Nieuw

Wetenschappers zijn het eens – klimaat wordt kouder

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Wetenschappers zijn het eens – klimaat wordt kouder

 1. Jack vanderVeen // maart 12, 2019 om 22:43 //

  zo vindt men nogeens een krantenartikel die de klimaatbeheersingsonzin van heden 60 jaar geleden reeds beschreef met feiten.

  Like

 2. Akkafietje // maart 13, 2019 om 14:34 //

  Het klimaat is niet de enige leugen van die linkse rakkers

  Like

 3. Hans Kreuger // juni 27, 2019 om 07:49 //

  Als het weerbericht mij nog niet bij benadering kan zeggen of ik morgen een paraplu mee moet nemen of niet, hoe denken ze dan te kunnen voorspellen hoe het klimaat er over jaren uit ziet. Ik dacht trouwens dat Yolanda toverkol dood was. Blijkbaar zijn er nog meer van die waarzeggers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s