Nieuw

Marvel wil LHBTQ-helden op film maken

"De wereld is klaar" voor LHBTQ superhelden op film.

In een interview met Variety in verband met de première van Captain Marvel, verklaarde productiemanager Victoria Alonso dat men werkt aan een openlijk homofiele superheld op film.

LEES OOK: Bijna niemand wil een feministische “Captain Marvel” zien – filmsite sluit zijn rating

– Ons publiek is globaal, gediversifieerd en inclusief. De wereld is er klaar voor, zegt een enthousiaste Alonso in het interview.

Het hoofd van Marvel Cinematic Universe, Kevin Fiege, bevestigt dat er een LHBTQ-superheld binnen MCU “percoleert” naast andere “langverwachte projecten”. Een gerucht gaat dat MCU actief een LHBTQ-karakter in de film Eternals wil creëren dat naar verwachting na de volgende Avengers film komt.

Hoewel het nog steeds ongebruikelijk is, verschijnen LHBTQ-karakters in stripboeken. Een voorbeeld is de Green Lantern, die in de film echter heteroseksueel was.

Bron:

Marvel Studios: The world is ready for an LGBT superhero
Kevin Feige Confirms LGBT Superhero Is Percolating at Marvel Studios

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s