Nieuw

Meer Mocro bedreigingen aan Urk

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on Meer Mocro bedreigingen aan Urk

 1. Jaantje // maart 13, 2019 om 22:24 //

  Wat een lijpe chat ondanks dat het achterlijk Nederlands en Marokkaans is duidelijk te volgen.
  Gasten zijn ziek en horen niet in de maatschappij maar in een dwangbuis thuis.

  Like

 2. Wakkere Joost // maart 14, 2019 om 01:39 //

  Nou als ze zo gaan beginnen!
  Dit betekend dat ze ons Nederlanders dus allang de oorlog hebben verklaard.
  Dus zal er een juist antwoord op moeten komen die ze van zijn levensdagen
  niet meer zullen vergeten.Als er hier zoetsappig over gedaan word, en of met zachte
  hand word aangepakt, betekend dit dat ze dan overal in ned de vrije hand zullen
  hebben en alles kunnen flikken.
  Kunnen ze de berichtjes niet achterhalen en ze dan van hun bedje lichten en dan onmiddellijk
  berechten en uitzetten?En aan de manier hoe ze het brengen en berichten, zijn ze ook
  nog is zwaar achterlijk en dom.En nu moeten de autochtonen is op deze manier berichten.
  Oei joei joei! Binnen no time zit je in de bak.
  Is dit misschien de Fonk om los te gaan overal?
  Dan weet u wat te de doen hoop ik. en dat is……………………………Vult u zelf maar in.
  lll
  llllllllllllll
  lll
  lll Zij verlangen zeer naar een moderne crusade etc
  Laat maar komen dan.ik zal mijn huid zeer duur verkopen.
  Dit tuig ongedierte hoor je in een vulkaan te lazeren. Terug naar het ontbinding- slijm
  waar ze uit ontsnapt zijn.

  .

  Liked by 1 persoon

 3. Jack vanderVeen // maart 14, 2019 om 07:17 //

  Wakkere Joost, je doet je naam geen eer aan. Indien je goed kijkt zie je bij elke Chatlid, dat de groep in komt en elke reactie, een telefoonnummer van een klukluxklan (kkk) Afrikaan in Nederland.
  Bij de beesten af deze gestoorde beestenbende. Daar is toch geen genade voor mogelijk?
  Dat atheïsisch teringzooitje noemt zich “moslim”? Naar de hel met dit type moslim.
  Op een dag ontbrandt de hel op deze wijze wel in Nederland.
  Gaan die teringlijders milities vormen die verkeer tegenhouden en alle inzittenden van auto’s afknallen, gelijk regelmatig gebeurt in Afrikaanse en Aziatische landen

  Like

 4. Waarom gaan die jurken stumpertjes niet lekker met hun hele familie terug naar de overlant van gibraltar, zwemmend, scheelt weer veel uitkeringen en moskeetjes waar ze elkaar in de poepert nemen als ze op hun knietjes zitten, achterlijk volk

  Like

 5. Veni Vidi Foetsie // maart 14, 2019 om 09:51 //

  Je kan op 20 maart gaan stemmen, maar waarvoor, of waar tegen? Als je vijand voor jou een vriend maakt zodat je ook mee mag spelen, hoe triest is dan het spel?

  Aankomende vrijdag beloven vele “gouden” inteelt kennis migranten naar Urk te gaan om te moorden en te verkrachten, zowel kindjes als oma’s als de hond, mochten ze daar niet kunnen komen door politie blokkades ( alleen al de oplossing van blokkade is een totale capitulatie) zal er op het traject terug ongetwijfeld worden afgereageerd en gefoerageerd, dus niet enkel Urk is een risico maar heel Nederland.
  Ieder zelf respecterend volk zou de messen slijpen en massaal bij pompstations op de route gaan koffie drinken, iedere man en vrouw met een geweer zou viaducten gaan bewaken zodat deze niet gestolen werden, en agenten zouden vast batterijen in hun rubber kogels stoppen en een bulldozer en graafmachine inhuren…

