Nieuw

Staatsomroep NepNieuwst over klimaat

De Zweedse jonkvrouw van Bilderberg strijdt al een jaar tegen meningen die haar niet aanstaan en noemt die dan NepNieuws als voorsorteerstrook op de weldra in te voeren internetcensuur.

Maar het zijn de eigen instanties van dit regime die ons constant van NepNieuws voorzien. Zo liegt het CBS opzichtig over de omvang van de moslimpopulatie in Nederland. En elke keer als dit regime beweert dat Nederland veiliger geworden is en de criminaliteit almaar daalt is dat ook aantoonbaar gelogen.

Dit regime loog er over dat iedereen er op vooruit zou gaan, maar onder andere door de exploderende energiekosten door het klimaatakkoord bleek dat ook onzin.

Dat hele klimaat is één grote leugen, maar het leidt zo fijn af van het werkelijke probleem en dat is de immigratie en de verwoestende gevolgen daarvan voor de natuur en het milieu in dit land.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Staatsomroep NepNieuwst over klimaat

 1. Jack vanderVeen // maart 14, 2019 om 07:27 //

  Nepnieuws en hoe zich dat in de media verspreidt!
  Zonder ook maar één kritisch blik wordt dit gepubliceerd.

  Hier nog eentje!

  https://www.bd.nl/buitenland/onderzoek-nepnieuws-over-gele-hesjes-massaal-bekeken~a6d640d2/

  Mijn reactie aan betreffende krant:
  Jullie plaatsen NEPNIEUWS!!!
  De dame die gearresteerd werd omdat ze zich niet kon legitimeren werd juist staande gehouden vanwege haar gele hesje en MOEST zich derhalve legitimeren. Hetgeen ze niet wilde of weigerde uit hoofde van clausules binnen de wet legitimatie plicht.

  Antwoord van redactie van de krant:
  Hoi, bedankt. Dit artikel komt vanuit de redactie van het AD, dus wij kunnen er helaas niets aan veranderen. We geven het door. Fijne dag nog!

  Like

 2. Fransdo // maart 14, 2019 om 13:23 //

  Internetcensuur?

  Dus mensen gaan bepalen wat andere mensen niet mogen zien. Lekker verhaal!!

  Maar goed, als je dat dan toch gaat doen dan stel ik voor om te beginnen met (in willekeurige volgorde): Kinderporno, fishingsites en nepnieuws over een Klimaatverandering die er niet is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s