Nieuw

Haatmisdaad tegen Amerikaanse zwarte burgemeester bleek pollen te zijn

Toen Darnell Byrd McPherson de auto’s van haar en haar man in een “gele, kleverige substantie” vond, ging ze er onmiddellijk vanuit dat ze aan een haatmisdaad waren blootgesteld. Volgens de politie ging het echter alleen maar om stuifmeel.

Darnell Byrd McPherson, burgemeester van Lamar, South Carolina, met iets minder dan 1.000 inwoners, was net terug naar huis na een vergadering in de naburige stad Hartsville, toen ze de mysterieuze stof ontdekte die zich “in elk hoekje” van de auto’s had gedrongen.

– Mijn man ging naar de auto om wat dingen op te halen uit de garage. Hij zei: “Iemand heeft de auto’s geschilderd”, zegt McPherson, die meteen ervan uitging dat ze slachtoffer van een haatdelict waren geworden.

Er waren geen woorden of symbolen op de auto’s aangebracht. De lokale en staatspolitie werden ingeschakeld en onderzochten de claim van de burgemeester dat ze aan haatmisdaad was blootgesteld, men constateerde dat het pollen van planten was en het onderzoek werd afgebroken, er werden er geen monsters verzameld voordat de auto’s werden gewassen.

Bron:

Hatbrott mot amerikansk borgmästare visade sig vara pollen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Haatmisdaad tegen Amerikaanse zwarte burgemeester bleek pollen te zijn

  1. het is wel een haatcrime want de bomen hebben blank hout .

    Liked by 2 people

  2. Paranoide betrekkingswaan….?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s