Nieuw

Nederland gaat vieze, gore, stinkende, oude klimaatverziekende dieselbussen aan de Derde Wereld verpatsen voor het klimaat

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Nederland gaat vieze, gore, stinkende, oude klimaatverziekende dieselbussen aan de Derde Wereld verpatsen voor het klimaat

 1. Haha, dus we verschuiven het probleem of ze hier rijden of daar de uitstoot is hetzelfde alleen paar duizend km verder idioten

  Like

 2. Alles is toch een farche,in Duitsland verdwijnen ook alle diesels maar echt niet in de pers of op de schroot ,voor een appel en een ei naar turkije ,die liggen in een deuk voor zoveel onbenullen .

  Like

 3. antiislamnu // maart 14, 2019 om 19:47 //

  Ha ha ik heb dit jaren geleden ook mee gemaakt had oude vito diesel woon in denhaag dagwaarde 300€.
  Heb er toen via oude diesel milieu regeling van de gemeente 1500€ voor gekregen toen ik hem inleverde bij een erkende sloperij daar gave ze nog 400€ voor dat barrel.
  Toen ik vroeg waarom de sloperij hem kocht want hij mocht immers de Nederlandse weg niet meer op zijden ze voor de export naar Afrika.
  En voor die 1900€ kocht ik natuurlijk weer een andere diesel want ik moet immers blijven rijden.

  Liked by 2 people

 4. Ben ik nou zó afgestompt dat ik dit niet meer vreemd vind, is dit wel goed voor mijn karama? Hoe staat het gesteld met de karma’s van de rood/groene deugmensen?

  Like

 5. Klimaatgekte samen met immigratiegekte en toenemend wantrouwen jegens overheden, aangevuld met lege portemonnees … kan niet anders leiden dan tot Nieuw-Zeelandse toestanden. En “ze” weten het.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s