Nieuw

De PollFuckers van GeenStijl gePollFucked door eigen reaguurders – Ga eens Deaud !

Het linkshangende kartelsensatieblogje verkeert in grote financiële moeilijkheden en doet er alles aan om betalende nitwits binnen te halen, zodat Bart Nijman een echte baan nog even uit kan stellen.

Dus stelden ze de vraag; “Wat zou u als kartellid willen voor uw weggegooide geld?”

De stemmers wilden de dood van GS. De extreem-linkse Johnny Quid terug.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on De PollFuckers van GeenStijl gePollFucked door eigen reaguurders – Ga eens Deaud !

  1. Tsja, dat krijg je ervan als je het voor geld doet. Moet je gaan doen wat andere zeggen. Ik zie trouwens al die commerciële zogenaamde dissidente sites langzamerhand aftakelen. Met Alexa statistieken over internetverkeer is de teloorgang op de voet te volgen. Het schijnt toch niet het ware te zijn.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s