Nieuw

Feminegerin: “Waarom is het mijn probleem als mannen zelfmoord plegen omdat ze niet kunnen huilen?”

De 24-jarige Chidera Eggerue lanceerde in 2018 de hashtag #SaggyBoobsMatter om de zogeheten “lichaamspositiviteit” te promoten. Na een tirade op Twitter over de geestelijke gezondheid van mannen, waren de reacties allesbehalve positief.

“Ik heb geen tijd om na te denken over de oorzaak waarom het systeem dat je op mijn kosten hebt gecreëerd ten voordele van jou, je nu verstikt. Waarom is het mijn probleem als mannen zelfmoord plegen omdat ze niet kunnen huilen?”, heeft Eggerue onder andere getweet.

Na haar verklaring sprak ze met de Daily Mail.

– In een wereld waar mannen onevenredige toegang tot macht hebben, worden vrouwen en meisjes geconfronteerd met het resultaat hiervan door ’s nachts als ze buiten lopen te worden vermoord, door zuur in hun gezicht te krijgen omdat ze seksuele invitaties afslaan en op negenjarige leeftijd gedwongen worden met mannen te trouwen.

– Het patriarchaat schaadt iedereen, ook mannen. Maar het is niet de verantwoordelijkheid of de verplichting van een vrouw om de genezing van een man in het centrum te plaatsen. Ik vraag me af hoe de wereld eruit zou zien als mannen aan zichzelf gaan werken en vrouwen de ruimte zouden krijgen om daadwerkelijk zonder angst te bestaan.

Zelfmoord onder mannen
Het theater kwam eerder deze week nadat Eggerue verteld had dat een blanke vrouw in tranen naar haar toe was gekomen na een lezing die ze gaf en verklaarde dat “mannen het zo moeilijk hebben”, waarop Eggerue commentaar gaf: “Totdat jonge mannen op zesjarige leeftijd gedwongen worden te trouwen en zuur in hun gezicht gegooid worden omdat ze seksuele uitnodigingen weigeren, kun je mijn mening niet veranderen”.

Een van de aanhangers antwoordde: “Ik denk dat ze sprak over het grote en groeiende probleem van mannelijke zelfmoord, een kwestie die dringend moet worden aangepakt”.

In de VS was in 2017 de grootste groep die zelfmoord pleegde blanke mannen, 77,97 procent van de sterfgevallen door zelfmoord. Bovenal zijn het blanke mannen van middelbare leeftijd die zichzelf doden. Zelfmoord kwam 3,54 keer vaker bij mannen voor dan bij vrouwen.

Bron:

Brittisk feminist i blåsväder efter uttalande om män som begår självmord
‘Why should I care about male suicide?’ Feminist blogger behind the #SaggyBoobsMatter campaign sparks outrage for claiming she has NO concern for men who ‘kill themselves because they can’t cry’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Feminegerin: “Waarom is het mijn probleem als mannen zelfmoord plegen omdat ze niet kunnen huilen?”

 1. trebor2110 // maart 13, 2019 om 20:05 //

  ik zou ook graag de achtergrond van die blanke mannen willen weten welke groep heeft de grootste kans op eigen levensbeeindiging .

  Like

 2. Edit Rommel: Wij van FENIXX tolereren geen reclame in de reacties.

  Like

 3. Hefzibah Yahudah // maart 14, 2019 om 11:30 //

  Achtergrond is gewetenswroeging. Voorouders die mensen hebben gelyncht en de bijstaanders. En ga zo maar door. Think about that.

  Like

 4. Hefzibah Yahudah // maart 14, 2019 om 12:26 //

  youtube.be/eE4psakuolk

  Op wo 13 mrt. 2019 om 19:49 schreef WordPress.com

  > Rommel posted: “De 24-jarige Chidera Eggerue lanceerde in 2018 de hashtag > #SaggyBoobsMatter om de zogeheten “lichaamspositiviteit” te promoten. Na > een tirade op Twitter over de geestelijke gezondheid van mannen, waren de > reacties allesbehalve positief. “Ik heb geen tijd” >

  Like

 5. Hefzibah Yahudah // maart 14, 2019 om 12:29 //

  check this out

  Op do 14 mrt. 2019 om 12:25 schreef Hefzibah Yahudah

  > youtube.be/eE4psakuolk > > Op wo 13 mrt. 2019 om 19:49 schreef WordPress.com comment-reply@wordpress.com> > >> Rommel posted: “De 24-jarige Chidera Eggerue lanceerde in 2018 de hashtag >> #SaggyBoobsMatter om de zogeheten “lichaamspositiviteit” te promoten. Na >> een tirade op Twitter over de geestelijke gezondheid van mannen, waren de >> reacties allesbehalve positief. “Ik heb geen tijd” >>

  Like

 6. Fuck Off trut!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s