Nieuw

‘Traditionele’ Poolse vrouwen veranderen in hoeren na emigratie naar het Verenigd Koninkrijk

Een nieuw onderzoek naar het seksuele gedrag van vrouwelijke Poolse migranten in het Verenigd Koninkrijk toont verrassende resultaten: de degeneratie viert hoogtijdagen.

Door N.Arcist

Polen is in tegenstelling tot veel West-Europese landen nog betrekkelijk conservatief. Het land is vrijwel homogeen, de katholieke kerk is er invloedrijk, de vrouw is ondergeschikt aan de man en afwijkend seksueel gedrag wordt niet getolereerd. Het zijn dezelfde gezonde waarden die ook duizenden jaren vanzelfsprekend waren in het Westen, tot dat een (overwegend) Joodse groep intellectuelen besloot daar een eind aan te maken.

Het Verenigd Koninkrijk is in vergelijking met Polen een hedendaags Sodom en Gomorra. Een dagje rondlopen in het centrum van Amsterdam geeft al een goed beeld van wat de ‘moderne’ Britse vrouw bezighoudt. Ze gedragen zich als mannen, zijn dikwijls dronken, luidruchtig en dragen veel te strakke kleren voor hun omvang. Britse vrouwen behoren tot de wereldtop als het gaat om degeneratie en hebben gemiddeld nog meer seksuele partners dan hun mannelijke landgenoten.

Helaas heeft deze ‘vrijgevochten’ mentaliteit ook effect op vrouwelijke Poolse migranten. Zo neemt het aantal seksuele partners explosief toe, evenals overspel en het risico op soa’s. Poolse vrouwen in het Verenigd Koninkrijk doen substantieel vaker mee aan groepsseks en swingen. Ook laten zij zich nemen in ruil voor geld en onderdak. Vaak gaat dat gepaard met toenemend drugs- en alcoholgebruik. Bovendien vermengt een aanzienlijk deel van de Poolse vrouwen in het Verenigd Koninkrijk zich met derdewereldmigranten.

En wat brengt deze ‘seksuele verlichting’ Poolse vrouwen? Stress, spanning en depressie.

Sommige lezers zien feminisme wellicht als een ‘westerse waarde’. Wij zijn immers geen moslimbarbaren die hun eigen vrouwen onderdrukken. Toch heb ik slecht nieuws voor u: traditionele volkeren winnen het altijd van gedegenereerde volkeren. De geschiedenis wijst uit dat barbaren altijd zegevieren. Dat gold voor de val van Rome, de islamitische invasies in Europa, de Mongoolse horden, de val van het Byzantijnse Rijk en de etnische zuivering van Haïti.

De barbaren van toen heten nu asielzoekers en die geven (terecht) niks om vrouwenemancipatie. De toekomst van Europa is er een zonder vrouwenrechten. We kunnen ons wel sterk blijven maken voor vrouwenrechten, maar dan gaan we ten onder met ons ‘morele gelijk’. Daar koop je weinig voor als je beschaving wordt weggevaagd door barbaren.

Sterker nog: het merendeel van de vrouwen verwelkomt de invasie. Het toekennen van politieke, economische en juridische macht aan vrouwen is een enorme vergissing geweest.

Velen in de dissidente rechtse beweging vestigen hun hoop op Oost-Europa en in het bijzonder diens vrouwen. Echter tonen de Poolse migranten in het Verenigd Koninkrijk aan dat vrouwelijk gedrag universeel is. Geef vrouwen enigszins vrijheid en voor je het weet verandert je land in een hoerenkast.

N. Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on ‘Traditionele’ Poolse vrouwen veranderen in hoeren na emigratie naar het Verenigd Koninkrijk

 1. Altijd zo geweest geile smerige poolse vrouwen. Ik haat hun bleke scheten.

  Like

 2. Vrouwen hebben in de politiek niks te zoeken.

  Like

 3. Zo hoor je ook wel eens dat de poolse kerels vaak alcoholist en/of crimineel zijn….?

  Like

 4. trebor2110 // maart 12, 2019 om 22:24 //

  Lekker een dronken Poolse kurva voor in het weekend .

  Like

 5. Leuk geschreven moest lachen. En misschien nog wel waar ook.

  Like

 6. MGTOW91 // maart 13, 2019 om 11:32 //

  Dit laat alleen maar zien hoe toxisch de samenleving is geworden. En vrouwen met dat “refugees welcome” bordje zouden wel eens verkrachtingsfantasieën kunnen hebben. Waarom zoveel mannen willen verwelkomen die zo wreed kunnen zijn tegen vrouwen?

  Like

 7. Okee maar nog liever dit dan agressieve Moslims in je land!

  Like

 8. Ziehier,de eindtijd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s