11. Liked by 2 people

 12. Daniël // maart 16, 2019 om 09:17 //

  WIlders is een farce. Heb ik altijd gevonden gezien zijn banden met Israël. Dat land staat vooraan om massa immigratie te faciliteren. Daarom: controlled opposition. Hetzelfde geldt voor Le Pen. Kijk maar eens naar de banden die dergelijke politici hebben.

  Liked by 1 persoon

 13. Horatius // maart 16, 2019 om 10:36 //

  Er zijn nu eenmaal oorzaken en gevolg.

  Het bloedbad in Nieuw-Zeeland is op geen enkele manier goed te praten, maar dat er op een gegeven moment iemand totaal doordraait en een daad wil stellen was onontkoombaar.

  In vroegere tijden waren het de anarchisten die staatshoofden om het leven brachten en bomaanslagen pleegden, nu zijn het psychisch zwaar gestoorde rechts-extremisten die de geschiedenis willen ingaan als ‘redder’ van de westerse samenleving tegen de radicale islam en de massa-immigratie.

  Een slechtere dienst kan men echter de westerse samenleving niet bewijzen. Want de gevolgen kunnen een totaal averechts effect gaan opleveren. De z.g. populistische partijen kunnen worden verboden of ten prooi vallen aan stembusfraude als gevolg van deze verschrikkelijke terreuraanslag. Het geeft de bevoegde autoriteiten een aanleiding om de censuur nog verder aan te scherpen op kritische artikelen t.a.v. de massale immigratie van moslims naar de westerse wereld. En bovendien zullen moslims die zich tot dusverre afzijdig hielden van de radicale islam zich geroepen voelen om ook wraak te nemen op de ongelovigen waaronder de christenen. Een verdere radicalisering dus van de moslimpopulatie in o.a. Europa.

  Als er terreuraanslagen worden gepleegd in Christelijke kerken door de IS en aanverwante organisaties gaat men al zeer snel over tot de orde van de dag. Nu is er sprake van een selectieve ontsteltenis van politici en burgemeesters waarbij de talloze slachtoffers die vielen door moslimterreur gemakshalve worden vergeten.

  Het wachten was inderdaad op een terreuraanslag gepleegd door een psychopaat als gevolg van een rampzalig beleid dat de westerse wereld binnen enkele decennia een totaal ander aanzien gaf.

  Bij een eventuele vergelding op korte termijn door radicale moslims zullen de populisten de zwarte piet toegeschoven krijgen en niet de islam, want die zitten voorlopig in de slachtofferrol.

  1,3 miljard moslims verspreiden zich in een relatief korte tijd over de gehele wereld van Nieuw-Zeeland tot Alaska (en zelfs in Urk) en dat zal niet zonder gevolgen zijn voor het algehele maatschappelijke klimaat.

  We moeten helaas vrezen dat we aan de vooravond staan van een verdere escalatie tussen twee volstrekt tegenovergestelde culturen en religies op een wereldwijd niveau.

  Like

 14. Jeanette K // maart 16, 2019 om 12:45 //

  Ziezo, laat iedereen dit maar eens gaan lezen.
  https://nex24.news/2019/03/the-great-replacement-by-brenton-tarrant/
  Moslims en niet-moslims, zoals Rutte en nog een groepje nieuwe NSB-ers die solidair zijn
  met die moskeebezoekers in Christchurch, zijn hypocriet.
  Ze zijn nl. soera 8-12 van de koran vergeten. Daarin staat een duidelijke oproep tot moord
  op alle niet-moslims.
  Daar wordt in dit politiek correcte, bange landje niets tegen ondernomen, want: vrijheid
  van godsdienst. Onthou dit goed: moslims maken continu misbruik van westerse vrijheden
  om op die manier de eigen gore genocide-plannen door te zetten!
  Daarom kunnen ook al die islamitische scholen(waar o.a. apartheid wordt onderwezen)
  niet gesloten worden.
  Alle moslims in deze wereld willen zo snel mogelijk een wereldkalifaat plus sharia.
  Om dat doel te bereiken moeten alle ongelovigen gedood worden maar de bekeerlingen
  krijgen ook een kans: die moeten belasting betalen. Zover is het gelukkig nog niet.
  Zover mag het ook nooit komen.

  Liked by 1 persoon

 15. Horatius // maart 16, 2019 om 10:36 :

  We moeten helaas vrezen dat we aan de vooravond staan van een verdere escalatie tussen twee volstrekt tegenovergestelde culturen en religies op een wereldwijd niveau.
  ——————————-

  Denk je dat dit opgelost kan worden zonder escalatie ?

  En als escalatie onontkoombaar is, dan toch liever eerder dan later ?

  En aan iedereen die steeds zegt dat geweld geen oplossing is, vraag ik hoe islam uit India, Zuid-Oost Europa en Spanje verdreven is ?

  Liked by 1 persoon

 16. “Deze meningen hebben geen plaats in het Australische parlement…’

  Moslims hebben daar ook geen plaats.

  Liked by 1 persoon

 17. Horatius // maart 16, 2019 om 17:13 //

  @Fubar,
  Het grote probleem is dat we niet alleen te maken hebben met de islam in al zijn verschijningsvormen maar ook met de politieke elite die op één lijn zitten met deze sterk gedateerde religie.
  Die schreeuwen nu moord en brand en buitelen over elkaar heen om hun afschuw te uiten over het oprukkende populisme die de oorzaak zou zijn van het drama in Nieuw-Zeeland.

  Als de zaak gaat escaleren kiezen ze onvoorwaardelijk de kant van de moslimpopulatie om hun eigen hachje te redden én hun machtspositie te kunnen handhaven.
  Zodoende hebben wij dus te maken met twee tegenstanders: de moslims en de collaborateurs van linkse signatuur.

  In vroegere tijden waren het de christenen of de hindoes die één front vormden tegen de baardmannen en ze zodoende terug naar Mekka konden jagen.
  Nu hebben we te maken met een verdeelde samenleving waar zelfs binnen de eigen familie of kennissenkring ernstige meningsverschillen kunnen bestaan over de vluchtelingenproblematiek en over de alsmaar stijgende invloed van de islam.

  Er gaat pas wat veranderen als een meerderheid van het Europees parlement zou bestaan uit immigratie-kritische partijen of via een scenario die verdacht veel zou lijken op een burgeroorlog.

  Tot die tijd is het wachten op nog meer terreuraanslagen in West-Europa die eindelijk de schellen van de ogen zouden laten vallen van de z.g. zwijgende meerderheid van de autochtone bevolking. Die volgende week woensdag weer zal gaan stemmen op de gevestigde politieke partijen: want die doen zoveel voor het beheersen van het klimaat.

  Terwijl nota bene de religieuze baardmannen op het punt staan hier de macht over te nemen.

  Eens zal de domme massa wakker schrikken, maar dan is het waarschijnlijk al te laat.

  Liked by 2 people

 18. Het Zonnetje in huis. // maart 16, 2019 om 20:27 //

  Iedereen terug naar zijn/haar eigen klimaatzone,Afrika voor de Afrikanen…Europa voor de Europeanen,China voor de chinezen,India voor de Indiërs,Arabië voor de Arabieren.Maar dan zitten we met 1 groot probleem,waar moeten de gemengdbloedigen heen?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Australische politicus: massale immigratie oorzaak aanslag in Nieuw-Zeeland – Een moedige roepende in de woestijn van politiek-correcten | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s