Nieuw

Voorzitter Europees parlement: “Mussolini deed enkele positieve dingen”

De Italiaanse fascistische dictator Benito Mussolini “heeft enkele positieve dingen” gedaan tijdens zijn regime. Dat zegt de voorzitter van het Europees Parlement, de Italiaanse conservatief Antonio Tajani.

“Hij heeft positieve dingen gedaan om de infrastructuur in ons land op te bouwen. Voor hij de oorlog heeft verklaard aan de hele wereld in navolging van Hitler. Voor hij raciale wetten invoerde. En voor de tragische Matteotti-affaire”, zei Tajani aan de Italiaanse zender Radio24.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Voorzitter Europees parlement: “Mussolini deed enkele positieve dingen”

 1. koddebeier // maart 14, 2019 om 11:25 //

  Zegt de ene fascist over de andere fascist !

  Like

 2. Hij heeft positieve dingen gedaan om de infrastructuur in ons land op te bouwen. Voor hij de oorlog heeft verklaard aan de hele wereld in navolging van Hitler.

  Hij heeft die infrastructuur niet aangebracht voor het volk maar om de militairen zo snel mogenlijk te verplaatsen .
  Dat zijn trouwens de meeste hoofdverbindingen voor militair transport .

  eerst goede transportwegen en dan oorlog maken

  Like

 3. Hij heeft Eur laten bouwen. In die tijd een ongelooflijk mooie wijk in Rome. Ook heeft hij de moerassen bij Rome drooggelegd waardoor eindelijk de strijd tegen malaria werd gewonnen en Rome flink kon groeien. Daarnaast heeft hij nog vele projecten uitgevoerd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s