Nieuw

Hongaarse regering: “Europeanen hebben recht op informatie over het geheime plan van de EU om het VN-migratiepact verplicht te stellen”

Een recent document van de juridische dienst van de Europese Commissie heeft “de grootste leugen van Brussel aan het licht gebracht”, aldus minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó, die erop hamerde dat het document, dat onlangs door de publieke televisie M1 werd verkregen, “geheime inspanningen suggereert om het VN-migratiepact verplicht te stellen” in alle EU-lidstaten.

Tijdens een persconferentie zei Szijjártó dat tijdens het debat over het pakket “alle pro-migratiepolitici” erop hadden aangedrongen dat het VN-migratiepact niet verplicht zou worden gesteld.

De Hongaarse regering “roept de Europese Commissie op om te stoppen met het maken van geheime plannen om het VN-pakket verplicht te maken en alle relevante documenten tot nu toe te publiceren”, zei Szijjártó. Hij voegde eraan toe dat de regering tijdens een vergadering van de Raad voor buitenlandse zaken op 18 maart de EC zal oproepen om verslag uit te brengen over “dergelijke geheime plannen”.

Szijjártó: Mensen moeten op de hoogte zijn van de ‘geheime plannen’ van de Europese Commissie

– De burgers van de Europese Unie hebben het recht om te weten welke geheime plannen de Europese Commissie achter hun rug maakt om de veiligheid van het continent verder te ondermijnen, vertelde minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó maandag aan het publiek op Kossuth Radio.

Hij benadrukte dat het “bekend” was dat “Brussel het Migratiepact van de Verenigde Naties door de keel van elk Europees land zou proppen”. Hij merkte op dat Hongarije het eerste EU-lid was dat het document verwierp, terwijl 8 andere landen dit voorbeeld volgden.

Voorafgaand aan de VN-stemming over het compromis, “bleef Brussel ons voor de gek houden door te zeggen dat het niet juridisch bindend zou zijn”, zei Szijjártó, en voegde eraan toe dat “nog steeds het woord verplichting 80 keer wordt gebruikt in het document dat is aangenomen”.

Szijjártó hamerde erop dat zowel in New York als in Brussel wordt gewerkt om van het pact een referentiepunt te maken “geleidelijk, via de achterdeur” op de conferenties en in documenten van internationale organisaties. Het pact wil “illegale migratie legaliseren en verklaart per definitie dat elk land in de wereld moet deelnemen aan migratie”, aldus de minister van Buitenlandse Zaken. De Hongaarse bevolking heeft het recht “om duidelijk te maken dat ze niet in een migratieland willen wonen en dat ze migratie niet als een fundamenteel mensenrecht beschouwen”.

Als het pact verplicht zou worden gesteld, zouden migranten dezelfde diensten moeten krijgen als “mensen die legaal in het (bepaalde) land wonen en belasting betalen”, voegde hij eraan toe. Dit zou verdere stimulansen voor migratie bieden en de dreiging van terrorisme verder vergroten, benadrukte hij.

Bron:

Foreign Minister: Brussels’s ‘Greatest Lie’ Revealed

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Hongaarse regering: “Europeanen hebben recht op informatie over het geheime plan van de EU om het VN-migratiepact verplicht te stellen”

 1. Achterbaks dat ze stiekem achter onze rug om de veiligheid van ons continent willen ondermijnen. Ik begrijp alleen niet waarom; zelf hebben ze toch ook geen voordeel van al die profiteurs die onze schatkisten plunderen, onze veiligheid bedreigen en ons uiteindelijk allemaal in de afgrond storten?? Natuurlijk willen ze ons dwingen want niemand staat te wachten op zoiets; wij moeten ons niet laten dwingen ons eigen doodvonnis te tekenen…in Hongarije zijn ze verstandig…

  Like

 2. antiislamnu // maart 13, 2019 om 23:30 //

  Op de lezers van sites als deze na snapt het overgrote deel van Nederland helemáál niets van wat er voor hun beslist wordt laat staan de gevolgen er van.

  Like

 3. Het wordt tijd dat de inheemse Europese volkeren de regeringen duidelijk maken dat ze er zitten bij de gratie van de ‘gewone’ mens, en vervangen zullen worden bij disfunctioneren.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Hongaarse regering: “Europeanen hebben recht op informatie over het geheime plan van de EU om het VN-migratiepact verplicht te stellen” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s