Nieuw

Duitse studente verzweeg groepsverkrachting – uit angst voor “sociale stigmatisering”

Een jaar geleden werd een studente door drie jonge mannen verkracht – naar verluidt uit de “Arabische wereld”. Nu is het onderzoek stopgezet. Het slachtoffer heeft de verkrachting bijna een jaar lang uit angst voor “sociale stigmatisering” verborgen gehouden. Nu komt de familie alsnog naar buiten in de hoop de daders toch te pakken te krijgen.

Bijna een jaar geleden werd de jonge studente door drie jonge buitenlanders verkracht. De jonge vrouw meldde haar martelaarschap bij de Thüringer Allgemeine toen ze nog in het ziekenhuis lag. De familie vroeg destijds om de tekst niet te publiceren om haar dochter niet nog meer te belasten. Een jaar na het misdrijf wordt de opsporing van de daders stopgezet. De familie heeft nu echter besloten de gebeurtenis openbaar te maken, in de hoop dat de daders nog steeds worden gepakt.

De reden waarom het één jaar werd stilgehouden, is even krankzinnig als schokkend: angst voor sociale stigmatisering omdat de daders buitenlanders waren.

“Het waren drie buitenlanders,” zei de jonge vrouw over haar verkrachters. “Geen zwarte Afrikanen, geen Aziaten, geen Scandinaviërs, maar buitenlanders”. Volgens de stemmen te concluderen, waarschijnlijk uit de Arabische regio. Verkondigt het verkrachtingsslachtoffer een  jaar na het misdrijf tegen haar aan.

“Vertel het aan niemand, dat deze aanwijzing uit haar omgeving kwam”, aldus de vader van de jonge vrouw. Sommige mensen zouden overstuur raken als de politie naar de daders zocht en publiekelijk zou verklaren.: “Drie buitenlands uitziende mannen”. Dat was racistisch, meende hij, en ging verder. Zijn dochter heeft niets tegen buitenlanders, absoluut niets, en dan de bevestiging. “Twee jaar geleden nam ze in de Antifa deel aan een demonstratie in Jena, toen een rechtse partij zei dat de buitenlanders eruit moesten moesten”, vervolgde de vaderlijke karaktergetuige. Helaas had zijn familie echter niet veel geluk met buitenlanders. Zijn nichtje uit Erfurt was al in 2002 vermoord. De moordenaar van de jonge vrouw was een Italiaan.

Bron:

Vergewaltigung verschwiegen – aus Angst als „Nazi“ bezeichnet zu werden?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Duitse studente verzweeg groepsverkrachting – uit angst voor “sociale stigmatisering”

  1. Zover is door die Linkschen het rechtsgevoel gezakt….

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s