Nieuw

Venezuela wijst Amerikaanse diplomaten de deur

De Venezolaanse minister van Buitenlandse Zaken, Jorge Arreaza, heeft Amerikaanse diplomaten in het land 72 uur de tijd gegeven om het land te verlaten. Met de verklaring dat de diplomaten “de vrede, onafhankelijkheid en stabiliteit van het land bedreigen”.

Arreaza zegt echter dat hij bereid is de betrekkingen met de VS te hervatten als deze gebaseerd zijn op gelijkheid en wederzijds respect.

De Verenigde Staten verleenden directe steun aan oppositieleider Juan Guaidó, nadat hij zich in januari als “waarnemend president” had uitgeroepen. De VS hebben ook geprobeerd met sancties, dreigementen van militaire interventie en min of meer georganiseerde leugencampagnes, om een “regimeverschuiving” in het socialistische land te bewerkstelligen, maar zonder enig succes.

Bron:

Final countdown: US diplomats given 72 hours to pull out of Venezuela

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s