Nieuw

Bloedbad in Duitsland: Turk snijdt kinderen in bed de keel door

Weer een typische messenmoord volgens het bekende Sharia-patroon. Deze keer in Bielefeld. Omdat een Turkse vrouw de tirannie en het geweld van haar partner niet meer kon doorstaan en van hem scheidde, heeft de 42-jarige Süleyman G. volgens verschillende berichten in de media de keel van zijn twee kleine kinderen in bed doorgesneden. Tag 24 meldt dat het meisje (2) en de jongen (1), volgens WDR2-informatie, vreselijk waren mishandeld. Sommige ambtenaren waren niet meer in staat om te werken na het zien van de dode kinderen.

Verder schrijft de Tag24 over de achtergrond van het bloedbad: “De man zou kort voor de dood van zijn kinderen uit het gemeenschappelijke appartement zijn gevlucht. Waarschijnlijk heeft hij de vrouw meerdere malen geslagen. Politieagenten zijn keer op keer ingezet”. Het gezin woonde in een huis met zes woningen op de Ziegelstraße in het oosten van het centrum van Bielefeld.

Volgens verdere informatie in de krant mocht de vader na de scheiding zijn kinderen blijven zien. “De verdachte heeft hier blijkbaar gebruik van gemaakt om hen te doden”.

Het Westfalenblatt meldt dat de 42-jarige Turk, die in een Turks restaurant werkte, heeft geprobeerd zelfmoord te plegen. Volgens de krant vond de politie de vader bedekt met bloed en niet langer aanspreekbaar achter de open flatdeur in de gang van een klein gelijkvloers appartement. Volgens de informatie van WESTFALEN-BLATT-informatie had de man zijn polsen op beide armen opengesneden. Eerder had hij een noodoproep gedaan en tegelijkertijd de moord op zijn kinderen gemeld. Volgens berichten in de media is hij buiten levensgevaar.

De politie van Bielefeld schreef op 11 maart over de zaak:

Nadat op zondag 10.03.2019 de moordcommissie “Ziegel” het onderzoek naar een moord in de Ziegelstraße heeft aangevat, is het resultaat van de autopsie beschikbaar. Uit de autopsie van de twee omgekomen kinderen bleek dat snijwonden de doodsoorzaak waren. De gezondheidstoestand van de ernstig gewonde verdachte was aanvankelijk gestabiliseerd, maar blijft kritiek. Omdat hij niet aanspreekbaar is, is het motief onduidelijk. Volgens de eerste bevindingen is hij nog niet eerder bij de politie verschenen.

Dit is in flagrante tegenspraak met een bericht van de Neuen Westfälischen “Pas onlangs zou de moeder de 41-jarige uit het appartement hebben gegooid. Politieoptredens in verband met ‘huiselijk geweld’ zouden daar al hebben plaatsgevonden. Het Openbaar Ministerie en de politie spreken echter in een gemeenschappelijk verklaring over het feit dat de 41-jarige nog niet bij de politie bekend was”.

Inmiddels heeft de politie echter bevestigd dat er een “begeleidingsgesprek met de moeder met een huiselijk geweld-beambte” was geweest, “maar geen politie-interventieredenen”. In gewone taal. De politie was vooraf gewaarschuwd. Nogmaals zijn de autoriteiten er jammerlijk in gefaald om een vrouw te beschermen.

Bron:

Grausame Bluttat in Bielefeld: Türke schneidet Kindern im Bett die Kehlen durch

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Bloedbad in Duitsland: Turk snijdt kinderen in bed de keel door

 1. syberspees // maart 14, 2019 om 16:06 //

  Zo zie je maar weer. Zo hebben de moslims zelf de betere oplossing voor het moslim probleem.
  Doch vind ik dit echt afschuwelijk.

  Like

 2. Da’s geen misdaad, maar cultuur….toch?

  Like

 3. Blijven negeren ambtenaren!

  Like

 4. Je zou maar zo’n vader hebben…

  Like

 5. K.v.d.werf // maart 17, 2019 om 14:11 //

  Niet verwonderlijk! Met dit soort culturen.noem het eerwraak! En dit soort culturen hoort niet in ons land.waarmee je democratie niet verbind.maar juist maadschappelijke problemen creeerd.en culturen botsen.en de rechtstaat enkel werkt voor elke cultuur zonder voorrechten op eigen volk.een land 1 recht.en daarom ga ik niet in turkije wonen. Mohhamed licht mij niet!😂😂

  Like

 6. Hij is Koerdisch, niet Turks.

  Like

 7. antiislamnu // mei 5, 2019 om 03:20 //

  In islamitische kring is dit een normale en gezonde reactie niets om ons zorgen over te maken.

  Like

 8. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1184091670/invloed-is-op-haags-jeugdwerk
  De man kan altijd na zijn taakstraf in Den Haag als jeugdwerker aan de slag.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Bloedbad in Duitsland: Turk snijdt kinderen in bed de keel door – DE DADER “PROBEERDE” ZELFMOORD TE PLEGEN DOOR ZIJN POLSEN DOOR TE SNIJDEN – NOU, HET KOST NIET VEEL MOEITE OM JE POLSEN ZODANIG DOOR TE SNIJDEN DAT JE ZEER SNEL UIT
 2. Facits Erdo spreekt vanuit Nieuw Zeeland – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s