Nieuw

Politically Incorrect Advice for Young Men (Updated)

What I wish I knew when I was 21.

Avoid women who exhibit any of the four-C’s: (Women who) compete, control, criticize or complain.

Avoid women who are overachievers or neurotic. Don’t get hung up on unavailable women.

They’re not as special as they think. Choose a wife who complements you and is a good companion.

Choose one who will be a good mother.

My life was dysfunctional until the age of 50 partly because I accepted the feminist assumptions purveyed by the mass media.

I never imagined the financial elite is engaged in a war to destabilize society by trashing heterosexual roles. This hateful government attack on the traditional family continues unabated today. The purpose is to create a totalitarian New World Order where people are isolated, and mind control replaces jackboot.

Like millions of men, I was let “off the hook” by sexual liberation and feminism. Instead of becoming a husband and father, I was free to have sex and search for my “identity.”

Often sex and identity were confused. I didn’t understand that men mature and find direction and purpose by assuming the responsibility of marriage and family. As a result, I suffered from arrested emotional development and missed my opportunity to have a family.

What follows is an antidote to elite feminist propaganda. I don’t want young men to make the same mistakes i did.

Henry Makow >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1139 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s