Nieuw

Getuigenis: “Duizenden” IS-terroristen in Griekse asielcentra

Griekenland vluchtelingenkamp © Lauren Southern/YouTube.

Het afgelopen jaar heeft de Canadese freelance journaliste Lauren Southern intensief gewerkt aan haar documentaire Borderless, die binnenkort kosteloos verschijnt. Voorafgaand aan de publicatie heeft Southern een clip uitgebracht waarin ze praat met migranten in Griekenland die getuigen van de ravages van IS-terroristen in het kamp.

De documentaire gaat over de massale immigratie van de afgelopen jaren naar Europa, waar politici samen met mensensmokkelaars en zogeheten non-gouvernementele organisaties (NGO’s) een gemeenschappelijke zaak hebben gemaakt om zoveel mogelijk migranten over de Middellandse Zee te verschepen. Southern heeft ook nader gekeken naar de gevolgen van Europa’s niet-bestaande grenzen, wat onder andere betekende dat de absolute meerderheid van degenen die hier kwamen geen vluchtelingen zijn met beschermingsbehoeften, maar economische migranten en een gemakkelijke gelegenheid voor terroristen om binnen te komen.

In de clip bezoekt het Southern een Grieks asielkamp waar migranten vertellen hoe gewapende IS-terroristen door zich voor te doen alsof ze vluchtelingen zijn, Europa gemakkelijk zijn binnengekomen. Hoewel de migranten hebben geprobeerd de Griekse politie te waarschuwen voor de situatie, zijn ze niet gehoord. In het kamp bedreigen en gebruiken de IS-terroristen geweld tegen andere religieuze groeperingen en atheïsten. Volgens gegevens van de migranten moeten zij ook vier Koerden in het kamp hebben vermoord.

Bron:

Vittnesmål: ”tusentals” IS-terrorister i grekiskt asylläger

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Getuigenis: “Duizenden” IS-terroristen in Griekse asielcentra

 1. templars2017 // maart 14, 2019 om 17:09 //

  Het wordt met de dag erger, en …als het hen lukt zal het internet onder volledige censuur vallen door de ongekozen schurken in het EU parlement……zie ACTA 2
  Het is hen de eerste keer niet gelukt ,dus same player shoots again!!!!
  en wij allen zijn het doelwit…….

  Like

 2. Schande dat die terroristen doodleuk mee komen met de mensen die juist hier komen om tegen deze monsters beschermd te worden; die monsters moeten bestraft en eruit geknikkerd worden; zij zijn gif voor onze vrije samenleving

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Getuigenis: “Duizenden” IS-terroristen in Griekse asielcentra | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s