Nieuw

België: moslim in kabinet van Theo Francken deelde ‘humanitaire visa’ uit – geen idee wie er allemaal binnen zijn gelaten

Theo Francken, screenshot YT

Theo Francken is van de NVA en doet zogenaamd stoer tegen immigratie.

Maar het is onder deze Theo Francken dat er de afgelopen jaren een half miljoen (500.000) buitenlandse omvolkers, waaronder islamitische terroristen, België binnen zijn gekomen. In die zin lijkt de NVA op de VVD, een grote mond voor de bühne maar ondertussen het land harder slopen dan ooit te voren.

Vandaag zegt de linkse, LGBT en Waalse premier van België, Charles Michel, dat Francken waarschijnlijk ontslag had moeten nemen als de NVA niet uit het kabinet gestapt zou zijn om de indruk te wekken dat ze tegen het VN-migratiepact zouden zijn.

HLN:

De Block stelde gisteren in de bevoegde Kamercommissie de resultaten voor van een onderzoek dat ze heeft laten voeren naar de toekenning van de humanitaire visa onder haar voorganger Francken. De Block sprak over “een systeem dat gedoemd was om tot problemen te leiden”. Het onderzoek kwam er na de verdenkingen van fraude door tussenpersoon Melikan Kucam, gemeenteraadslid voor N-VA in Mechelen.

Een infiltreerlim op een gevoelige positie. Het systeem vroeg om misbruik, controles werden niet uitgevoerd. Zo’n visum is in sommige landen meer waard dan de ‘lotto winnen’ beweert de opvolger van Franken De Block die in een vorige functie minister van gezondheid was met haar 300 kilo.

Waarom moeten politici alleen aftreden als ze het land in gevaar brengen en worden ze nooit vervolgd en opgesloten ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s