Nieuw

Duitsland: Weer een vrouw doodgestoken

Op zondag werd een jonge vrouw uit Afghanistan in het benedenhuis van een hoogbouw dood aangetroffen. Het is duidelijk dat ze is overleden aan diverse steekwonden. Volgens de eerste onderzoeken is het “in ieder geval” een dodelijk misdrijf.

Het slachtoffer wordt geschat op midden 20, ook een verdachte was al geïdentificeerd, meldt de MZ. Ja, men is op zoek naar een persoon, bevestigt de verantwoordelijke officier van justitie. Men wil op dit moment nog niet meer details openbaren.

Volgens MZ wonen 44 huurders uit de hele wereld in het niet gerenoveerde elf verdiepingen hoge gebouw aan de Südstadtring: “Kijk maar naar de naambordjes bij de deurbel – hier wonen nog maar maximaal vier Duitse families”, zegt een inwoner uit Berlijn die daar al bijna 50 jaar met zijn vrouw en zoon woont.

“Ze kon geen woord Duits spreken, zoals bijna iedereen hier”, zegt een andere buurvrouw over de jonge vrouw, die blijkbaar is vermoord. Alleen een “goedendag” was over haar lippen gekomen tijdens ontmoetingen, weet ze over het slachtoffer te melden.

Bron:

Wieder eine tote Frau: Afghanin gemessert

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Duitsland: Weer een vrouw doodgestoken

  1. Jack vanderVeen // maart 12, 2019 om 22:44 //

    weer een islamitische abortus?

    Like

  2. Verrijking van cultuur… Verdrijving van eigen volk… En steeds meer belasting betalen. Zelfmoord.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s