Nieuw

Internationale Organisatie voor Migratie: Geen negatieve berichten meer over migranten!

De directeur van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM), Antonio Vitorino, zei op een internationale conferentie over humanitaire hulp en ontwikkeling in Dubai, met het kenmerkende motto “Mensen in Beweging”, dat de wereld niet in de val mag trappen om in de “negatieve verhalen” te geloven die over migranten worden verspreid.

Als we erin willen slagen een humanere en betere wereld te creëren, moeten we de verleiding weerstaan om de negatieve verhalen te geloven die sommigen over migratie verspreiden.

Het zijn dus niet de misdaden van migranten die een betere wereld in de weg staan, maar de mensen die daarover vertellen en daarmee anderen voor de misdaden waarschuwen.

Zichtbaarheid is het probleem
Alleen maar omdat de immigranten zich in stedelijke gebieden verzamelen en dus zeer zichtbaar zijn, zouden deze negatieve verhalen in de eerste plaats ontstaan. Maar het is in de aard van immigratie dat migranten zich op centrale plaatsen verzamelen. Zij moeten daarom zo snel mogelijk in de gastsamenlevingen worden geïntegreerd. Alleen dit zal beschermen tegen “ernstige misdaden zoals terrorisme”.

Vitorino legt echter niet uit hoe het kan dat migranten zo snel mogelijk geïntegreerd moeten worden, zodat ze geen misdaden plegen, terwijl er volgens hem eigenlijk geen redenen zijn voor dit verband?

Vitorino was vreselijk boos over het zogeheten populisme. Uitsluitend populisme maakt het moeilijk om een open en eerlijk debat over migratie te voeren.

Populisme is gif voor de noodzakelijke publieke steun aan migranten en vluchtelingen, aldus Leonard Doyle, woordvoerder van het kantoor van de directeur-generaal van IOM. En uiteraard worden opnieuw de Europeanen die een massale invasie afwijzen voor dom verklaard. Volgens IOM is populisme gebaseerd op een misverstand over de problemen.

Bron:

Internationale Organisation für Migration: Nicht Migranten sind Problem, sondern Populisten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Internationale Organisatie voor Migratie: Geen negatieve berichten meer over migranten!

 1. Deze Vitorino moet heel snel uit het zicht verdwijnen. Zulke mensen maken de samenleving kapot met hun roze wolk nep socialistische ideeën.

  Like

 2. Wel potjandorrie die lui begaan misdaden ( autochtonen ook) daar niet van en we moeten ons bek houden en zij komen overal mee weg
  Laten we ze marsmannetjes noemen dan weet iedereen waar het over gaat
  Zijn ze heilig ofzo ze jatten,verkrachten, moorden , we willen ze niet in onze landen

  Like

 3. Die migratie is onze genocide. Plain and simple.

  Er is niks onschuldigs of liefs aan, het is bewust om ons voor eens en voor altijd uit te roeien.

  Liked by 3 people

 4. vangie1206j // maart 15, 2019 om 09:20 //

  Als die migranten zich nu eens netjes gedragen in hun gast land en niet als beesten te keer gaan zal het misschien ooit nog eens wat worden. Maar zolang zij zeggen wij nemen jullie land over dan zijn er maar 2 mogelijkheden oprotten of afschieten.

  Like

 5. Lars024 // maart 15, 2019 om 10:46 //

  “To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to critisize” (Voltaire)

  Like

 6. antiislamnu // maart 15, 2019 om 11:40 //

  Helemaal van de pot gerukt wordt tijd dat deze gek zelf een kennis maakt met wat gewelddadige immigranten.
  Ik denk dan aan een mes aanval of zo dat zal zijn mening denk ik wel enigzins bijstellen.

  Like

 7. Dat is het Marrakech-pact dat nu bindend wordt.
  Ssst, mag niet geweten worden.

  Liked by 2 people

 8. Dat is het Marrakech-pact dat nu bindend is.
  Sssst, taboe op MSM.

  Like

 9. aneyeforaneye // maart 15, 2019 om 16:57 //

  Dan moeten ze mensen ook geen reden geven om negatief vermeld te worden.

  Like

 10. Die negatieve berichtgeving zou er niet zijn als deze mensen zich netjes zouden gedragen, zoals het hoort…

  Like

 11. Gladiator // maart 16, 2019 om 00:31 //

  @Fubar,

  Tja beste, helemaal waar natuurlijk…….maarrrrrrrrrrrrrrrr…..wat is jouw voorstel in deze….hier verder schrijven erover of…………????

  Gladiator.
  Ben het gezeik eigenlijk meer dan zat….
  Iedereen weet dat dit gigantisch uit de hand gaat lopen en de poppenkast in den Haag er absoluut niet voor ons is m.u.v. het uitmelken/knijpen van de bevolking!!
  Mijn idee staat als een huis en als we NU niets doen dan kunnen WE het schudden!!!

  Maar oké, wil absoluut NIET OPROEPEN om samen te komen om eens met een aantal OVERLEG te plegen of IDEETJES uitwisselen want dat is natuurlijk NOT DONE hier…..toch!!

  Maar slaap maar RUSTIG verder, uw regering waakt over u!!!

  Nogmaals Gladiator

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Internationale Organisatie voor Migratie: Geen negatieve berichten meer over migranten! – Populisme is funest!  Uiteraard, een paar lugubere moorden meer of minder gepleegd door : lieieieieve” vluchtelingen betekent niets. Wat is er toch met

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s