Nieuw

Asielzoeker schopt asielzoeker dood – zaagt hem in stukken en kookt de lichaamsdelen

De 43-jarige Irakees. Facsimile MTV Uutiset

Een Iraakse asielzoeker wordt nu in Finland vervolgd voor doodslag en lijkenschennis wegens het doodschoppen van een goede bekende van hem. Naar verluidt heeft de man na de moord het lijk in kleine stukken gezaagd en de lichaamsdelen gekookt.

In augustus vorig jaar vond een ruzie plaats tussen twee asielzoekers in een appartement in de stad Kotka aan de noordkust van de Finse Golf. Buurtbewoners alarmeerde de politie die naar de plaats van de ruzie uitrukte. Maar de politiepatrouille kwam niet in contact met iemand in het appartement en verliet daarom de plaats, meldt MTV Uutiset.

Uit het vooronderzoek van de politie blijkt dat de buren de volgende dag geluiden begonnen te horen van iemand die in het appartement aan het zagen was. Volgens de officier van justitie heeft de 43-jarige man die zes jaar geleden uit Irak emigreerde een andere asielzoeker in zijn appartement tot dodens toe geschopt en geslagen.

Vervolgens heeft de man het lijk in kleine stukken gezaagd en daarna heeft hij het vlees van de beenderen gescheiden door de lichaamsdelen te koken. Tijdens het politieonderzoek heeft de man verklaart dat hij weefsels wilde verwijderen om stank te voorkomen.

In verband met het politieonderzoek tegen de man werd twee maanden na de ruzie 47 botten van een menselijk lichaam gevonden die waren verborgen in plastic zakken. Alle beenderen zijn nog steeds niet gevonden.

Op maandag werd het proces tegen de man in de rechtbank van de Kymmendalen gestart, waar hij werd beschuldigd van doodslag en lijkenschennis. Hij ontkent de moord, maar erkent dat hij het lichaam in stukken heeft gezaagd.

Bron:

Sparkade ihjäl bekant efter gräl – sågade sedan ned kroppen och kokade delarna

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Asielzoeker schopt asielzoeker dood – zaagt hem in stukken en kookt de lichaamsdelen

 1. Dat is dan toch wel weer netjes van hem, om te voorkomen dat de buren last van stank krijgen. Milieubewust ook.

  Like

 2. trebor2110 // maart 15, 2019 om 19:20 //

  nee niet echt milieu bewust hij gebruikte plastic zakken 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Hij ontkent de moord? Is het slachtoffer daar zelf gaan liggen? En dacht die randdebiel kom laat ik eens hem in stukken zagen
  En dit komt met grote aantallen Europa in en zeg nu niet over 10 jaar dit hadden we niet zien aankomen

  Like

 4. Jack vanderVeen // maart 15, 2019 om 19:53 //

  de radicale milieuvervuiler. wie weet hoeveel CO2 en CO hij geproduceerd heeft en heeft het gekookte vlees notabene niet eens geconsumeerd. wat een verspillen. De bak in met die gek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s