  Dit soort situatie is een gouden moment voor islam om te laten zien wie de baas echt is, en om die reden een prestige object om een voorbeeld te stellen.enkel uit Nederland? Uit Frankrijk zelfs komen ze, uit Duitsland en België…men heeft nog geen idee hoe het werkt, er zijn voor hun green grenzen, enkel een verschil in uitkering en strafrecht….en in popo die kruipt en popo die vlucht.
  In het kielzog van de jonge garde zal er dus ook oud vuil meekomen, met in de kofferbak of op de achterbank AK en ander mechanisch geweld. Al is het maar omdat door massale politie inzet op een locatie elders gaten vallen in het net van “veiligheid’…..moest even lachen om dat laatste woord…
  En alles dat niet in een autootje meerijd naar Urk gaat zich vervelen, dus een beetje plunderen en intimideren lokaal is een leuk tijdverdrijf…..

  De balans van rust is uit dit land aan het weg etteren, en iedere stap van overheid en gezag is er een achter de drie anderen die ze al achter liggen aanvult….

  Als het ruzie maken bij een Marokkaanse familie en een tik verkopen aan een bewoonster genoeg is om een land in paniek te brengen en in staat van alarm en chaos, wat zou dan het effect zijn als een complete Marokkaanse familie stikte in aangestampt varkensvlees?

  De echte macht van deze wereld ligt in wie bepaald of jij ergens mag lopen en leven of niet. Zorg dat jij zelf die macht hebt, anders ben je slaaf en slachtoffer.

  Juist ja, zo stabiel zijn dus “vrede” en “wet”en “orde”. En zover reikt dus de feitelijke macht van de staat. En dan gaan er nog mensen stemmen omdat ze denken dat het systeem werkt?
  Mijn stembiljet steek ik op 20 maart in brand, of ik zet een handtekening voor machtiging en gooi het bij de lokale moskee in de bus.Die zijn toch al de baas, en dat hele toneelstuk van verkiezingen is enkel om te kiezen welke klootzak zichzelf vol mag vreten, al helemaal bij de Provincie en het waterschap.

  Over dieven en corruptie gesproken….

  Veni Vidi Fuckyou

  Like

 6. Wat een racisten zijn dat toch….

  Like

 7. tinkerbell // maart 14, 2019 om 23:41 //

  we gaan die urker jongens toch niet in de steek laten he????Of wel????

  Like

 8. Laat die mocroos enstomme turken maar naar Urk gaan. Daar krijgen ze de les van hun leven. Als dat nou netjes gefilmd wordt, kan de politie later ervan leren hoe je turks en mocro tuig moet aanpakken.

  nergens in NL is de saamhorigheid zo groot als daar!

  Like

 9. shlomoshe // maart 15, 2019 om 10:03 //

  Een docu/filmpje over islam, een koranverbranding of een mohammed cartoon ergens op de wereld maar door een ‘blanke’ kan al voor flinke ophef zorgen.
  Genoeg militante moslims. Beetje politiek, beetje agenda, beetje sturen, gevaarlijke mix.

  Toen dat destijds ontspoorde met tekeningen in Denemarken, was heel de ophitsing vanuit en naar de moslims (vooral in moslimslanden) ..onverwacht?

  En nu met de Nieuw-Zeeland tragedie, waarbij er een directe link is voor nieuws in Pakistan, ben ik benieuwd of er meer geweldadige en dodelijke rellen uitbreken.
  Misschien wordt het een wereldwijde stille tocht, misschien brandt er een lontje.

  Hoelaat is de kumbaya in Urk?

  Like

 10. jodelahiti // april 30, 2019 om 23:32 //

  ze hebben ons westerlingen idd allang de oorlog verklaard laat NU zien dat wij westerlingen OOK kerles hebben die kunnen vechten wees niet bang mannen maar VECHT TERUG!!!!!Das de enige manier om die moslims te temmen!!En jullie westerse mannen zijn OOK sterk dat weten jullie er moet alleen een knop om !!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s